Aile & Toplum Genç bir kadın oto yıkamacıda calısabilir mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ofis elemanı telefon karşılama olarak calıssbilir mi yoksa onu taciz ederler mi sizce taciz tecavu etmek için mi iş görüşmesine çağırıyorlar Güncellemeler1 yıl Oto kurtarmaymıs yanlış yazmısım Genç bir kadın oto yıkamacıda calısabilir mi? Cevapla Telefon Soruları İş Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et
babacimdiyorum Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 99% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 496 cevap paylaştı. Abartma. Ama çalışmak da rahat olmaz. Tek kadın sen olursun ve hep göz önünde olursun. Biraz da vitrin muamelesi görebilirsin. 0 10 Yorumla Soran 1 yıl Tecavuz eder mi Yorumla babacimdiyorum 1 yıl Tekrar söylüyorum abartma Yorumla Soran 1 yıl Korkuyorum ama ofis işi istiyorum Yorumla babacimdiyorum 1 yıl Oto yıkamadan başka iş mı kalmadı Yorumla Soran 1 yıl Baska ofis işi yoktu basvurdum Yorumla babacimdiyorum 1 yıl Avukat ofislerine bak Yorumla Soran 1 yıl Taciz ederler diyosun yanı Yorumla babacimdiyorum 1 yıl Çalışanlar patron rahatsız etmezse müşteriler eder Yorumla Soran 1 yıl Ohaa yaa 😟 Yorumla babacimdiyorum 1 yıl Sanayide kaynakçı ol daha iyi. En azından yamuk yapanı kaynakla yakarsın 😄 Yorumla
whitewe4 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 96% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 470 cevap paylaştı. Neresi olduğuna bağlı kurumsal büyük bir yer ise sorun olmaz 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Yani oto yıkama normal bi yer kurumsal oluuomu oto yıkama işinde Yorumla whitewe4 1 yıl Büyük oto yıkamalar var sanayide erkeklerin içine gidersen yan gözle bakan olur sana Yorumla Soran 1 yıl Sanayide degıl şehir içinde Yorumla Soran 1 yıl Bu arada oto yıkama degılmıs oto kurtarmaymıs Yorumla whitewe4 1 yıl Yani gelen telefonları cevaplayıp kurtarıcıya konum atacaksın Yorumla
uníquєвσч Takip Et Xper 7 Yaş: 110 , eic 94% 1 yıl Calisamaz kadin evinde otursun kocasi ne derse onu yapsin 0 10 Yorumla Soran 1 yıl Kocam yok 22 yasında genç bekarım Yorumla uníquєвσч 1 yıl o zaman calisabilirsin 👍 Yorumla Soran 1 yıl Ama korkuyorum ya tecaiz edilirsem işe de ihtiyacım var Yorumla uníquєвσч 1 yıl taciz etse gene iyi , tecavuz etmesin de Yorumla Soran 1 yıl Ciddi misin korkarlar ya bence suç sonuçta Yorumla uníquєвσч 1 yıl valla korkmazlar artik nasil olsa tecavuzcu hapise girmiyor sen en iyisi baska bir is bul bacim Yorumla Soran 1 yıl Ohaaa ya o kadar mı Yorumla uníquєвσч 1 yıl maalesef o kadar , iyi dusun derim ben kadin olsam oyle yerlerde calismazdim Yorumla Soran 1 yıl Valla baska iş olsa bende düşünmem de 2 aydır evdeyim ya marketlerde çalışmakta istemıom Yorumla uníquєвσч 1 yıl marketler emin ol cok daha iyi senin icin.Kafan rahat olur en azindan. Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Calısabilir tabiki fakat bence gitme görüşmeye, çağırmaktaki niyeti farklı gibime geliyo 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Yaa belediyenin iş bulma sayfasına ilanları vardı başvurdum aradılar bugün erkekti Yorumla
