Annemle yasadigim bu problem beni psikolojik cok etkiliyor sanki sizce nedir bu durum?

Genel olarak senelerdir annemle catisiriz her konuda cunku o cok sinirli ve dedigim dedik biri asla fikrini kolay kolay degistiremez kimse. anneanneme bakiyorum yatalak bir yandan kendi hayatim icin cabaliyorum ve temizlik duzenli olarak benim uzerimde zaten mutfak isleri anneme ait gbi gorunse de mutfagi toparlama silme supurme ben yapyrm o yemek bulasikla ugrasiyor ve anneannem. az once bi konservelik yapilacakmis ve ben konservelik icin degil ama genel olarak beni bu islere bari sokma cok zamanim gidiyor size dedim. dedigim gibi cildirmaya basladi kapilar carpildi oraya buraya vurup bagirmalar yani ne gerek vardi enerjimi oldugu gibi aldi resmen hic aglamam ama cok aglyrm bu tarz durumlarda cunku annemi oyle gormek beni gercekten cok etkiliyor sinirlerim bosaliyor. ben destek oldukca boyle bir seyle karsilasiyorum ve ona hic bsey yeterli gelmiyor. ve bazen ona benzedigimi dusunuyorum onun gibi olmak istemiyorum sinirli yani..
Annemle yasadigim bu problem beni psikolojik cok etkiliyor sanki sizce nedir bu durum?