Neden aileler evlat ayırır?

Arkadaşlar ben 2 kardeşiz ablam var benden 5 Yaş büyük ve ben küçükken ablam orta okula gidiyordu ve iphone telefon istedi ve babam yarın veya 1 hafta sonra iphone telefon aldı 1 hafta kullandı bıraktı ben istedim bana küçüksün dediler tm dedim şu an lise biteli 2 sene oldu küçüklüğümden beri yalvarırım alsınlar diye almazlar lise bitince bi aşırı ısrar ettim aldılar kavga ile annemden emdiği sütü burnumdan getirdiler 1 hafta sonra sattirdilar şimdi geri istiyorum almam diyorlar ne yapsam etsem almıyorlar ablam isteyince hemen alırlar ben isteyince almazlar dün piknik için yer buldum babam gitmem dedi ablam dedi aynı yeri gidelim dedi ve gittiler benim zoruma giden beni sevmemeleri lafta kızım prensesim falan diyorlar da işte lafta tek beni hiç sevmemeleri dışarı tek çıkarmazlar annenle git der hep babam mesela okula diploma alcam tek gitmem lazım okul arkadaşlarla geçilecekti babam izin vermedi annende gelsin diye ama ablam küçük yaşta tek başına gezerdi şimdi sorum ben bu aileyi ne yapayım evleneyim gideyim mi yoksa ne yapayım yardım edin
Neden aileler evlat ayırır?