Sizce ben öyle deyince yurt yöneticisi ablalar hakkımda ne düşünmüştür?

Üniversitede okuyorum ve yaklaşık 3 yıldır kız - erkek karışık bir yurtta kalıyorum. Artık yurttaki birçok çalışanla samimiyim, ayrıca bu sene önceki yıllara nazaran çok fazla yaramazlık yapıyorum. Pazar günü yurt yöneticisi ablalar beni yanlarına çağırıp " Bundan sonra kızların lavabosuna girme, tamam mı? Çünkü şikayet geliyor " dediler, ben de " Ben oraya sadece kağıt havlu almak için giriyorum, yoksa girmek istesem ne diye tuvalete gireyim? Ayrıca bana kalsa her yerin ( yurttaki odalar, soyunma odası, tuvalet vs. ) kız - erkek karışık olmasını isterim " dedim, onlar da " Bize kalsa biz de öyle yaparız. " dediler. Hatta yurt müdür yardımcısı abla " Yurt benim olsa odaları kız - erkek karıştırırım, kızlarla erkekler birlikte kalsın derim, ama maalesef her şeyin belli kuralları var. " dedi. Sizce " Bana kalsa her yerin kız - erkek karışık olmasını isterim " deyince ablalar benim hakkımda ne düşünmüştür?
Güncellemeler
1 yıl
Hatta beni uyaran ablalardan biri bana gülerek " Oldu olacak kızların tuvaletlerine de gir, olur mu? " dedi, ama ben gülerek " Yok abla, ben oraya girmem " dedim.
Sizce ben öyle deyince yurt yöneticisi ablalar hakkımda ne düşünmüştür?