Evdekiler beni çok ürkütüyor ne zaman kurtulcam?

Hele ki annem sürekli felaket senaryoları kuruyor dışarı markete çıksam mesela biraz geciksem hesap soruyor tek başıma gezsem 1000 kere arıyor hiç rahat bırakmıyor neredesin diyerek abim hele ki dışarıda seni kaçırırlar heryer pislik insan erkeklere çok dikkat et gibi cümleler kuruyor kaç yaşına geldim çocuk gibi korkuyorum bunlardan da anlattıklarından da sevgili yaptığımı bilseler hele İnternetime yasak koyarlar ben ne zaman özgür olacağım yetmezmiş gibi akıl ilaçları kullandırıyorlar psikoz hastasıymışım ama bence suçlu ben değilim arkadaşlar diğer cesur kızlara çok imreniyorum bir akraba kuzenim var cin gibi kendini hiç ezdirmiyor beni ise öz ailem bile eziyor diğer insanlar ezince çok zoruma gitmemesi lazım biliyorum da hep korkuyorum korkak yetiştim cesur davrandığımda bazı konularda ben dayak yedim okulda da beni hep döverlerdi kuran kurslarında bile kötü şeyler yaşadım annem zorla yatılıya verdi geceleri ağlamaktan gözlerim kör oldu gözlüksüz göremiyorum bu yaşta annem sağolsun

Evdekiler beni çok ürkütüyor ne zaman kurtulcam?