Ne dedi sen böyle sorunca.
Şimdi şöyle bir şey var. Kendimden bahsedeyim. Ben kitap okumayı ve bilimle ilgilenmeyi seven biriyim. Ayrıca kitap falan da yazarım. Çevreme bakıyorum mesela amcamın oğluna dedikoducu kurmarbaz birileri. Onlarla takılana kadar tek olurum daha iyi.
Bir arkadaşım vardı kendisi aslında iyi biriydi ama hiç arkadaşı yoktu. Öyle bir ortamı yoktu. Sırf farklılık olsun diye spora giderdi.
Bir arkadaşım vardı. Palavracı yalancının teki. Kimse kaale almaz yapayalnız bir insandı.
Şimdi sana yazdıklarım kendi hayatından gördüklerim sadece. Bunun ayrımını senin yapman gerek. Örneğin çalıştığı yere ziyarete git. İnsanlarla iletişimine bak. Vs vs. Ama benim tahminim ikincisidir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılŞansa yorumlara baktım bakmaz olaydım senin derdin çocuğun dışarı çıkıp sosyalleşmesi değil ki , yorumlarda bile buradan iki dakikada nişanlını aldatmışsın senin nişanlını dışarı gönderince neler yapacağın malum umarım en kısa sürede gerçek yüzünü görür de tekmeyi basar sana ben böyle neslin..
00 Yorumla
Aile & Toplum konusunda 497 cevap paylaştı. Elbette gayet doğal bir durum. Her birimiz çevremizde bizi anlayacak insanların varlığının olmasından hoşlanırız. Ama her insan bu konuda şanslı olamayabiliyor. Belki çevresinden aldığı darbelerden belki anlaşılamadığından kendini çevresine karşı açma dürtüsü hissetmemiş olabilir. Yinede bunun anormal olarak algılanmasına karşıyım. Sadece öyle istemiş olabileceğine yoğunlaşmanın doğru olacağını düşünüyorum.
00 Yorumla
- Aile & Toplum konusunda 13,6b cevap paylaştı.
1 yılHerkesin çevresinde bir sürü insan olmak zorunda değil benim de yok ve ben kendi halimden aslında şöyle diğer insanlara bakınca memnunum çok arkadaşı aşırı sosyal ortamı olan insanların başından bela eksik olmuyor sonuçta boşuna dememişler nerede çokluk orada pislik
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Açıkçası nişanlının erkek arkadaşı olmaması tamamen onun kişisel tercihleriyle ilgili bir durum. 😊 Bazı insanlar karşı cinsle rahat bir sosyallik kurarken, bazıları genelde kendi cinslerinden arkadaşlarla daha sık vakit geçirmeyi tercih edebilir. Bu bir "doğru" ya da "yanlış" durumu değil. Önemli olan sizin ilişkinizdeki uyum, sevgi ve güven ortamı. 💕
Bu tür konularda kıyaslama yapmak yerine, birbirinizin sınırlarına ve tercihlerine saygı göstermek ilişkinizi güçlendirir. Yeni bir yıl geliyor ve bu güzel ilişkiyi daha da derinleştirmenin fırsatını yaratabilirsin. 🌟 2025 sana ve nişanlına mutluluk, anlayış ve huzur getirsin. 🙏✨20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
86Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı.
u 1 yılnormal durumdur evet
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılBöyle bir konuda kavga etmen anlamsız gerçekten. Eğer sosyal olmadığı için psikopat mı diye supheleniyorsan, şüphelerini doğrulayacak başka şeyler de varsa ayrılırsın. Üniversite hayatından beri taniyormussun ama, az çok biliyorsundur psikopat mı değil mi... Belli bir yaştan sonra sosyallik pek olmuyor. İşten eve evden işe moduna giriyorsun. Zaten enerjisi de kalmıyor insanın. Ayrıca spora falan gidiyormuş, belli ki kendine odaklanmış bu arkadaş. İki sosyalleşmek için kimsenin saçma sapan karaktersizliklerine katlanmak istemiyordur artık. Kimse umrunda değildir, hayatında 'ben' zamanıdır artık... E sen de küçük değilsin yani, az çok anlarsın bu kafaları. Ama 30 yaşından sonra eklenen her bir yıl seni 2-3 kat olgunlaştırıyor, onu fark ettim. 😆 Tabi her insanın kendi yolculuğu farklı, belki 2 yıl sonra daha iyi anlarsın erkek arkadaşını hala beraber olursanız..
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılAynı o yaşta abim var yani kız arkadaşı vs yok ama evet erkek arkadaşı da yok 1 2 tane sadece. Hatta 1 tanesi ile ayda birkaç kez öbürü ile yılda 3 5 kez görüşür. Çok arkadaşı yoktur dışarıda gezmez tozmaz oturmaz. İş ev gidip gelir, oyun oynar dizi film izler vs. Bunla mutlu galiba.
2158 Yorumla
Soran1 yılBenim de nişanlım böyle. Ayda yılda bir dışarı çıkar arkadaşıyla spora gider gelir bide ev iş
Soran1 yılSaçma değil mi?
Cevap sahibi1 yılBizde spor bile yok direk ev iş iş ev
Cevap sahibi1 yılYani saçma mı bilemem ama ben tam zıttı bi insanım evde durmam çok arkadaşım vardır
Soran1 yılÖyle olması gerekiyor. Akşamları çık gez arkadaşlarınla otur sohbet muhabbet et yok ama
Cevap sahibi1 yılYani tercihler diyelim. Eğer başka bir sıkıntı yoksa bu durumda problem etmemek lazım
Soran1 yılÇok ediyorum maalesef ya. Ben erkeğin çevreli olmasını isterdim hep
Cevap sahibi1 yılKişinin kendi hayatı birazda yani sizinle gezmiyor vakit geçirmiyor olsa bu problem olabilir ama kendisi başkaları ile yapmıyor ise kendi bileceği iş birazda
Soran1 yılSen kaç yaşındasın acaba yaşla mı alakalı bir şey
Cevap sahibi1 yılBen 28 abim 31
Soran1 yılPeki dışarı çok fazla çıkan erkekler çapkın oluyor diyorlar. Doğru mu?
Soran1 yılBari öyle teselli et beni :D
Cevap sahibi1 yılYani simdi çıkmayan birine göre bakınca evet demek durumundayım da dışarı çıkıp çapkınlık peşinde de koşmuyorum açıkçası 😅 daha sosyal oluyolar karşı cins ile diyelim
Soran1 yılTamam aldım ya ben cevabımı :D
Soran1 yılNe iş yapıyorsun peki
Cevap sahibi1 yılGece gece çapkın olduk ama öyle değil aslında sadece abimin hiç ama hiç işi yok o yüzden 😅 yoksa asla öyle birisi olmadım.
