Aile & Toplum Müstakil 30 yasındaki bir ev mi Yoksa Yeni bir dairemi alırdını? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor müstakil ev sıfır daire Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Müstakil 30 yasındaki bir ev mi Yoksa Yeni bir dairemi alırdını? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Barmecide Takip Et Master Yaş: 52 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı. sağlamsa müstakil evi alırdım her zmn daha iyi... değilse de yine alır yeniden ya da güçlendirerek yaptırırdım 0 0 Yorumla
PraDvizyi0n Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 98% 1 yıl Müstakil zaten arsa olarak daha değerli değilmi ilerde oraya ev yapılsa muhtemelen 2 3 daire düşer sana 0 0 Yorumla
Man_34 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Müstakil evin öyle masrafları varki gönül ister tabi ama her şey tamamen duygusal💵💵 0 0 Yorumla
softhayat33 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 590 cevap paylaştı. Her şartta müstakil ev 0 0 Yorumla
Yedinciboyut Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 852 cevap paylaştı. Müstakil iyidir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
sağlamsa müstakil evi alırdım her zmn daha iyi... değilse de yine alır yeniden ya da güçlendirerek yaptırırdım
Müstakil zaten arsa olarak daha değerli değilmi ilerde oraya ev yapılsa muhtemelen 2 3 daire düşer sana
Müstakil evin öyle masrafları varki gönül ister tabi ama her şey tamamen duygusal💵💵
Her şartta müstakil ev
Mustakil alirdim
Müstakil iyidir