Kişilik & Karakter Omaygat benim hakkımda ne demişler sizce öyle miyim? ramiz_dayiii Takip Et Xper 5 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Bazı kişiler böyle demiş ben. Öyle olduğunu düsünmuyorum yani bence , fikrimce sizce öyle miyim? Güncellemeler+1 yıl Onlar değildi erkektennn Omaygat benim hakkımda ne demişler sizce öyle miyim? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Bence düşünme bunları hiç 0 1 Yorumla ramiz_dayiii +1 yıl Niyee
Freshholsunaşkommm Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl Kim mm benim askomm 'a böyle tabir kullanıyor bana gonderrrrr 0 5 Yorumla ramiz_dayiii +1 yıl Ben gönderim sana sen onları freshle geri gönder dknsskndks Yorumla Freshholsunaşkommm +1 yıl ben senden başka kımseyı freshlememmmm kii Yorumla ramiz_dayiii +1 yıl Hıııı taammaammm bende Memati gücü kullanırım sksbsjsj Yorumla Freshholsunaşkommm +1 yıl :===)) yakısıırr askoommmm Yorumla ramiz_dayiii +1 yıl Jdjsbdksnskebsejs Yorumla
MaşaKocaAyıı Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Benim hakkımda diyenlerde bari çok akıllı olsa 😂 0 1 Yorumla ramiz_dayiii +1 yıl Cideen msnsksn Yorumla
seficisleri Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 99% +1 yıl Kim dediyse iyi demiş😄😄 0 2 Yorumla ramiz_dayiii +1 yıl Hiiiii seni naciyeye şikayet ederim bak heeeee dkdnskndkd Yorumla seficisleri +1 yıl 😄😄😄😄 Yorumla
SaykodelikEP Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 81% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 490 cevap paylaştı. Profil fotoğrafından belli maalesef 0 8 Yorumla ramiz_dayiii +1 yıl Ne alakaaaaaaaaaaaaaaaa Yorumla SaykodelikEP +1 yıl O nasıl bakış dayııı içim ürperiyorrr Yorumla ramiz_dayiii +1 yıl Yorgunum 🥲 dnnsndjs Yorumla ramiz_dayiii +1 yıl Nasıl bakmışım ki Yorumla SaykodelikEP +1 yıl oyy kıyamam 🥲 Yorumla SaykodelikEP +1 yıl Sanki biri sinirlerine dokunmuşta, donuk bir bakış atmışsın gibi durmuş göz kapakların Yorumla ramiz_dayiii +1 yıl Hayat bizi yordu be usta ndjsbdksbdksbskdnsknd Yorumla SaykodelikEP +1 yıl usta beee hahahahshd Yorumla
DonsuzFilozof_ Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 91% +1 yıl Haklılar 😂😂 0 1 Yorumla ramiz_dayiii +1 yıl Hişte bileee yaaa Yorumla
lllDeatmylovelll Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 92% +1 yıl Naber dayi oylemisin 0 8 Yorumla ramiz_dayiii +1 yıl Değilim nooo Yorumla lllDeatmylovelll +1 yıl Ruh pastasiymissin hadi yiyelim Yorumla ramiz_dayiii +1 yıl Ooo pasta mı dedin dayanammamm hojamm Yorumla lllDeatmylovelll +1 yıl Yapta yiyek ya da ben yiyim sen yap sadece Yorumla ramiz_dayiii +1 yıl Allaallaaa ben öyle herkese yapmam özel kişilere ysparimm ellerimle 😋 Yorumla lllDeatmylovelll +1 yıl Ellerinle yapiyosan olmaz vazgectim ayaklwrinla yapmaliydin yiyesim kacti Yorumla ramiz_dayiii +1 yıl Bxjsnxksbdkxnsksbs Yorumla lllDeatmylovelll +1 yıl 😢😶🌫️ Yorumla
ProducerT Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Öylesin... 0 5 Yorumla ramiz_dayiii +1 yıl Hiiiiii hişteee bileeee neyimi gördün beee Yorumla ProducerT +1 yıl İçimden öyle geldi normalde ben bir insanı gözünün içine bakmadan tanıyamam... Yorumla ramiz_dayiii +1 yıl Xnksndksndknsksnskjsksnd Yorumla ProducerT +1 yıl 😅🤣Neyse hayırlı akşamlar dayii Yorumla ramiz_dayiii +1 yıl ✋✋ Yorumla
bypismycop Takip Et Yoda Yaş: 43 +1 yıl tüüü reziller :D 0 8 Yorumla ramiz_dayiii +1 yıl Demi Yorumla bypismycop +1 yıl kedi ulaşamadığı ciğere mındar der :D Yorumla ramiz_dayiii +1 yıl Dnksndksndk Yorumla bypismycop +1 yıl bilseler senin ne tatlı ne şen şakrak biri olduğunu... Amaan çok ta fifi bilmesin geberikler :D Yorumla ramiz_dayiii +1 yıl Eveeettttt ndksndjsnsj Yorumla bypismycop +1 yıl her şey çok güzel olacak :D Yorumla ramiz_dayiii +1 yıl Aynen baharlar gelecek falan Yorumla bypismycop +1 yıl hadi bakalım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Bence düşünme bunları hiç
Niyee
Kim mm benim askomm 'a böyle tabir kullanıyor bana gonderrrrr
Ben gönderim sana sen onları freshle geri gönder dknsskndks
ben senden başka kımseyı freshlememmmm kii
Hıııı taammaammm bende Memati gücü kullanırım sksbsjsj
:===)) yakısıırr askoommmm
Jdjsbdksnskebsejs
Benim hakkımda diyenlerde bari çok akıllı olsa 😂
Cideen msnsksn
Kim dediyse iyi demiş😄😄
Hiiiii seni naciyeye şikayet ederim bak heeeee dkdnskndkd
😄😄😄😄
Profil fotoğrafından belli maalesef
Ne alakaaaaaaaaaaaaaaaa
O nasıl bakış dayııı içim ürperiyorrr
Yorgunum 🥲 dnnsndjs
Nasıl bakmışım ki
oyy kıyamam 🥲
Sanki biri sinirlerine dokunmuşta, donuk bir bakış atmışsın gibi durmuş göz kapakların
Hayat bizi yordu be usta ndjsbdksbdksbskdnsknd
usta beee hahahahshd
Seni hiç alakadar etmez. 🤭
Haklılar 😂😂
Hişte bileee yaaa
Naber dayi oylemisin
Değilim nooo
Ruh pastasiymissin hadi yiyelim
Ooo pasta mı dedin dayanammamm hojamm
Yapta yiyek ya da ben yiyim sen yap sadece
Allaallaaa ben öyle herkese yapmam özel kişilere ysparimm ellerimle 😋
Ellerinle yapiyosan olmaz vazgectim ayaklwrinla yapmaliydin yiyesim kacti
Bxjsnxksbdkxnsksbs
😢😶🌫️
Öylesin...
Hiiiiii hişteee bileeee neyimi gördün beee
İçimden öyle geldi normalde ben bir insanı gözünün içine bakmadan tanıyamam...
Xnksndksndknsksnskjsksnd
😅🤣Neyse hayırlı akşamlar dayii
✋✋
tüüü reziller :D
Demi
kedi ulaşamadığı ciğere mındar der :D
Dnksndksndk
bilseler senin ne tatlı ne şen şakrak biri olduğunu... Amaan çok ta fifi bilmesin geberikler :D
Eveeettttt ndksndjsnsj
her şey çok güzel olacak :D
Aynen baharlar gelecek falan
hadi bakalım