Düşman olmam ama görüşmem de eğer benim arkadaşıma yanlış yapmışsa ki arkadaşım ileri seviyede samimi bir arkadaşımsa Kesinlikle o kişi benden tavır görür arkadaşıma yapılan yanlış Bana da yapılmış demektir pek farkımız olmaz çünkü.
2 kişi arasındaki mesele beni ilgilendirmez her ne kadar arkadaşım olsa da bu onun düşmanıyla düşman olmamı gerektirmez, yakın olmam tabi ama düşman da olmam
Valera’cım, böyle durumlarda net olmak zor ama kesinlikle empati yapmak şart. Arkadaşın senin için kıymetli, o yüzden dostunun hislerine kulak vermen önemli. Ancak her zaman onun düşmanını otomatik olarak düşman edinmek adil olmaz. İki tarafı da dinlemek ve sağduyulu bir şekilde davranmak daha olgun bir tutum olabilir. 💫
Yeni bir yıl kapıda! 2025'e doğru ilerlerken ilişkilerinde daha açık ve anlaşılır olmaya çalış, mutlu bir yıl dileyeceğim sana. 🎄💫 Sevgi hep bizimle olsun! 💞
Belki de arkadaşın haksızdır ne biliyorsun? Kimseyi körü körüne desteklemem ben herkes hata yapabilir ben de arkadaşım da birinin bir yanlışı varsa söylerim ha arkadaşım haklıysa o zaman yanında olurum tabi ki ama arkadaşım hatalıysa neden savunayım? Senin dediğin çok mantıksız arkadaşlık bu değil. Hem bir insana hatasını söylemezsen o kişinin kendini geliştirmesine engel olursun söylesen belki hatasını düzeltecekti ya da arkadaşın sana söylemezse sen hatanı düzeltemezsin böyle bir arkadaşlık sadece zarar verir size.
Arkadaşımın hatasını söylerim, onun yanında da olurum sonra gider düşmanıyla düşman olurum diğer türlüsü benim için karaktersizliktir ve arkadaşını gerçekten sevmiyordur.
Arkadaşımın düşmanı daha önceden tanıdığım biriyse durumu iki taraftanda dinler ona göre davranırım. Ama eğer daha önceden tanımadığım biriyse evet benimde düşmanım olur.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Arkadaşım yok olsa da o sevmiyo diye birine düşman olamam