Nişanlımın hiç erkek arkadaşı yok. Arkadaşı olmaması normal mi?

Ben 29 nişanlım 31 yaşında. İstanbul'da okudu üniversite hayatı gezmeli falan geçti ama şu an 4 senedir çalışıyor ve selamlaştıgı birkaç erkek dışında oturup dışarı çıktığı gezdiği erkek yok. İş ev sadece. Bir de spora gidiyor. Bende erkek arkadaşın neden yok neden erkek arkadaşlarınla dışarıda vakit geçirmiyorsun diye kavga ediyorum. Erkek arkadaşı olmaması saçma değil mi?

Güncellemeler
1 yıl
Arkadaşlar soruya güncelleme getirmek zorundayım. Bir arkadaşımızla sohbet ederken evde duran erkek sevmem demesi üzerine kurgu bir soruydu. Ortada nişanlı yok erkek yok ilişki yok. Sadece kurgu bir soruydu. Yerli tepkilerinizde çok haklısınız evet aldatan insanlara bende sizin gibi beddua ediyorum. Tşkler ilginiz için :D
Güncellemeler
1 yıl
Sinir olan, hayata karşı güveni sarsılan, sevgiye inancı azalan herkesten özür dilerim... Böyle kurgu bir şeyin patlayacagini bilemezdim. Madem böyle oldu şimdi ciddi bir soru; arkadaşlar İstanbul'da Üsküdar tarafında salaş sakin İstanbul'a ilk defa gelen birini getirebilcegim mekan var mı? Buna bir şey demezsiniz ama :D
Nişanlımın hiç erkek arkadaşı yok. Arkadaşı olmaması normal mi?