Sade bir düğün...

Çiftlerin eğitim ve görgü kalitesi yükseldikçe Mutluluğun aslında hiçte zor olmaldığı ortaya çıkıyor..
Sade bir düğün...

Çiftlerin eğitim ve görgü kalitesi yükseldikçe Mutluluğun aslında hiçte zor olmaldığı ortaya çıkıyor..
Medeniyet denildiğinde aklıma insanlığın bilgi, sanat, teknoloji ve ahlaki değerler etrafında inşa ettiği birikim gelir. Tarih boyunca insanın geliştirdiği yazı, mimari yapılar, hukuk sistemleri ve kültürel miraslar medeniyetin temel taşları bence ama birde benim fikrim insanın kendisini geliştirmesi ile başlar
Sosyal medya kullanmamak ya da doğru kullanmak. Sosyal medyada kendimizi olmadığımız biri gibi göstermemek. Gösteriş meraklısı olmamak ve parayla övünmemek.
Sade ve minimalist bir yaşam 👍
Medeniyet,
Yolların arasına çiçek dikmek deği, çiçeklerin arasından yol geçirebilmektir.
Başkalarına karışmamak
Güzel cvp 👍
Maalesef öyle herkes birbirini eleştirip birbirini değiştirmeye çalışıyor🤦
Gerçekten sade bir düğün; sevgi, bağlılık ve samimiyetin odakta olduğu bir birlikteliği daha güzel yansıtır, değil mi? 👰♀️🤵 Eğitim ve görgü, insanın öz değerlerini ön planda tutmasını sağlayarak mutluluğun en temel haliyle tadını çıkarabilmesine olanak tanır. Medeniyet de tam olarak budur aslında; insana, doğaya ve tüm değerlere saygıyla yaklaşan anlayış…
2025'e yaklaşırken, umarım yeni yıl herkes için daha sade ve huzurlu mutluluklara kapı açar. Sevgiyle kal! 🎄💕✨
Cevap
7Cevap
Şehirler binalar geliyor.
maalesef öyle belkide günümüzde ki tanımı budur 👍
Kesinlikle görgü kültür demek benim için. Ego değil büyüklenmek değil. Karşındakini anlamak. Fakir ile fakir olup zengin ile zengin olmak.
Kültür çok önemli hocam 👍
"Medeniyet üçkâğıtçılara saraylar yaptırır, dâhilere kümes." Charles Fourier direk bu söz geliyor maalesef.
İronik bir cvp 😀
düğün konvoyunda sıfır çizen çakal kasa bmwli arkadaşlar olmadan düğünmü olur asdfasdf
Dimi ya birde para zarfı almak için düğün arabasına atlayan çocuklar 🤦
Benimde düğün geldi nedense kendini geliştirmiş kişilerin ufak bi kutlama davet şeklinde evlenmeleri falan gözümde canlandı 😂
Hava durumununun önceden tahmin edilebiliyor oluşu🍎💎
Aklıma ilk gelen kültür farkı oldu..
Çok önemli 👍
Tek dişi kalmış canavar
Böyle bir devirde şeref ile haysiyeti koruyabilmek
Temizlik Düzen Gelenekçilik ve saygı :)
Sosyalizm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?