Aile & Toplum Eminönü denince aklınıza gelen ilk şey ne? ZEEYNEEPİİZM Takip Et Xper 5 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Esnaflar diyorum ben :DTemsili görsel bizzat yaşandı onaylandı :D Güncellemeler+1 yıl güncel Eminönü denince aklınıza gelen ilk şey ne? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
OguzhanAlex Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl İnsanlar kesinlikle yaşadığım çevreden ve sosyal çevremden çok farklılar 1 0 Yorumla
EskiSerseri Takip Et Xper 5 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Balık ekmekti ama kaldırdılar mı? 0 1 Yorumla ZEEYNEEPİİZM +1 yıl Hayır, hâlen mevcut Yorumla
Lotuscicegm Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Mısır çarşısı, balık ekmek, turşu suyu 😅 0 0 Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 24,5b cevap paylaştı. Eminönüde cüzdanımı çalmışlardı. O aklıma geliyor 0 2 Yorumla ZEEYNEEPİİZM +1 yıl Geçmiş olsun Yorumla Nükleerteori +1 yıl Sağ ol Yorumla
KıyametAlameti Takip Et Master Yaş: 42 , eic 62% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Balık ekmek, midye. 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 13,6b cevap paylaştı. Balık ekmek 0 0 Yorumla
BlueDevill Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Sultanahmet camiî ve güvercinler geliyor aklıma.. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
😍
İnsanlar kesinlikle yaşadığım çevreden ve sosyal çevremden çok farklılar
Osuruk kolum aybi eminonu balikekmek sahili gibi kokuyor
Balık ekmekti ama kaldırdılar mı?
Hayır, hâlen mevcut
Balık ekmek boğaz turu
Mısır çarşısı, balık ekmek, turşu suyu 😅
Paluk ekmek ve Galata
Balık geliyor direkt aklıma.
Benim de aklıma esnaf geliyor.
Eminönüde cüzdanımı çalmışlardı. O aklıma geliyor
Geçmiş olsun
Sağ ol
Balık ekmek, galata, deniz kokusu
Kazik
Mısır çarşısı
Balık ekmek, midye.
Balık ekmek
Balık ekmek
Sultanahmet camiî ve güvercinler geliyor aklıma..
araplarrrrrrr
KS geliyor.
Emin tabi ki😆😆😆
balık ekmek.
emine
balik ekmek