Sözlümü sevmiyorum, ayrılmak istediğimi söyledim , bunu ailemde biliyor ama kafamda bitirdim nasıl kabullendireceğim aileme?

Merhaba arkadaşlar ben 1/5 ay önce sözlendim ama ailem çocuğu çok sevdi beğendi diye istedim onların onayladığı bir evlilik yapmak istedim ama beni o kadar manipüle ettiler ki en önemli detayı gözden kaçırdım sevgiymis en önemli detay sevemiyorum bir türlü artık midem bulanmaya başladı yüzüne bakamıyorum baktığım zaman gözlerim doluyor ve pişmanlığıma ağlıyorum ailem istedi diye kendi hayatmı karartmış gibi hissediyorum arkadaşlar onlara mutsuz olduğumu midemin bulandığını evlenirsem daha beter olacağımı söyledim onlar bu duruma karşı çıktı geçer sevmeye çalış evlendikten sonra seversin dediler ve biraz zamana bıraktık sizce ne yapmalıyım sevmemek bir yana iğreniyorum elimde değil elimi tutuğunda midem ağzıma geliyordu kendimi kasmaktan başım dondu lütfen bu durumu yaşayan başka birileri varsa yazsın hayatımı kararmak istemiyorum ne yapacağımı bilmiyorum.
Sözlümü sevmiyorum, ayrılmak istediğimi söyledim , bunu ailemde biliyor ama kafamda bitirdim nasıl kabullendireceğim aileme?