kofiosei Takip Et Xper 7 Yaş: 31 1 yıl Patron müşteri öekmek ister sende de o yetenek varsa işe alır tacizde gözle olur 0 16 Yorumla Soran 1 yıl Telefon karşılama ile nerden görecekler ki beni Yorumla kofiosei 1 yıl Alt tarafı oto yıkama ne kadar büyük olabilir Yorumla Soran 1 yıl Hım ofis işi diye istiyorum aslında tecavuz etmexler bence ya Yorumla kofiosei 1 yıl Etmezler Yorumla kofiosei 1 yıl Giderin çok mu ondan mı korkuyosun Yorumla Soran 1 yıl Güzel bi kızım cıtı pıtıyım 22 yasındayım korkuyorum ama ya kutuntu yapıyosam da diyom Yorumla kofiosei 1 yıl Çok tehlikeli ortam Yorumla kofiosei 1 yıl Yerler seni Yorumla Soran 1 yıl Of ya of 😣 Yorumla kofiosei 1 yıl Boy kaç Yorumla Soran 1 yıl 165 Yorumla kofiosei 1 yıl Çok kısa şeyler giyme Yorumla Soran 1 yıl Asla giymem Yorumla kofiosei 1 yıl Giyersen yanarsın işte Yorumla Soran 1 yıl Ben normalde de acık giyinmem Yorumla kofiosei 1 yıl İyi bari madem fiziğin iyi belli etme Yorumla
Iim0n Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Paranoyak olmuşun sen 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Cok korkuyorum erkeklerden Yorumla
Halep444 Takip Et Xper 4 Yaş: 27 1 yıl Güzelden müşteri cekersin 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Güzelim de müşteri beni nerden gorcel Yorumla
343n68lmz Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 98% 1 yıl Çalışmasa daha iyi 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Ama başka iş yok tıbbi sekreterim iş bulamıyorum hastanelerde Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Abartma. Ama çalışmak da rahat olmaz. Tek kadın sen olursun ve hep göz önünde olursun. Biraz da vitrin muamelesi görebilirsin.
Tecavuz eder mi
Tekrar söylüyorum abartma
Korkuyorum ama ofis işi istiyorum
Oto yıkamadan başka iş mı kalmadı
Baska ofis işi yoktu basvurdum
Avukat ofislerine bak
Taciz ederler diyosun yanı
Çalışanlar patron rahatsız etmezse müşteriler eder
Ohaa yaa 😟
Sanayide kaynakçı ol daha iyi. En azından yamuk yapanı kaynakla yakarsın 😄
Neresi olduğuna bağlı kurumsal büyük bir yer ise sorun olmaz
Yani oto yıkama normal bi yer kurumsal oluuomu oto yıkama işinde
Büyük oto yıkamalar var sanayide erkeklerin içine gidersen yan gözle bakan olur sana
Sanayide degıl şehir içinde
Bu arada oto yıkama degılmıs oto kurtarmaymıs
Yani gelen telefonları cevaplayıp kurtarıcıya konum atacaksın
Calisamaz kadin evinde otursun kocasi ne derse onu yapsin
Kocam yok 22 yasında genç bekarım
o zaman calisabilirsin 👍
Ama korkuyorum ya tecaiz edilirsem işe de ihtiyacım var
taciz etse gene iyi , tecavuz etmesin de
Ciddi misin korkarlar ya bence suç sonuçta
valla korkmazlar artik nasil olsa tecavuzcu hapise girmiyor sen en iyisi baska bir is bul bacim
Ohaaa ya o kadar mı
maalesef o kadar , iyi dusun derim ben kadin olsam oyle yerlerde calismazdim
Valla baska iş olsa bende düşünmem de 2 aydır evdeyim ya marketlerde çalışmakta istemıom
marketler emin ol cok daha iyi senin icin.
Kafan rahat olur en azindan.
Calısabilir tabiki fakat bence gitme görüşmeye, çağırmaktaki niyeti farklı gibime geliyo
Yaa belediyenin iş bulma sayfasına ilanları vardı başvurdum aradılar bugün erkekti
Patron müşteri öekmek ister sende de o yetenek varsa işe alır tacizde gözle olur
Telefon karşılama ile nerden görecekler ki beni
Alt tarafı oto yıkama ne kadar büyük olabilir
Hım ofis işi diye istiyorum aslında tecavuz etmexler bence ya
Etmezler
Giderin çok mu ondan mı korkuyosun
Güzel bi kızım cıtı pıtıyım 22 yasındayım korkuyorum ama ya kutuntu yapıyosam da diyom
Çok tehlikeli ortam
Yerler seni
Of ya of 😣
Boy kaç
165
Çok kısa şeyler giyme
Asla giymem
Giyersen yanarsın işte
Ben normalde de acık giyinmem
İyi bari madem fiziğin iyi belli etme
Paranoyak olmuşun sen
Cok korkuyorum erkeklerden