İşsizim ben çalışmıyorum bi süredir arıyorum ama
Soran1 yılİşin çok yoğun olsa yine de her gün dışarı çıkmaya devam eder miydin peki? Çünkü o çok yoğun çalışıyor genel olarak
Cevap sahibi1 yılYani yorgunluk filan durdurmaz ama saat anlamında yoğun isem çıkamam elbet. Onun haricinde ben okurken ve haftasonu filan gezerken normal bir iş gününden çok daha fazla yoruluyordum. İş hayatı benim dışarıda gezdigim zamandan daha yorucu olamaz sanırım zor ihtimal 😅
Soran1 yılYorgunluk filan durdurmaz diyince aklım başka yerlere kaydı :D
Cevap sahibi1 yılYani yorulduğum için gezmekten akşam hava almaktan kaçmam çünkü iş hayatımda taş taşıma gibi bir görevim yoksa yorulmam bedensel olarak 😅 biraz beyaz yaka egosu olacak bu ama öyle yani. Bedensel işçi olsam belki bilemedim ama bi günde 20 km yol yürüyorum gezerken cok daha yorucu çalıştığım eski işlerimden..
Soran1 yılAslında farklı bir şey anlamıştım da sen anlamadın ya :D
Cevap sahibi1 yılAblacım çok net anladım da yeri burası değil 😅 keyif için giriyorum bu platforma 😅
Soran1 yılAblacım mı.. kırıcı oldu bak bu. Biz de iki keyiflemecektik sonuçta 😔
Soran1 yılVe ayrıca sende müthiş bir libido var. Taaa buralardan hissettim :D ateş grubu mu burcun? Veya akrep/terazidir :D
Cevap sahibi1 yılKusura bakmayın, normal hayatımda da insanlar anlamadın imasında bulunuyor da bazen 😅😅😅😅 bilmiyolar ki onlar giderken biz dönüyorduk... 😅 Yok sanıyorum su grubu oluyo benim 😅
Cevap sahibi1 yılSohbeti sevdim ama kabul etmeliyim 😅🙏
Soran1 yılSu grubu mu :D asla tahmin etmezdim
Cevap sahibi1 yılOluyo öyle. İnanmazsınız duygusal yönüm ağır basıyor 😅 yani öyle diyolar burcum için 😅
Soran1 yılGerçi akrep de su grubu. O zaman yengeç misin balık mı :D bu iki burçta da böyle libido yoktur genelde ama :D
Soran1 yılMüthiş bir çekiciliğin var senin bak net bunu söyleyebilirim. Kurduğun cümleler konuşma falan. Var bir şeyler fazlasıyla :D
Cevap sahibi1 yılAkrep su grubunda olacak kadar masum durmuyor ama neyse. Evet yengecim 😅 yükselene emin değiliz orada bazı karışıklıklar var 😅
Soran1 yılYengeç burcu erkeği aşırı tehlikelidir ama bu kadar çekici olanına ilk defa denk geldim. Garip :D daha önceden karşıma çıksaydın😜
Cevap sahibi1 yılTüh şans işte 😅 zaman farketmeksizin benden bir halt olmaz üzülmeyin boşuna 😅😅
Soran1 yılYengeç erkeği biraz öyledir zaten. Sevmeyi pek beceremez :D
Cevap sahibi1 yılRahmetliler tam aksini söylüyordu ama neyse. Öyle diyorsanız öyle de olur 😅
Soran1 yılHahahaha beni tahrik etme çocuk :D
Cevap sahibi1 yılTenzihtir o 😅
Soran1 yılOf genelde böyle konuşan erkeklerin tipi çok şey oluyor ya kısa falan oluyorlar. Öyle misin? Öyleyim de lütfen. Daha az üzülürüm :D
Cevap sahibi1 yılNe saçma bir çıkarım bu yav 😅 180.. ama zayıf değilim o kadarda fit filan hiç değilim 😅
Cevap sahibi1 yılGizliden çıkardım yorumu ama profil resmimde yok ki... Gezen biri olaraktan İstanbul'dan bir kare koymuşum. Sene 2017-18 filan 😅
Soran1 yılÖyle oluyor ya. Bizde gördük herhalde bir şeyler. Adam bir konuşuyor yazdığı cümlelere tav oluyorsun vs sonra fotoğrafı geliyor kısacık ufak tefek bir şey. Sen bilmezsin :D
Soran1 yılşu an çok pis aklıma şeyler geldi de söylemeyeyim. Ayıp olmasın :D
Cevap sahibi1 yılYani cümlelerden fiziksel çıkarım yaparak başta yanlış gidiyor olabilir misiniz acaba 😅
Cevap sahibi1 yılYengeçlerin duygusal olduğu kadar meraksız olmaları da meşhurdur 😅
Soran1 yılOoo gizliden çıkıldı. Bu açıkça bir davet mi :D
Cevap sahibi1 yılHayır cok az da olsa bi fikir verir kim var karşınızda diye ona davet 😅
Soran1 yılYengeç burcu mu meraksız diye düşündüm gerçekten öyleler evet. Aşırı sinir bozucu bu huyları
Soran1 yılPeki ilişki kısmına neden belirtmek istemiyorum yazdın acaba? :D
Cevap sahibi1 yılEvet biliyorum 😅
Cevap sahibi1 yılDedin ya cok gezen cok çapkın oluyo diye. Açık kapı bırakmak için heralde ne bileyim 😅😅
Soran1 yılBilmiyorum boşluğuma mı denk geldi birinden mi etkilenesim vardı sen mi etkileyici çıktın anlayamadım ama uzak dur benden yanlış bir şey yapmak istemiyorum :D
Cevap sahibi1 yılİnsanın kendini tanıması çok hoş bişey 😅 ama merak etmeyin bişey yapamazsınız 😅🙏
Soran1 yılNiye yapamıyormuşum
Cevap sahibi1 yılHayatımda istenmeyen bazı minik meseleler yaşandı o sebeple şairinde dediği gibi benden ne köy olur ne kasaba 😅 e köy kasaba yokken siz ne yapacaksınız 😅
Soran1 yılİstesem bir şekilde peşinden giderim genelde de alırım istediğimi :D
Cevap sahibi1 yılHayırlı işler diyelim 😅 ben tekrar gizliye alıyorum gerekli profil incelemeleri bittiyse 😅
Soran1 yılGecenin bu saatinde sana mesaj atsam hoş şeyler olmaz biliyorum ben rahat durmam o yüzden. Gizliye alabilirsin sonuç olarak :D
Cevap sahibi1 yılAllah eniştenin yardımcısı olsun. Aldım bile gizliye hemeeen 😅
Soran1 yılAşk olsun. İstemez miydin beni..
