Kadıköy polislerinin tacizkar uygulamaları?

Bir kaç kere kadıköyde denk geldim. Polis narkotik arama adı altında vücut hatlarını elliyor. Erkeğim diye elleme hakkı yok kimsenin beni. Sırf bu yüzden kadıköy e gitmiyorum artık. Çok saçma ve rahatsız edici bir uygulama. Arka ceplerime bakmak yerine resmen avuçladı. Bu taciz değilse nedir abi?

Böyle bir uygulama olamaz. Bunun derhal kaldırılması lazım.

Erkeklere soruyorum siz böyle bir uygulamaya denk geldiniz mi? Tepkiniz ne oldu ya da olurdu?

Güncellemeler
1 yıl
Polisler çok havalılar ve halka kötü davranıyorlar. Bunların maaşlarını veren biziz zaten. Bunların havaları kime onu da anlamış değilim. Polis insanlara kötü muamelede bulunuyor. Bir kaç kere denk geldim başka bir erkeğe kötü davranıyordu. Devletin ona verdiği yetkiyi bu şekilde kötüye kullanamaz. Polislerin halka hizmetkar olması lazım. Benim verdiğim maaşla bana kötü davranamaz
Güncellemeler
1 yıl
Feministler eylem yapınca müdahale etmeyen, kadınlara gbt bakmayan polisler erkeklere günde 10 kere gbt bakıyor. Bunlar akp zamanında çıktı. Polisin işi gbt bakmak mı? Son zamanlarda bekçi alımları ile birlikte aşırı arttı polisler. Bu kadar polise bu kadar maaş vermek israftan başka bir şey değil. Bir de asgari ücretten fazla vermeyeceksin. 4 kere hırsızlığa uğradık bir kere bile bulamadılar. Polislere başarı elde ettikçe prim vermek daha mantıklı. Polislerin jeep kullanması da israf bence.
Kadıköy polislerinin tacizkar uygulamaları?