Sizce kıza kızdığım için haksız mıyım?

Yaşadığım şehrin radar sayfasında gördüm kızın biri camdan çıkmış ama öyle bir durmak ki görseniz daha iyi anlarsınız. Arabanın camından çıkmış bedeninin yüzde 80 i dışarda. Bu sadece kendini değil trafikteki başka insanların da hayatını riske atmak değil mi? Biri kıza carpmayim diye trafiğin içinde uzağa doğru sürmeye calissa ne olacağı belli değil. Belki başka arabanın arkasına veya yanına vuracak maddi hasar olacak. Kim karşılayacak onu? Bende haliyle kızın bilgisizliği ne sinirlendim dedim ki arabayla yanaşıp saçından tutup dışarıya doğru çekip sonra arkana bakmadan gaza basıp gideceksin dedim. Cahil trafik bilmez insan hayatı nedir bilmez olunca böyle oluyor tabi dedim. Zaten trafikte her gün bilgisiz bilgisiz bir sürü insan dolaşıyor trafik kazalari almış başını gitmiş. Doğru düzgün otur arabanın içinde işte niye insanların hayatını tehlikeye atiyosun? Yorumuma cevap olarak yazmiski SS olarak alınıp hakaret davası açıldı bilginiz olsun yazmış. Sanki korkuyorum bende ya. Kadınları öldürüp dışarda elini kolunu sallayarak gezen bir sürü insan var sanki beni de hapse atcaklar 😂güleyim bari de boşa gitmesin. Bosanmak istiyor diye bir sürü kadın öldürüldü katilleri nerde? Aramızda. Hal böyleyken adalet var der miyim demem. Adalet yok çünkü. O yüzden korkmuyorum kimseden. Allah'ın izniyle bir şey olmaz bana. Kendi hemcinsini asagiliyosun demeyin bana ben her zaman haklı kim ise onun yanında dururum ama burada o kızın yaptığı başka insanların hayatını riske atmak ben o yüzden tepki verdim.
Sizce kıza kızdığım için haksız mıyım?