Sizce gruptakiler kızın telefon numarasını Getcontact'ta sorgulamamı nasıl yorumlamıştır?

Üniversitede okuyorum. Okuduğum okulun genel bir WhatsApp grubu var ve oradan bir kızın kim olduğunu merak edip kıza İnstagram'da takip isteği göndermek için kızın telefon numarasını Getcontact'ta sorguladım. Biraz önce kız okulun WhatsApp grubunda bana " Abi beni Getcontact'ta neden sorguladın? " dedi, ben de ilk başta hatırlamadım ve " Sorguladığımı hatırlamıyorum " dedim. Sonra hatırladım ve " Şimdi hatırladım. Soyadını öğrenip İnstagram'da takip isteği gönderip takipçi sayımı arttırmak için sorgulamıştım, yani kötü bir niyetim yoktu :) " dedim. Sonra başka bir kız da " Herkes inandı abi " dedi, ben de " Yemin ediyorum ve ben yalan yere asla yemin etmem " dedim. Sonra başka bir kız " İnstagram'ını istemeye çekindin mi? " dedi, ben de " Çekinmedim, ama biraz yersiz olacağını düşündüm. " dedim. Sonra bayağı kişi benim " Şimdi hatırladım. Soyadını öğrenip İnstagram'da takip isteği gönderip takipçi sayımı arttırmak için sorgulamıştım, yani kötü bir niyetim yoktu :) " mesajıma random attı.
Sizce gruptakiler kızın telefon numarasını Getcontact'ta sorgulamamı nasıl yorumlamıştır?