Evlat ayrımı neden yapılır 🥹?

3 aydır hastalığım nedeniyle hastaneye gidip geliyorum ağır bir süreç içindeyim bunu annem biliyor kendisi memlekette yanımda değil ve kendimi bildim bileli hep bana üvey evlat gibi davrandı annem önce şehir dışındaki kardeşime torunlarını görmeye gitti dedim olsun gitsin belki dönüşte uğrar ama yok gelmedi, aradan 1ay geçtikten sonra bu sefer kız kardeşime ziyarete gitti yine bana gelmedi dayanamadım aradım Anne neden bize gelmedin diye sen uzaksın hastayım ben gelemem deyince tepem attı madem hastasın neden kardeşlerime gezmeye gittin de bana gelmedin dedim oda bana onlar benim evladım deyince daha da sinirlendim ben neyim o zaman dedim 3 aydır hastalıkla mücadele ediyorum içinde bana karşı evlat sevgin hiçbir zaman olmadı bundan sonra da olmasın dedim, bir evlat olarak diğer kardeşlerimden daha çok hakkım geçti sana asla helal etmiyorum dedim bundan sonra ölüme bile gelmeyin dedim, bir anne bende anneyim iki evladım var asla onlara haksızlık yapmıyorken benim annem hep bana üvey evlat muamelesi yaptı bundan sonra da asla görüşmek istemiyorum dinen vebal altında olurmuyum diye düşünüyorum ama gerçekten sadece beni dünyaya getirmek den başka bir anneliğini görmedim

Evlat ayrımı neden yapılır 🥹?