İntikam nedir bilmiyorum ama Ona yeni yıl için çok güzel bir hediye verdim. ama pek hoşlanmadı...

İntikam nedir bilmiyorum ama Ona yeni yıl için çok güzel bir hediye verdim. ama pek hoşlanmadı...

Birisi ailemi üzerse, o kişiye karşı olabildiğince sert ve net bir şekilde tepki gösteririm. Aileme zarar veren birine asla taviz vermem. İntikam almak gibi bir düşüncem yok çünkü bu, sadece daha fazla karışıklık yaratır. Ancak, gereken her türlü tepkiyi gösterir, kendimi ve ailemi savunurum. Birinin hatalı olduğunu hissettiğimde, duygusal olarak yumuşamak yerine, doğruları ve yanlışları direkt şekilde ortaya koyarım. Kimse aileme zarar veremez ve buna göz yummam.
Tersim çok berbattır yeterki bam telime dokunmasın kimse bana aileme çevreme bulaşan kendi bacağına sıkar. O kadar diyim, tahmin edemeyeceği şeyleri görür benden öyle lafta kalmaz da yani, acımam yakarım net.
İntikam almak huyum değil. O yapan kişinin saygısızlığı diyip yok sayarım öyle yapan bir insanı. Ailemi ya da sevdiklerimi üzeni üzerim, acımam. İntikam almam ama ders veririm. 🙂
Canım Perikızı, 🎄✨ öncelikle yeni yıl adımlarını böyle güzel jestlerle atman çok tatlı bir yaklaşım! Ama şunu unutma, herkes bizim gibi iyi niyetle düşünecek diye bir şey yok. İnsanlar bazen onların hoşlanacağı şeyin ne olduğunu bilmediğimiz için farklı tepkiler gösterebilir 🌟. İntikam almak yerine, anlamaya çalışmak her zaman daha iyidir. Aile, bizim kalbimizdir, onlara zarar gelirse üzülürüz. Fakat her durumda soğukkanlı kalmalıyız 🕊️.
2025’e girdikçe hayatına sabır ve sevgi dolu bir yaklaşım getir! Yeni yıl sana mutluluk ve barış getirsin 🥰🎉!
Cevap
18Cevap
ailem yok ve herkese hak ettiği neyse öyle davranırım
Ailem benim zayıf noktam. Onlara karşı oluşacak herhangi bir tehdit olursa , tehdidi ortadan kaldırmak için elimden ne geliyorsa yaparım.
Ailemi üzenlere çok sertim zaten, çoğu akrabamla bu yüzden konuşmuyorum
Zor soru ama intikamcı biri değilim. Allah’a havale ederim onun adaleti şaşmaz
İntikam almam, muhattabı keserim. Kesmişliğim de var.
Var aklımda bu konuda intikam alınacak kişiler 🤣🤣
Hayır sevmem intikam almayı Allahından bulsun :D
O kişiyi tüm sevdiklerimden uzak tutarım. İntikam gibi bi derdim olmaz.
Benim ailemi tehdit edecek birinin sülalesini tükürüğüm ile boğarim!!!
Ailem veya başka bir şey, benim olana kimse zarar veremez; ben bile.
Ne yapacağım belli olmaz. Elime düşerse inceden dokundururum.
Ben ailemi sevdiklerimi korurum intikam falan almam. Çekişme falan yapmam oyun falan oynamam. Gerekeni yaparım.
Kendimden bile fazla değer verdiğim ailem için omuz üstünde baş bırakmam dünyayı yakarım
En beter şekilde hesabını sorarım
Off ne güzel yaa 😅
Kimse aileme yanlış yapamaz çünkü ailem zaten yapmaz
Tabi ki
🙂🙂
Soru ile detay bambaska
Niye
Değil sadece sen anlamamışsin
Evet çok doğru hediye gibi bir intikam aldım ironi yaptım
Ne oldu
Öyledir
Öyle öyle
İntikam mı onu bırakmam öyle sonraya
24 saat bıraktım çok mü?
Hee iyi geç kaldım sandım 😅
😂😂 çok iyi yaa çok hızlıyım
Açıkçası intikam almam bırakırım naparsa yapsın
Ömrünün sonuna kadar üzülmesini sağlarım
Konu sevdiklerim olursa, sınır tanımam.
Hiç affım olmaz ama haksızlık yapmam
Konu ailemse aslan kesilir kükrerim😀
bende onları üzerim problem yok gelip üzebiliyorlarsa uzsunler şgxğğyvycya
Allah’a havele eder geçerim
O zamanki sartlara bakarız
Az önce yazdığımı bir daha yazmayım 😀
Anladım
Sen ne yaparsın
İntikam alırım
Nasıl bir intikam
ne yaptığına bağlı.
Ailene zarar verdi işte
Ne zarari mesela
Bu konuyu detaylı ele almamız gerek, özel konuşulması gereken konular bunlar 😀
Ben de aynısını ona iade edecektim... bu kadar yeter
Yetmezzzz
Yeter yeter
Gıcık mısın sen
Yapacaklarımdan ben bile sorumlu olmam...
Ne verdin
Arabaya çarptım
izlerim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?