Çoçuk evlat ayrımı?

şu an anlatıcaklarım hakkında akıl vermenizi istiyorum, benimle birlikte 3 kardeşiz bir ablam ve bir erkek kardeşim var , ablamla ben üniversiteye gidiyorum kardeşim ise ortaokula erkek kardeşimin her isteği olur aynı şekilde ablamında ve ufak bütçelerden bahsetmiyorum herhangi bir sağlık sorunu görürseler özel hastaneler tahliller ilaçlar derken iyi bir şekilde tedavi edilirler 3 sene önce ciddi bir rahatsızlığım olduğunu fark ederek zor bela ailemdem para alıp hastaneye gitmiştim ve tahlil düzenli ilaç yazılıcaktı ailem bu ay olmaz diyerekten hep oyaladılar bu böyle olmayacak ben en iyisi işe gireyim dedim elime geçen 2 kuruşluk paramıda elimden alıp istedikleri şekilde harcıyordular yetmiyor kendi sağlım için para istediğimde o kadar çalışıyosun gitsene kendin diyorlar, bu 3 sene içinde ablam ve kardeşim ameliyat oldular bide en özel hastanede hepsini geçtim annem babam bile estetik oldu ancak aylık ilaç paramı çıkartmak için yemeden içmeden çalıştığımı bilirim, grip olduğumda veya sınav haftamda evde durup halletmem gerekleri yapmam lazımken oraya buraya yolluyorlar şu an gidemem dediğim de ise annem ől g#ber gibi şeyler söylüyor, annem her zman kendini haklı bulur anneme sır verdiğim zaman sırımı kullanarak istediği işi yaptırmaya çalışıyor babam ise annemin sözünden çıkmayan adam beni karıştırmayın diye uzaklaşır direnip istediğini yapmadışım zamanda annem deli dehşet bağırıp babama bu çoçuğu döv adam olsun der beni hep kötüler yemesin içmesin defolsun evden der gidecek bir yerim yok aldığım maaşım eve çıkmaya kaşışamaz yurt kyk çıkmadı bana napıcağımı bilmiyorum ev değilde yabacıların yanında yaşamaya çalışıyorum gibi aynı şekilde kardeşlerimde bana böyle davranıyor isteklerini yapmadığımda bağırıp beddua ediyorlar ne kadar sevmeselerde bu fazla. akıl verin napıcağım lütfen

Çoçuk evlat ayrımı?