Annem psikolojik hasta. sizce sorunu ne?

Benim annem Ankara 'da doğmuş büyümüş master yapmış dıştan baksan modern görünümlü 28 yaşında evlenmiş bir kadın. Ben tek kız ve çocuğuyum. Beni küçüklüğümden beri erkek gibi giydirdi. Saçımı kısa kestirdi. Kızlığımdan hep utandırdı. Bir erkekten hoşlansam ağzıma etti kızdı. İşte hamilelik birliktelik hakkında soru sorsam ağzıma etti. Zar konusunu korku filmi gibi anlattı. 22-23 yaşında bile sevgilim olmasını yargılayan beni aşağılayan bir kadındı. Ama yaşım büyüdükçe de yalnızlığımı aşağıladı. Hani başıma kalma evlen tarzında. Ama ben elbise giysem makyaj yapsam hep nefret etti düşman oldu. Kadınlık ve güzelliğimi ya da arkadaşlarımı eğlencemi hep kıskandı ve baltaladı. Bu arada babam denen herif kadınla yıllardır aynı evde bile yaşamıyor ve sapık. Önüne gelen herkesle yatıyor ve beni teyzemi bile taciz etmiş biri. Ona bir gram ağzını açmıyor. Susuyor ve kabul ediyor. Başka konularda bağırıp çağırıyor herife ama sapıklığı aldatması. Asla. Psikoloğa zorla 1-3 seans gitti doktorlar kavga etti. Kadın da çok net hasta ama teşhis koyamıyorum dedi.
Annem psikolojik hasta. sizce sorunu ne?