Sizce bana bağıran ablaya kızmakta ve böyle davranmakta haksız mıyım?

Üniversitede okuyorum ve yaklaşık 3 yıldır kız - erkek karışık bir yurtta kalıyorum. Kaldığım yurtta bu sene 2 tane yeni yönetici çalışmaya başladı. Ayrıca yurda geldiğim ilk zamanlardan beri biraz rahat, geniş hareket ediyorum. Örneğin; zemin katta 1 tane erkekler için, 1 tane de kızlar için olmak üzere yan yana bulunan 2 tane lavabo var ve erkeklerin lavabosunda kağıt havlu kalmadığında kızların lavabosuna girip oradan kağıt havlu alıyorum ve beni şu ana kadar 2 tanesi yönetici olmak üzere 3 personel gördü, ama hiçbiri de fazla sert bir tepki göstermedi. Ayrıca kız öğrencilerden de benim oraya girdiğimi gören birkaç kişi oldu, ama onlar da bir şey demedi. Geçenlerde yine aynı şeyi yaptım ve yurda bu sene gelen yöneticilerden biri beni gördü ve adeta çocuk azarlar gibi kızmaya başladı, ben de kendimi savundum. Daha sonra kendime aldığım çikolatalardan teklif ettim, ama o " Yok istemem " diyerek beni tersledi. Daha sonra beni yurt müdür yardımcısına bildirmiş ve ertesi gün yurt müdür yardımcısı abla benimle konuştu, ama gayet güzel bir üslupla konuştu, hatta ona " Bana kalsa ülkedeki tüm kullanım alanlarının ortak olmasını isterim, ayrıca benim kızların lavabosuna girmekteki tek amacım kağıt havlu almaktı " dedim. Sonra biraz şakalaştık, gülüştük ve sohbetimizi güzel bir şekilde bitirdik. Ama bana bağıran diğer ablaya o günden beri hiç yüz vermiyorum, hatta ondan nefret ediyorum ve bunu da her fırsatta ona hissettirmeye çalışıyorum. Örneğin; geçenlerde yine kendime kuru meyve aldım ve resepsiyonda oturup yemeye başladım. O anda resepsiyonda bana bağıran abla ve 3 yıldır tanıdığım bir güvenlik görevlisi vardı. Bir süre sonra güvenlik görevlisi ablaya da kuru meyve teklif ettim, ama diğer ablanın yüzüne bile bakmadım.
Sizce bana bağıran ablaya kızmakta ve böyle davranmakta haksız mıyım?