Cevap sahibi1 yılTanımadığım birini mi? Asla. 😅 Zor bi insanımdır 😅
Cevap sahibi1 yılŞey komik ama buranın tek olayı halka açık olması mı 😅😅
Soran1 yılBen de zoru severim. O cezbetti herhalde. Neyse peki. İstenmiyorsam yapacak bir şey yok :D
Cevap sahibi1 yılBen sevmem zoru misal 😅 ne kadar çok ortak olmayan yönümüz var... 😅
Soran1 yılBen de zorumdur aslında. Öyle söylerler genelde. İstesek çok ortak nokta bulurduk. Ben buldum bile bir tane :D bak ikimiz de zoruz :D
Cevap sahibi1 yılZor birinin zoru sevmesi? 😅 Neyse kullanıcı adım aklında kaldı ise mesaj atma şerefine nail olabilirsin kalmadı ise şansına küs artık 😅 sabaha kadar burada yorum yapmayalım lütfen 😅
Soran1 yılHayır yapicam. Profilini gezdim baya bi. Sen muhafazar mısın? Öyle bir izlenimin var
Cevap sahibi1 yılOo profilde her şey mi görünüyordu 😅 kime göre neye göre olduğuna bağlı biraz. Her insan biraz öyledir biraz böyle
Soran1 yılHahahaah nasıl tahmin ettim ama :D aslen karadenizli misin peki? Var mı öyle şeyler :D
Cevap sahibi1 yılHayır değilim. Yani rahatsız etmek istemem ama gerçekten ben burada herşeyi yazmayacagım. Herkese açık yorumlar... 😅😅😅😅
Soran1 yılYa gizlisin zaten nolmuş. Bu kadar kırıcı olma. Yeni yıl falan bak. Daha yılın ilk günü yapma şöyle şeyler :D
Cevap sahibi1 yılHeh bak. Herkese açık olmasının sonuçları 😅 size geceler dostlar 😅
Soran1 yılYav bi dur hele. Ne gitme meraklısı çıktın :D
Cevap sahibi1 yılTamam sosyal bi insan olabiliriz ama bu halka arz resmen 😅
Soran1 yılYa zaten bundan sonrasında konuşacağımız ne malûm. Abartma lütfen böyle şeyleri. Bak seni darlayacaktım birkaç sorumla unutturdun ya :D
Cevap sahibi1 yılVay be niyetimiz de okunuyor... 😅
Soran1 yılYa sen onu boş ver. Çok boş konuşuyor. Sen bana odaklan :D
Cevap sahibi1 yıl
Bu güzel sohbet için teşekkür ederim de ben rahatsız oluyorum bu şekilde 😅😅🙏🙏 sana mutlu yıllaaar ☘️☘️
Soran1 yılGitmeee 😔😔
Soran1 yılPeki.. sana da mutlu yıllar
Cevap sahibi1 yıl🎉🎉
Soran1 yılGitme dedik çocuk kutlama yapıyor ben böyle şansın
Cevap sahibi1 yılTeşekkürleeer 🙏
Soran1 yılSinirimi bozma daha fazla :D
Cevap sahibi1 yılBen bozmuyorum bence.. 😅
Soran1 yılBozuyorsun. İlk başta tatlı falandın. Böyle olmasına gerek var mıydı :D
Cevap sahibi1 yılTabi... 😅 Yani sanki çook özel bir platformda burası mesajdan değil yorumlardan gizli konuşuyoruz... 😅
Soran1 yılTamam şimdi uyuyalım sabah uyandığımda mesaj aticam sana :D
Cevap sahibi1 yılKeyfine göre... 😅 Hadi iyi geceler öyleyse
Cevap sahibi1 yılİlk yorumu da silebilirsin bu arada 😅 konuşmalar kalmamış olur
Soran1 yılNe kadar çok abarttın. Bu kadar kasacağın bir şey yok sakin ol
Cevap sahibi1 yılTamam tamam 👍😅😅
Soran1 yılBütün auran gitti valla
Cevap sahibi1 yılBiz ona konfor alanı diyoruz da çok uzun mesele 😅 yinede teşekkür ederim ben güzel sohbetti.
Soran1 yılNeyse sabah bunu detaylı konuşuruz:)) iyi geceler
Cevap sahibi1 yılİyi geceleeer 💤💤
Cevap sahibi1 yılSorun popüler oldu sen hala uyu 😅
- 1 yıl
Abla çocuğu aldattın 2 dk da ne flört etmişsin bu oğlanla be
Cevap sahibi1 yılKonunun benle bi alakası yok 😅😅 ufak bir sohbet alt tarafı
- 1 yıl
Ne ufak be in in bitmedi okumadım cogunu nişanlı kızın tanımadığı oğlanla bu kadar konuşması bile aldatma bence
Cevap sahibi1 yıl@Tükendimçok2 çok dar açıdan bakıyosunuz. modern bi cağdayız :D
- 1 yıl
@Tükendimçok2 hakikaten bildiğin aldatmış oluyor böyle yaparak. Çıktığı çocuğa üzüldüm.
- 1 yıl
Kanka ilerde nişanlın ya da eşin benzerini yaşarsa da böyle çağdaş bir şekilde modern bir cagdayiz demeyi unutma lütfen 😉
- 1 yıl
@YenidenmiYine bu ne yaa cidden midem bulandı bu konuşmaları görünce. Kızın hayatında biri var ama milletle böyle konuşmalar yapıyor yani yazık cidden
- 1 yıl
Bi de dar açı diyor gizliye bak. Gevşekliğinizi geniş açı sanmanız var ya cidden halinize o kadar üzülüyorum ki
- 1 yıl
@Nightwalk35 evlenmeyi bile beklemeden aldatma yollarına girmiş tuhaf bir mide. Diğeri desen elit ve zor ayağına kızı özele çekmek için kendini paralamis. Bunlar kendileri gibisine denk düşer inşallah
- 1 yıl
@YenidenmiYine amin. Allah herkesi kendi kadar ahlaklı birine denk getirsin. Diyeceklerim bu kadar
- 1 yıl
@Nightwalk35 amin
Cevap sahibi1 yılöncelikle herkes sakin olsun :D herşeyi bu kadar ciddiye almayın... :D özelde konuşmak istememin sebebi tam olarak bu sebepten :D:D:D
- 1 yıl
Fark etmez ha özelde ha burada saçma sapan konuşuyorsunuz. Kız nişanlı hadi o pisliğin teki gözü dışarıda sen de mi rahatsız olmuyorsun nişanlı kızla bu şekilde konuşmaktan? Ben anlamıyorum sizin gibi insanların vicdanı mı yok, empati yeteneğinden mi yoksunsunuz nedir yani olay?
- 1 yıl
@Nightwalk35 çoğu erkek böyle artık maalesef evli kadınlara yürüyen nişanlı kızı affeder mi sence. Ben 2 sene uzak mesafe ilişkimde bile başka erkekle böyle bir muhabbete girmedim millet nişanlısını aldatıyor hayret verici
Cevap sahibi1 yıl@Nightwalk35 tam olarak yazdıgım ne seni bunu düşünmeye itti?
- 1 yıl
Kardeş 100 yorum var nişanlı kızla klasik flört konuları burçları bile konusmusunuz bir öğrenmedigin anne kızlık soyadı kalmış kızın hala ne seni bunu düşünmeye itti yazıyorsun jdmsjsksjs
Cevap sahibi1 yıl@Tükendimçok2 çoğu erkek mi... dikkat etmesi gereken kendisi değil mi hanımlar? yok ilerde benimde nişanlıma böyle olurmuş yahu ne diyeyim nişanlım böyle biriyse karsısındaki cevap vermesin filan mı? :D bu nası niyet böyle aman yarabbi. yani konu nişanlımın böyle olması değil burada baska erkegin ben gibi ona cevap vermesimi? erkek mi suclu? hadiyin be oradan...
