Fenomen dizi Kızılcık Şerbeti’nde ‘Pembe’ rolüne hayat veren Sibel Taşçıoğlu'nun yeni yıl paylaşımına gelen yoruma yanıtı gündem oldu.
Reyting rekortmeni dizi Kızılcık Şerbeti'nde üç sezondur Pembe karakterine hayat veren Sibel Taşçıoğlu, sosyal medya hesabından yeni yıl paylaşımı yaptı.
Evinde kedisiyle verdiği pozu paylaşan Taşçıoğlu, "Hoşça kal 2024... 2025 herkes için mutluluk ve sağlık getirsin... Ormanların yakılmadığı, hayvanların katledilmediği, kadınların öldürülmediği, çocukların acı çekmediği bir dünyada geçirelim 2025'i..." notunu yazdı.
Oyuncunun paylaşımına bir takipçisi "Selamün kavlen Müslüman Noel kutlamaz Pembe Hanım" yorumunda bulundu.
"BEN 'PEMBE' DEĞİLİM"
Taşçıoğlu’nun yoruma verdiği yanıt ise gündem oldu. Oyuncu takipçisine "Umarım yeni yıl ayrıştırılmadığımız bir yıl olur. Noel 25 Aralık, bugün ayın 31'i. Ben de 'Pembe' değilim. İyi yıllar" yanıtını verdi.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer