Arkadaşlar sevgilim özel harekat polisi, şark görevi için şırnağa gitmeyi istiyor. İstediği için çok ısrar edemiyorum ama bir yandan çok tedirginim ve korkuyorum. Oralarda durumlar nasıl, şartlar nasıl? Terör tehlikesi ne durumda bilgisi olan yardımcı olursa çok memnun olurum
Taze bilgisi olan biri olarak yanıtlayayım. Eşim daha Mart ayında döndü oradan ve şimdi bir arkadaşımın özel harekat sevgilisi orada. 2016'daki hali yok tabi ama ara sıra da olsa terör olayları öyle veya böyle oluyor. Durduğu yerde kolay kolay bir şey olmaz o kadar korkma ama yine de mukadderat işte, sana sakin kalmak düşüyor.
Ne sorarsan sor kendi nefsini düşünerek soruyosun. Bayrağın dalgalandığı her yer bizim farketmiyor. Ayrıca çoğu emniyet mensubu para için bu işi yapıyo vatanı sevdiği için değil
Öncelikle her şeyi saçma sapan ön yargıyla karşılama. Kendi nefsimi düşünseydim eğer gitme diye ısrar eder işi bitirirdim. Fark ettiysen istiyor diye ısrar etmediğimi belirttim. Ve bayrağın dalgalanma gururunu göğüsünde taşıyacaksan önce seni koruyan insanlara saygı duymayı bilip laflarına dikkat edeceksin.
Geç onu geç felsefeden başka bir icraatiniz yok. Hepiniz aynı ayaksınız. Bizi koruyanların parasını veriyoruz bir maaş almasınlar bakam hele bedavaya koruyomu
Kendiniz üç kuruşa ruhunuzu satmayı iyi bildiğiniz için herkesi öyle sanmanız çok normal. Arkasında bomba patlasa altını ıslatacak adamlar para için meslek yapıyorlar diyorlar bir de.
@Reckles bana bak kart karı zoruna gidenin borusuna gitsin hepiniz aynı ayaksınız para için herşeyi yaparsınız vatanıda para için seversiniz sevrin torunları