Cevap sahibi1 yılnişanlım böyle olacak ama allah onu iyi erkeklerle karsılastırsın ki o erkekler uzak dursun!!! ne aptalca bir düşünce bu böyle :D
- 1 yıl
Paşam erkek olarak yazdığın her şeyin ne olduğunu da özele çekerek ne yapmaya çalıştığını da gayet iyi görüyorum. Sadece sen sıkıntılı değilsin o da aynı oranda sıkıntılı. Mesela niyetini nerde açık ediyorsun en çok? Kız açık açık bu saatte libidom arttı, özele gelirsek kötü şeyler olur demesine rağmen salyalarini akıtarak özele gelmesi için yapmadığın esrarengizlik kalmamış. Yeme bizi 😛 Ayrıca bu karakterde birinin nişanlısı olmasına rağmen yaptığı şu tahrik ediciligi ve senin adımlarını eleştirenlere, böyle kritik konuya modern çağdayiz bakış açınız dar demişsin. Buna istinaden diyorum ki nişanlın gecenin bir vakti bir erkekle böyle laubali konussa ve yakalasan tepkin böyle düz mü olurdu? Ha insanız belki ben de aynısını yapabilirim. Ama eleştiri gelince susarım. Ya da derim ki size ne kardeşim? Benim karakterime yakışan bir şey, kendi karakterimde de birini bulmuşum neden fırsatı kacirayim ki?
Cevap sahibi1 yıl@YenidenmiYine analizlerin güzel agzına saglık :D ama senteze dogru kayıklıklar var olsun yinede güzel açıklamaya calısmıssın durumu.. meslegim bu sorun yok neler anladıgını ve aktarmak istediklerini çok iyi anladım PAŞA :D
Soran1 yılÇok özür dilerim yazdıklarınızın hepsini okuyamadım mümkün değildi ne kudurmuşsunuz :D arkadaşlar sakin kalın nişanlı değilim sadece ufak yalandan bir soruydu... Tepki ölçmek için soru sormak içi bir şeydi. Yoksa besbakarım :D ama gelen yorumlar güldürttü. Teşekkür ederim :D
Soran1 yıl@Tükendimçok2 yok kız ortada adam yok mi aldatmış olayım :D valla sadece bir arkadaşımın evde duran erkek sevmem demesine üzerine kurgu bir soruydu :D
Cevap sahibi1 yılişte bu bekledigim cevap oh be :D:D:D:D durduk yere ne haysiyetimiz kaldı ne şerefimiz :D şu yukarda analiz yapan arkadasa gelsin bu acıklamalar :D:D:D:D
Cevap sahibi1 yılbu arada arkadaslar yani gevsekligimin sebebi budur. belli soru kurgu veya kişi kurgu bilemem ama nereden bakarsanız bakın gerçegi yansıtmıyor yani :D
Soran1 yılAnaliz yapan arkadaş çok haklı bu arada. Ben nişanlı olsam benimle böyle konuşacaktin neticede. Yok yani şaka maka o uzun analiz yazan arkadaşı tebrik ederim :D gece can sıkıntısından ortaya soru attık insanların nabzını ölçelim diye bi baktım 200 bildirim. Bu kadar katılım beklemiyordum :D
Cevap sahibi1 yılnişanlı olup böyle konuşan sensen bu karsı tarafı suclamamalı :D bence yani... :D şunu belirleyim ama ya kişi ya soru fake oldugunu belli ediyor. erkekte cıkabilirsin, hesabın fake te olabilir, ha bu karakterde birisi yok mudur vardır elbetteki ama bu kadar basit bir şekilde ortaya cıkmaz :D ve benim dün gece uzatmak istemememin sebebi o okumaya üsendigin YORUMLAR :D :D
Soran1 yılÇok haklısın biraz linç yemişsin ama bende yedim senden fazla :D ya burada bir sürü kurgu soru döner arkadaşımın cümlesini destekler mi desteklemezler mi merak ettik bu mu tuttu yani :D
Soran1 yılBen bana gelen yorumları da okumadım ki. Nişanlın ayrılır senden falan inşallah tarzı beddular gördüm tam üzülecektim sonra nişanlı olmadığım aklıma geldi. :D
Cevap sahibi1 yılyani şu olayda asıl suclunun ben olmadıgını belirtmelisin insanlara :D:D sana müstahak yani bu linçler bana değillll :D
Soran1 yılOna da insanlar karar versin. Nişanlı bir kızın bekar bir oğlanı baştan çıkarma hikayesi:D
Cevap sahibi1 yılüsküdaaaar, kuzguncuk'a götür mutlaka mekan cok farketmez yaşlı biriyse senin gibi ekmek teknesini bi göster :D fethi paşa korusunda ibb tesislerine götürebilirsin veya yukarıda bi kafe var dilruba restoran biraz pahalı olabilir fakat manzara acısından güzeldir. yine fethipağa korusunun icinde mavi yeşil kafe var cok bilinmez ve manzarası iyidir. yine onların asagısında nilhan sultan köşkü var bi kahve icilir manzara güzeldir. karsısı hemen paşalimanı kafe belturun işletmesi ama manzara muhteşem tabi kış olması kötü :D carsı tarafını istersen elezz kahve yeni acıldı tarihi bi yapının icerisinde güzel bi ambiansı var.. ne tarz bişi istiyosun söyle sayayım ya yüzlerce mekan biliyorum orada hangisini söylliiim :D
Soran1 yılYa aslında nerde gördüm hatırlamıyorum çok da anlamam İstanbul'da biri böyle arabayı çekmiş köprünün tam dibinde manzarası harikaydı öyle oturuyorlardı orada manzara çok güzeldi köprü ışıl ışıl falan nerde orası? Ve arabayla gelecek Üsküdar'da nereye götürmek istiyorum tam bilemedim
Cevap sahibi1 yılcaminin yanındaki merdivenli sokakta payedar veya aşiyan kafe var karsı karsıya ikisi. sakin diyemem ama orasıda güzeldir. nevmekan sahil var belediyenin kız kulesine doru giderken merkeze yakın sahilde, kuzguncukta tarihi hamam icinde var yine nevmekan belediyenin ambiansı güzel fakat bi tık yürümek gerek kuzguncuk icerisine dogru yol hoşunuza gitmeyebilir :D, carsı icinde abbara kahve var ortamı cok huzurlu güzel ama manzara filan yok carsıdan yukarı mahalleye dogru giden caddede solda kalıyor konum olmadan görmek pek mümkün değil öyle göz önünde değil bilen gider
Soran1 yılYav şu köprü manzaralı şeye cevap versene. Nevmekan diyor. Kör meliha bile bilir orayı :D
Soran1 yılNevmekan ortamı hiç de iyi değil bu arada. Önerdiğin yerlerin hepsi kötü :D
Cevap sahibi1 yılaraba gündüz yük olabilir üstünüze oralarda... ama İstanbul'da cok fazla bu bahsettigin manzaradan var :/ hava soguk ama bi aksamınızı ayırıp cıkarsanız o dedigin manzarayı yakalayabilirsiniz. üsküdar sahilde cok bu sekilde manzara yok ama ilerisi kuleli askeri lisesine dogru gittikce bulabilirsiniz bu manzaraları... sansınız varsa karsı yakaya gecin 2. köprüden ileriye emirgan baltalimanı istince sarıyere dogru böyle giderken güzel manzaralar var ama arabayla anca isparklara park edersiniz yol kenarı :D
Soran1 yılYa böyle köprü manzaralı oturalım kahve içelim fotoğraf falan cekilelim istiyorum akşam. Bir tane yer söyle tam nerde nasıl gidilir :D
Cevap sahibi1 yılüsküdar paşalimanı kafe
ortaköy oba kafe
