23 yaşındayım daha önce hiç kardeşim olmadı
Tıpta son yılım ve abla olmak için hayli büyüdüm
Bana çok garip geldi
Annem 48 yaşında
Annemin ilk başta şaka yaptığını düşündüm ama doğruymuş
İnsan neden bu yaşta çocuk doğurur anlam veremiyorum
23 yaşındayım daha önce hiç kardeşim olmadı
Tıpta son yılım ve abla olmak için hayli büyüdüm
Bana çok garip geldi
Annem 48 yaşında
Annemin ilk başta şaka yaptığını düşündüm ama doğruymuş
İnsan neden bu yaşta çocuk doğurur anlam veremiyorum
kusura bakma Annen cahilin önde gideni, kardeşin senin yaşına geldiğinde Annen 70 yaşında olacak belki anneni çok az görebilecek bu haksızlık, canilik değil mi? Sırf sadece sevişmeye odaklı hiçbir şeyi planlamayan ve düşünmeyen çok cahil bir Ailen var senin.
Cevap
6Cevap
Biraz geç olmuş sanki ama kötü bir şey değil tabii ki kardeş her zaman güzeldir yaşı kaç olursa olsun
Kardeşi onun yaşına geldiğinde Annesi 70 yaşında bir kadın olacak, belkide Annesini çok kısa bir süre görebilecek bu haksızlık canilik.
@güneş_buketçi canilik diyemezsin buna ne de olsa sorumluluğunu annesi ve babası alacak sen her ne kadar abla olsan da bu konumda sana laf söylemek düşmüyor şahsi fikrimce
@güneş_buketçi terbiyesiz teyze kendine gel de saygı öğren senden küçüğüm diye ne bu laflar? Madem farklı düşünce kaldıramıyorsun sorma bi halt yemin ederim katıksız mallarla uğraşıyorum ya hadi yürü yoluna söyle anana da doğurmasın o zaman deli kadın
Babanın tabanca tutukluluk yapmış annen kaza kurşununa kurban gitmiş.
😂😂😂
Baban bişey olmaz artık diye takmamıştır kesin 😅
sağlık açısından da riskli ayrıca o yaşta
Ayy ben isterdim ama mirasa ortak olacak o kötü
Annen gebe mi şu an da
Evet
Kaç aylık gebe bu yaştan neden yapmış
Ben gidersem tek kalmak istemiyorlarmış
Anladım sen tek kızsın ondan çocukları sever mi annen
Yani küçük çocukları seviyor
Bu yıldan sonra uzmanlık eğitimi için yurtdışına gideceğim o yüzden tek kalacaklar
Sanırım erkek çocuklara düşkün 48 yaşlarda çok olur belki o yüzden çocuk getirme isteği oluyor şişman mı annen
Çok uzağa gidiyorsun ne gereği var
İyi bir eğitim alıp sonra Türkiye de çalışmak istiyorum
Anladım sen gördün mü annenin karnının büyüdüğünü
Yok
Dışarda mısın ailenden uzak
Sen herkese açık konuşamıyorsun ama annen çocuklardan hoşlanıyor bunu gizliyor bastırılmış duyguları var erişemeyince gebe kalmak istedi 23 yıldır yapmamış diyorsun istersen sprunu bğenip ister misin
Değil
Nasıl duygu
Kaza kurşunu
Tebrikler canım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?