Sizce yurt görevlilerinin bu yaptığı şey bana reva mı?

2 yıl öncesine kadar İzmir'de üniversite okuyordum, ama bölümümü ailemin zoruyla seçmiştim ve azami süremi doldurup okuldan atıldım. Ayrıca pandemiden sonra üniversiteler açıldığından beri geçen senenin sonuna kadar özel bir yurtta kalıyordum. Yurt çalışanlarını gerçekten çok samimi bulmuştum ve bu yüzden her fırsatta yurdun reklamını yapıyordum, ayrıca memleketimden her geldiğimde memleketimizin meşhur şekerlemelerinden onlara da getiriyordum, ama uzun yıllardır yaşadığım bir olaydan dolayı çevremdeki birçok kişiye küçümseyici yüz ifadesiyle bakıyordum ve yurtta da 1 kez genel koordinatöre, 1 kez kantinciye, 1 kez de güvenlik görevlisine istemeden öyle bakmıştım, ama hemen sonrasında çok pişman olup sene sonu yurttan çıkarken defalarca kez helallik istemiştim. Ayrıca geçen sene, ders çalışmam konusunda habire annemin bile bana karşı kullanmaya çekindiği bir üslupla baskı yapıp beni sinirlendirdiği için aşçılardan birine bağırmıştım. Bu sene yine oraya kaydolmak istiyordum, ama bana yurtta boş yer olmadığını söylüyorlar, ayrıca babam dün müdür yardımcısını aradı, onun telefonuna da cevap vermemişler. Ben tüm bu yaptıklarını bilinçli olarak yaptıklarını düşünüyorum. Sizce bu yaptıkları şey bana reva mı?
Sizce yurt görevlilerinin bu yaptığı şey bana reva mı?