Halam ve annemin bu kadar samimi olması beni rahtsız ediyor. Nasıl çözerim bu konuyu benim yerimde olssnız ne yaparsinız?

Şöyle bizim ailemizde akraba evliliği çok normal senelerdir. Köyden dışarıya kız vermemişler eskiden ve genelde akrabalara veriliyormuştu kızlar yabancıya gitmemeleri icin. Gençlerde de bir çogu devam ettiriyor bunu. Bana göre hep cok normal bir şeydi bu ve hatta genç yaşlarımda bir konuşmaya gizlice şahit oldum beni halamın oğluna uygun görmüşler dedelerimiz. Neyse yaşlarımız kücüktü daha diye konu da ertelendi ama halam hep benim okulum ne zaman bitecek diye sorup duruyormuş. Bana sürekli yazmak için bahane arıyordu ve kuzenime bana yazması için de bir şey arıyordu. Kuzenim başta demiş kardeşim gibi olmaz diye. Ben çocukluğumdan beri pek erkeklerle aynı ortamda bulunmuyordum ve kuzenimle çok iyi anlaşıyordum ben kabullenmistim ilerde onunla evlenecem diye ve kendimi zorla aşık etmek için uğrastım. Neyse sonradan kuzenimin sevgilisi olduğunu öğrendim başka kuzenimden ve uzaklaştım ondan ve annesinden. Aynı ortamlara gelmiyordum ve konu benim icin bitmişti. Neyse o ayrılmıs bende o sırada biriyle tanıştım ve yine uzak durdum. Halam hala devam bana yakın davranıyordu o konuda hiç bir zaman bir şey değişmemişti. Neyse geçen sene aniden geldiler nişanlanıyormuş kuzenim biriyle. Annem ve halam ama hala her gün 2 kere görüntülü konuşuyorlar ve onun dışı bide mesajlaşıyorlar. Nisan günü halam bana sıkı sıkı sarıldı ve ağladı. Bu sene nikah oldu. Halam sürekli yanıma gelip video çeksene her şeyi diyip durdu. Gelin kızı beni zaten pek sevmiyor gibi başkaların yanında aa yazısalım görüşelim falan diyip hic iletişime geçmeye çalışmıyor. Yalnızkene benimle konuşmuyor ama başkaların yanında benimle konuşup alttan laf sokuyor gibi. Mesela senin iş yeri çok felaket değil mi çok yoruluyorsun dimi gibi şeyler dedi. Heralde onun da haberi oldu eski konulardan ve beni sevmiyor bu yüzden. Halam uzun süre geçiştirmeye çalışmış nisanı ve tanışmayı. Neyse bu sene nikah oldu ve nikahı videoya çekip sonra halam elime tepsi verip nikah sekerini sen dağıt dedi. Nikah salonundan çıkınca halam bana sarıldı yine ağlayarak. Hayırlı olsun falan dedim halam daha sıkı sarıldı. Anneme diyorum uzak dur mesafeli olun sürekli yazışıp konusup durmayın dünürü var onunla konuşsun diyorum. Annem uzak dursa bilene halam hep görüntülü arıyor ve annem açmasa ev telefonu ya da beni arıyor annen nerde diye. Rahtsız olduğum konuyu anlatabildim mi bilmiyorum ama sevmiyorum yakın olmalarını. Evlendikten sonra rahat ederim diyordum ama hep konuşmaları beni korkutuyor. Daha düğün olmadı ve düğün salonu ve ev bilene yok. Ayırmaya çalışmalarından korkuyorum

Halam ve annemin bu kadar samimi olması beni rahtsız ediyor. Nasıl çözerim bu konuyu benim yerimde olssnız ne yaparsinız?