tarabya bigchef
bebek starbaks, espressolab, kahve dünyası
çengelköy tarihi cınaraltı
ortaköy aşşk kahve
beyoglu galataport
'taps bebek' mekanın adı ve bebekte
emirgan sütiş, veya hemen dibinde ki espresso lab.. üst katı muhtesemdir eslab in :D
bunlar kafe restoran tadında :D araba cekmelik değil pek yani arabanı cek git otur gibi :D
Soran1 yılYok ya sen beni anlamiyosun. Ya ben gördüm orada burada böyle köprü gözüküyordu çekmişler arabayı manzara full gözüküyor köprü diplerinde falan. Öyle yok mu
Cevap sahibi1 yılben nasııl bir yer aradıgınızı bilemem değil mi buradan :D yani İstanbul'da sakin bi yer yok gibi bişey. ama alkollü alkolsüz pahalı orta halli ucuz bi mekan mı :D yemek mi kahve mi mesele :D manzara mı yoksa? bintürlü ihtimal var saydıgım ve saymadıgım yüzlerce yere gittim ben aaa :D akla ilk gelenler işte :D benim kadar gezen yoktur şu linçleyenler içinde İstanbul ' u :D
Soran1 yılİstanbul’da arabayla manzara izlenecek yerler nereler? ↗
Şu soruya gelen cevaplardan var mı bildiğin
Soran1 yılKahve tatlı falan yapmak istiyoruz. 5 kişi olucaz. Kahve içelim tatlı yiyelim falan sonrasında da böyle manzaraya karşı oturalım
Soran1 yılAlkolsüz olsun mekan salaş içerisi ortamı düzgün falan. Fiyat fark etmiyor aşırı da abartı olmasın tabi
Cevap sahibi1 yılyüzlerce nokta vardır şu ettigin tarifin... üzgünüm yanı nokta atışı yapamıyorum sanırım :D sen o görüntüyü bulmaya calıs link at yoruma bulurum :D:D
Soran1 yılOf bir işe yaramıyorsun ya :D
Soran1 yılYav attığım soruya bak dedim ya. orada gittiğin var mı hiç dedik. Daha ne diyeyim
Cevap sahibi1 yılÜsküdar nakkaştepe
Beykoz sahil
Poyraz kalesi (akşam vakti muazzam 3. köprü manzarası)
Sarıyer garipçe köyü ve az ilerisinde bulunan rumelifeneri köyü
Maltepe sahil
bunlaaar poyraz kalesine gitmek hiç nasip olmadı cok ucta kalıyor bana :D onun haricinde gittim fakat maltepe sahil sizi tatmin etmez öyle aman aman bi manzara yok cünkü digerleri uygunnn. nakkaştepe ibb kuzguncuk parkı var konumda orayı girip girebilirsiniz de mekan yok yani yukarıda vardır millet bahcesi var nakkaştepe orası güzel. harici bi mekan bilmiyorum oralarda hele öyle bogaz manzaralı filan yok. beykoz sahilde ibb sosyal tesisleri var konunun sosyal tesis ile alakası yokta otoparkına arabayla girebiliyosun denize kadar giriyo araban manzara icin dedim bunu :D
Soran1 yılBeykoz sahilde öyle manzaraya karşı oturabiliyorsak bide sosyal tesis varsa daha ne isteyeyim
Cevap sahibi1 yılvar var köprüye emin değilim istanbulun heryeri köprü birini görüyordu :D beykoz böyle tam icte kıvrımda kalıyo :D yaz ibb beykoz sahil tesisleri diye bide icerde var beykozda ormanda karıstırma :D bak manzaraya begenirsen git ama otoparkın yolu dehset bir yokuş oldum olası korkuyorum dimdik yol...
Soran1 yılYa valla çok kararsızım yemeği iyi olan öyle bildiğin bi mekan var mı peki ortamı falan da güzel olsun ama salaş
Cevap sahibi1 yılbi kere hem yemegi iyi hem manzarası iyi yer yoktur bu böyle bilinsin. :D ya yemek iyidir ya manzara :D:D okulumun bogaz köprüsü dibinde tesisleri var yani halka acık orası olabilir ortalama yemek mükemmel manzara azıcık pahalı mekan :) yıldız teknik hisar üstü tesisleri
- 1 yıl
Ben tek tarafı suçlamadım. Suçun büyüğü nişanlı olanlardır zaten ama karşılık verenin de ondan aşağı kalır yanı olmaz kimse kusura bakma ama kızın dediği gibi eğer soru trolse ve nişanlısı yoksa tüm suç sana kalıyor gizli mavi üye. Kızın nişanlı olmadığını bilmiyordun çünkü. Ayrıca o uzun açıklama yapan arkadaş çok güzel açıkladı zaten. Diyecek başka bişey kalmıyor
Soran1 yıl@Nightwalk35 valla nişanlı değilim. Sövmeyin bana artık 😔😔😔
Cevap sahibi1 yıl@Nightwalk35 nasıl bilmiyorduk yahu :D sence yazdıgım 2 yoruma verdigin tepkiler normal mi yani? cok belli değil mi? :D olmayan nişanlısına enişte diye bahsettim bile ben. çok kırıcısınıız... :D
Cevap sahibi1 yılverdigiin değil verdigi tepkiler normal mi diyecektim...
- 1 yıl
Ya aynen ya tamam siz haklısınız. Uzatmayın da daha fazla bildirim gelip duruyor
Soran1 yıl@Nightwalk35 tm canım
- 1 yıl
Kızın nişanlı olduğunu nerden bileyim, soru trole benziyordu cart curt. Sen harbi iyi değilsin. Kafan gerçekten iyi senin. Trol olduğunu anladığın için mi 90 yorum boyunca ağzından salyalar akıttın? Nişanlıyla konuşulur mu diye tartışırken yav bu soru zaten trol demek yerine neden komik durumlara düştün? Sen de haklısın, okullarda okuma yazma öğretiliyor da mantık muhakeme biraz doğuştan. Soru trol olsa da senin karakter sabit. Sorunun trol oluşu bir nisanliya yürüyecek karakterde olduğun gerçeğini değiştirmez. Ayrıca o da yapmıştı o nisanliyken yapıyor bende mı suç tezin senin karakter yoksunluğunu azaltmaz öyle bir senaryoda.
Cevap sahibi1 yıl@YenidenmiYine eğitim konusunda eksiklerim var haklısın en kısa sürede tamamlayacagım insallah :D
- 1 yıl
Kişilik eğitimiyle başla
Cevap sahibi1 yıl@YenidenmiYine olur olur udemy de varsa egitim seti filan onu da alırız :D
- 1 yıl
Böyle yaparak neyi amaçlıyorsun? Hatalarindan uzaklaştığını ya da işi farklı boyuta çektiğini mı düşünüyorsun? İnan bana sadece komik bir duruma düşüyorsun. Allah şu konuma düşürmesin beni, utancimdan hayatımı sorgulardim. Hem yanlış yapıp hem bu kadar umarsaz olmak... Ben şu hayatta yaptığım her şeyi yaşadım. Allah ne aynı hataya düşürsün ne de yüzsüz etsin. Seni rahatlatan tek şey gizli üye olmak. Gizliliği geçtim zaten anonim bir site ama nedense buna rağmen gizliliği seçiyorsun? Neden mesela. Kıza gece profilini açtığında epey göz atmış demek ki herkese açık yazıyorsun bazı sorularda ama neden bu soruda böyle yaptın bu kadar standart bir konu ise, madem bu kadar arkadasinda duruyorsun yaptığının ve tiye alabiliyorsun neden anonim hesabını gizleme gereği duyuyorsun? Şunu sakın unutma insan yaptığı ve meylettigi şeyler başına geldiğinde kimseyi suclamamali, ben yapıp başıma gelen şeylerde kendimi sorguladım sadece. Hak ettigimi yaşadım dedim. Neyse umarım kendini sorgular ve yaptığın hataları anlarsın. Son mesajım.
1 yılSizin erkek arkadasi olmadigi icin kavga etmeniz buradaki asil anormal sey. Kisinin kendisiyle alakali bir konu icin onunla kavga edilmez. Anlayis gosterilir.
Eger nisanlinizi zeki ve kulturlu birisi olarak goruyorsaniz, bu durum normal. Zeki ve kulturlu erkeklerin iletisim icinde olabilecegi benzer kafada erkek sayisi oldukca az.
Ustune bir de siz tuy dikmeyin bence.40 YorumlaAile & Toplum konusunda 940 cevap paylaştı. Saçma sapan düşüncen var. Kavga sebebin ise seni ilgilendirmeyen bir konu. Adam belki zamanında arkadaşından kazık yedi, ne yaşadığını neden arkadaş edinmediğini doğru düzgün sorup öğrenmek yerine adamla bunun yüzünden kavga etmen bile çok çirkin.
Zaten sen akıllı bir kadın olsan çevresinde arkadaşlarının olmasını da istemezsin.515 Yorumla- 1 yıl
kesinlikle haklısınız..
Soran1 yıl@zzkknn3434 sen buraya gelip bide buraya kesinlikle haklısınız mı yazsın. Yuh sana :D
- 1 yıl
ya allah kahretmesin :D:D:D:D:D:D:D:D: sagol gizliliğe verdigin bu hassasiyet için :D:D:D:D:D:
Soran1 yıl@zzkknn3434 hahaahahahahahahahahahahaah rica ediyorum. Sen beni göm haklısın de yazıklar olsun valla erkek milletine güven olmaz hajauauaha
- 1 yıl
dahasını yapacaktım tamda böyle bişey için yapmadım ama sen sagol tekte rezil ettin bizi :D
Soran1 yıl@zzkknn3434 dahası ne yapabilirdin reis? :D yapmışsın zaten yapacağını :D
Soran1 yıl@zzkknn3434 sen ilk sattın beni. Ben uyurken arkamdan konuşmuş yorumlarda gezinmis millete hak vermişsin. Şimdi gördüm bide bunu. Neyse yazıklar olsun :D
- 1 yıl
herkese destek vermek gibi :D tek tek uzun uzun acıklama yapmak gibi :D sora bunu yazınca napıyorum ben dedim geride silemedim... :DD:D:D:D:
Soran1 yıl@zzkknn3434 hahaahahahahah tam bir şeytan
- 1 yıl
sagol ya sende tam meleksin ztn :D:D simdi rica etsek şu konusmayı komple kaldırır mısın :D:D:D:D:D
Soran1 yıl@zzkknn3434 hayır, asla:))
- 1 yıl
@zzkknn3434 Bu konuşmayı kaldırması için benim yorumumu kaldırması gerekli.
Her yere salça olmadan kendi yerinde yorum yapmayı öğrenmelisin.
Soran1 yılteşekkür ederim hemcinsim <3
- 1 yıl
çok haklısın onun hemcinsi :D
Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Arkadaşları olsa bir dert olmasa bir dert. Bu konuda kavga etmen çok mantıksız. Herkesin arkadaşı olmak zorunda değil. Demek ki kafa yapısı kimseyle uyuşmuyor. Sen sana olan tavırlarına odaklan. Senle iletişimi nasıl? Sen bunları gözlemle. Diğerini ona bırak.
51 Yorumla- 1 yıl
Zaten erkekler ne yapsa kızlara yaranamıyor a, mk. Bir erkegin çok sayıda erkek arkadaşı olsa ve her akşam onlarla dışarı çıkıp gezse veya halısahaya gitse, kızlar neden bu kadar çok dışarı çıkıyordun diye dır dır ederler. Bir erkeğin arkadaşı olmasa aynı kızlar niye hiç arkadaşın yok diye yine dır dır ederler. Bizim bu kızlarla işimiz zor 😄
- Aile & Toplum konusunda 638 cevap paylaştı.
1 yılBuradaki soruları çok ciddiye almamak lazım. Bazen arkadaşlar kendilerini fazla kaptırıyorlar.
Benimde mesela yakın arkadaşlarım hep şehir dışında. Öte yandan arkadaşlık mevzusunuda çok büyütmemek lazım. İnsanlarla şöyle 5 10dk muhabbet edebiliyorsan onlarlada arkadaş sayılırız. İllaki can ciyer kuzu sarması olmaya gerek yok.
Şahsen bu hayatta en çok o can ciyerlerden zarar gördüğümden, bu arkadaşlık mevzusu okadarda ciddiye aldığım bir konu değil.
10 Yorumla
1 yılöncelikle üzgünüm ki nişanlın asosyal. kız boş ver zaten erkek arkadaşları çok olan erkeklerde gaylik belirtisi çok oluyor bir süre sonra gay oluyorlar bunun hakkında bir çok araştırma var istersen bir bak bulamazsan yardımcı olurum sen de çok kızlarla takılma lezboş falan olursun mazallah 😨😨
06 Yorumla
Soran1 yılKız bu doğru mu shshsjs o zaman benim eski sevgilim gay. Adamın bir gün evde oturdugu yok
- 1 yıl
evde oturduğu yok ama kucakta oturduğu çoktur 🤣🤣
Soran1 yılYok kız kafede çay içiyordu en son hssushshsh
- 1 yıl
abileri inşallah abileridir
Soran1 yılHahahaha
- 1 yıl
🤣🤣🤣🤣
- Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı.
u 1 yılBurada normal olmayan şey sizin nişanlınizin arkadaşı yok diye sorun edip tartismaniz
Erkek hemen ortamini kurup çevre edinebilir çok kolay onun için eğer yapmıyorsa iyi yapıyor ne güzel tek arkadaşı sen olacaksın bunlari sorun etme ilişkinizi yipratma00 Yorumla Evet hanımlar size bir gerçek. Kızlarda olduğu gibi erkeklerdede kıskanç şerefsizler çoktur. Biri bu şerefsizlere çok fazla üst üste denk gelirse arkadaşsız kalabilir. Liseden sonra 2 yıl böyle bir dönemde kaldım. Kimle arkadaş olsam ya sevgilime yürüme ya da beni aşağı çekme çabasına girdi. Düzgün dostlar bulana kadar omega kurt olmaya kara vermiştim.
NOT: Erkeklerin içerisinde aklının alamayacağı kadar yv-şak insanlar var. Şener ŞEN'in bir filminde hepiniz bir sürmeli etmediniz diyorya aynen öyle...09 Yorumla- 1 yıl
Erkeklerde böyle şeyler olmuyor sanıyordum ksjdhfjdmsks
- 1 yıl
Kız kavgası, maç, siyasi farklılık kavgaları sanıyodum ama dostlar arasında entrika ve ihanet kadınlara göre az diye düşündüm
- 1 yıl
Erkek ortamı da kendi halinde eğlenceli, kimsenin kendini kanitlama çabası yok gibi
- 1 yıl
@tutunamadikoguzabii Hayır sürekli kanıtlama çabası var grup lideri grubu test etmek için zorlu işlerin içerisine sokar kim ne kadar güvenilir. Erkek grupları içerisinde sht test'in kralı vardır. Gece üçte dostunu arayıp kanka karakoldayım üstümde madde çıktı bizimkileri arayamam gelsene duruma göre bana avukat tutacaksın diyebilirler. İlgili karakola gidersin orada kimse yoktur kankan dışarıdadır seni denediğini söyler. Bir tık kızar küfür eder eve dönüp zıbarırsın...
- 1 yıl
Omgg ama bu resmen saçmalık. Lisedeki arkadaş grubumdaki erkekler hiç öyle değildi herkes kendi halindeydi ne bir ego ne bir en iyi benim yarışı vardı gerçekten kardeş gibiydiler, birbirleri için fedakarlık yaparlardı ama seni denedim adı altında asla böyle saçmalıklar yapmazlardi. Beni çok seviyorlardı ve ben gerçek arkadaşlığı gerçekten onlardan öğrendim
- 1 yıl
@tutunamadikoguzabii Türkiye'de her mahallede farklı hayatlar yaşanır. Göztepe ile Erenköy arasında sadece 1 km mesafe vardır, ama dünyalar kadar fark bulunur. Bu arada, sen süper lise ya da çok kaliteli bir liseye gitmiş olabilirsin. Ben Gökdil/Doğa Koleji'nde de, devlet lisesinde de bulunmuş biriyim, ortamlar bu şekildeydi. Bu arada anlattığım olay lise arkadaşımla değil 23 yaşındayken univden bir arkadaşımla olan anı.
- 1 yıl
Anadolu lisesi mezunuyum ve bir yıl dershaneye gittim dershane ortamım özellikle çok güzeldi seviye sınıfıydi hepimiz ders çalışma odaklıydik. Ben İstanbul'da sadece birkaç gün kaldım çok fazla değişik insan var sanırım orada insanlar daha yalnız küçük şehirlere göre:/Ama siz yinede bir kişi için tüm arkadaşliklara küsmeyin
Şimdi insanlar başarılı olmak için gereksiz faaliyetler yerine Kendine bakıp rutinini düzenli bir şekilde uyup daha sonra belli zamanlarda da tatile çıkarak kendini ödüllendirir Onun dışında etrafındaki fazla gereksiz insanlar seni hedeflerinden alı koyar
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSenin gibiler böyle şahane birini beğenmiyor bende böyle birini istiyorum işten eve evden işe gitsin.
Kalitesiz insanlar bazı mücververlerin farkına varamaz anlamaz çünkü vizyonu yetmez sende anlamıyorsun. Seninde suçun yok tatlım
Ayrıl çocuktan çünkü o daha iyilerini hak ediyor...20 Yorumla
1 yılsen yakında gözünün üstünde kaşın vardır diyerek kavgada çıkarırsın.. ayrıl yol yakınken nişan at gitsin.. bak birini çok sevmekle böyle ithamlara bulunmak hele bu üslüple imkansız.. bedenin sana sinyal veriyor.
20 Yorumla
1 yılYa ne alaka be saçma değil bence olabilir insan yalnız kalmak istiyo olabilir ya da yoruluyordur kimseyle uğraşıcak hali yoktur böyle düşünme bu saçma konu içinde kavga etme bence sen onun arkadaşı ol gel de gezelim gidelim ne bilim yap bişeyler
03 Yorumla- 1 yıl
Kadınlar yalnız erkeği sevmezler kendini kandırma
- 1 yıl
Ne alaka beni alakadar etmez ki arkadaşı olup olmadığı yalnız adamlarla da konuştum arkadaşı dostu oldum ama hiç bir erkek değerimi bilmedi
- 1 yıl
Zor.
- Aile & Toplum konusunda 4,8b cevap paylaştı.
1 yılYapı meselesi, demek ki kimseyi kendine o kadar yakın, samimi görmüyor. Ne yapsın sevgilim kızıyor diyip arkadaş edinip dışarda mı otursun. Bu hikaye bana Cemal süreya ve tomris hanımın aşkını anımsattı
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 345 cevap paylaştı. Benim de öyle çok sıkı fıkı olduğum erkek arkadaşım yok, bir arkadaaş grubum var ama ayda bir falan bir araya geliriz. En yakın arkadaşım da karşı cins :D
010 Yorumla
Soran1 yılEv kuşu gibi 7/24 dışarda. Sürekli tartışıyoruz belki bu yüzden gözüme batıyor bilmiyorum. Zaten yürümeyen bir ilişkiye dönmeye başladı
Soran1 yılAynı evde değiliz ama sürekli sürekli evde. Ben dışarı çıkıyorum bu sefer kendisi sürekli evde olduğu için bunu fazla görüyor
Soran1 yılKendisi sürekli evde ve ben dışarı çıktığımda bu gözüne batıyor sık olduğunda vs. Bilemiyorum nasıl olacak
Yaş ilerledikce insanlardan uzaklaşmaya sadelesmeye başlıyorsun şahsen ben 5 yıl önce herkesle samimi herkesle dost olmaya çalışırken şu an gerçekten sadelestim iliskilerim arkadaslarim çevrem gereksiz olan herşeyden bı arınma süreci başlıyor. O şekilde düşünüyor olabilir nisanlinda
12 Yorumla- 1 yıl
Kesinlikle katılıyorum sana
- 1 yıl
Bence sevilmeyen bir tip birde olumsuz düşünelim
- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılBu trol soruya benziyor ama neyse adam belki kalabalık arkadaş ortamı sevmiyordur olabilir az öz olsun yeterli diyordur nerden biliyorsun...
20 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Bu onun hayatı
Saygı duyun
Saatlerce eve gelmese arkadaşlarıyla sürekli vakit geçirse bu seferde eve hic girmiyoo dicektiniz
Onu rahat birakın00 Yorumla
1 yılSana ne mk sana neeeee? Adam isterse gezer, isterse evde pinekler, buna da mı karışıyorsunuz?
01 Yorumla
Soran1 yıl😔😔
Arkadaşı olsa dışarı çıksa dersin ki " erkek arkadaşlarına ayırdığın vakti bana ayırmıyorsun, dışarı çok çıkıyorsun" bırak adamı rahat hayatını yaşasın.
00 Yorumla
1 yılGenelde evli kadınlar kocalarını pek dışarı çıkarmak istemez siz neden bu konuda kavga ediyorsunuz kocanızla yani bu konuyu dışarda birine anlatsanız kocasını istemiyor evde felan derler
10 Yorumla
1 yılBazı insanlar bu şekilde bir hayat sürmeyi daha çok sever. Arkadaşları hep çıkarcı bulduğu için soğumuş olabilir yani. Bundan siz neden rahatsız oldunuz onu anlamadım?
00 Yorumla
1 yılBazı erkekler boş aşağı çeken makara yapan arkadaşlardan hoşlanmazlar bir de genelde kızlarda da erkeklerde de başarılı insanlar hemcinsleri tarafından cekilemezler hiç arkadaşı yoksa problem ama az varsa problem değildir benim mesela arkadaşım baya var ama yakın olduğum bir 10 kişi daha da yakın olduğum 5 kişi vardır bu normal bu noktada bence ama gerisini bilemeyeceğim
12 Yorumla- 1 yıl
Baya dediğim insanlar da eski arkadaşlar 5 senedir gorusmedigim insanlar da var ama bir halısaha yaptığım basket oynadığım insanlar hep var o kadar değil
- 1 yıl
Çok fazla arkadaşla dolanmak aşağı çekilmeye neden oluyor kimse kimseden iyi bir şey yapmani istemiyor yakın birkaç kişi o bakımdan iyidir sadece o kadarı
- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
s 1 yılEmin ol olmaması daha iyi sen varsın o yeter. Erkeklerin cogu arkadası ipsiz sapsız boş oluyor gereksiz yere kavga etmissin
22 Yorumla
Soran1 yılDüzgün insanlarla arkadaşlık kurabilir ama
- 1 yıl
Duzgun erkek yok. dd
1 yılAsıl saçma olan senin nişanlınla bu yüzden kavga etmen
30 YorumlaAile & Toplum konusunda 398 cevap paylaştı. İyi misin? Asıl senin yaptığın büyük bir saçmalık! Arkadaşı olmadığı için adamla kavga etmişsin hasta mısın?
10 YorumlaAsosyal olmamasına rağmen hiç erkek arkadaşı olmayan erkeğin kesin bir kaç tane kız arkadaşı vardır kanka dost gibi vs...
11 Yorumla- 1 yıl
Aynen işi kapmışsın🙂
- Aile & Toplum konusunda 544 cevap paylaştı.
1 yılİçe dönük bir insan olabilir üniversitede varmış demek ki isterse oluyor şu an tercih etmiyorda olabilir
10 Yorumla gayet doğal bi durum belli bi süreçten sonra arkadaşlar arasında uzaklaşma oluyor hem ne güzel işte evden işe işten eve herkes böylesini arıyor
10 Yorumla
1 yılBu yüzden kavga çıkarmamalısın, ne güzel işte sana vakit ayırır, evinden işine düzgün bir hayatı varmış kavga çıkartma
20 YorumlaOlaya bak çoğu kadın yalnız benimle ilgilensin ister bu ise hiç yok diyor, olursa başkasına gidebilme ihtimali de var.
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 783 cevap paylaştı.
1 yılvalla benimde gezip tozdugum rkek arkadasım yok cünki bizim yasıtlarımız hep evlendi barklandı o yüzden olabilir normal
20 Yorumla
1 yılbenim ne kız nede erkek arkadaşım var eskiden çok vardı şimdi hiç yok kaliteli insan tek kalır bunu unutma
10 Yorumla
1 yılYa araları bozulmuştur, tatsız şeyler yaşanmıştır. Bi yerden sonra yeni sağlam arkadaşlıklar kurması da zor oluyor
01 Yorumla- 1 yıl
Üzerine gidip kavga etme, daha yumuşak yaklaş bu konuda
Gizli Üye(30-35)1 yılNişanlın bana benziyor. Bende iş, ev , spor. arkadaşım pek yoktu, selamlaşırdık sadece ama dışarda oturup konuşmazdık. Hem zaten hayatıma kız girince, normal arkadaşlara yol veriyoruz. Görüşmeyi aksatıyoruz
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılSadece saçma geldiği için mi böyle Yoksa seni sıktığı için mi neden dışarı çıkmıyorsun diye kavga ediyorsun
00 Yorumla Kavga etmen saçma, bu devirde hele ki olmaması gayet güzel, demekki yalakalığa, laubalilik felan gelemiyor
10 YorumlaBen bu gün yaşı 60 üzerinde ve bu güne kadar hiç arkadaşı olmayan insanlar tanıyorum. Kötü insanlar mı? Hayır. Kimseye bir zararlarını da görmedim
10 Yorumla
1 yılYapı meselesi zorlama adamı...
Ben arkadaşlarımla vakit geçirirken yoruluyorum mesela...
00 Yorumla
1 yılBence öyle olması daha iyi arkadaşları olsa her gece dışarı çıkar hatta aranıza giderecek arkadaşları bile olur.
00 YorumlaAsosyal bir arkadaş sanırım ama bu konunun sana bir zararı olmaz klasık evcimen bır kardesımız demekkı. Güven sorunu vardır ınsanlara belkıde
00 Yorumla
1 yıluniden sonra yoğun erkek hayati boyle oluyo. arada cocukluk lise arkadaşlarıyla oturup takilma oluyor da fazlasi olmuyo
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 391 cevap paylaştı. Yok valla sız kafayı kırmışsınız ne güzel işte herkızın arayıp bulamadığı
11 Yorumla
Soran1 yılErkek arkadaşı olmaması bana saçma geliyor ya
Gizli Üye(36-45)1 yılSiz bazı kadınlara ne yapsalar yaranamiyor.
30 Yorumla
1 yılBence böylesi daha iyi bu zamanda temiz aile çocuğu işte ortamı yok
10 Yorumla
1 yılArkadaşı da sevgilisi de herşeyi de sen ol işte bundan daha güzel ne olabilir
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,6b cevap paylaştı.
1 yılÇevresindekiler istediği gibi olmayabilir bu anormal bir durum değil
10 Yorumla Offf ergenlikten çıkamadın mi ablacım sen? Çevreli erkek istiyorsun ama Çevreli erkekte kafayı yedirtir onu merak edersin vs vs bırak adam evde işte ama sen nisanlini ezik görüyorsun ve ezikle sevgili olmak istemiyorsun olay bu tamamen
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 531 cevap paylaştı.
1 yılBenim de hiç arkadaşım yok olabiliyor böyle durumlar
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 11,7b cevap paylaştı. Erkekler siz kadınlar gibi gezip tozmayi sevmezler.
00 Yorumla
1 yılBenim de yok normal bence bu devirde zaten kimseye güvenilmez
00 Yorumla
1 yılBence normal 2-3 tane sağlam arkadaş olsun kafi nerede çokluk orada bokluk
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 647 cevap paylaştı.
1 yılSeninle hem yakın arkadaş hem sevgili iş ebelki ihtiyaç duymuyor daha fazlasına
00 Yorumla
1 yılO boş zamanlarında benim yanıma gelir takma kafana sorun yok
00 Yorumlao degil de site nişanlımın şuyu yok buyu yok sorularıyla dolu :D
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 367 cevap paylaştı.
1 yılBenimde yok ne var ki bunda dost dediğin öyle bir anda olmaz
00 Yorumla
1 yılKavga etmeye bahane aramak olmuş bu
Kendi tercihi bu olabilir
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yaş aldıkça seçici olmaya başlamıştır belki. Ama. sen. asiri sosyalsen uyumsuzluk olabilir
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 957 cevap paylaştı.
1 yılBenim de yok. Ne erkek ne kız. Istemiyorum böyle iyi
00 Yorumla - Devamını Gör (85)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne