Sizce benim hakkımda ne düşünüyorlardır?

Benim instagramdan fake bi hesabım vardı gerçek gibi kullandığım ve de zamanla hoşlandığım bi çocuk oluştu, kendisine bu hesaptan yazmak istedim lakin dedim sevgilisi filan vardır bende gittim onun benden küçük sempatik ve cana yakın erkek kardeşine mesaj attım, herneyse abisi hakkında bişyler öğrendim kaç yaşında sevgilisi var mı ki varmış bu arada, herneyse biz vedalaştık görüşmek dileğiyle vs derken erkek kardeşi hem beni teselli etmek için hemde baktı ki ben kahroldum bi türlü de gitmiyorum başından ve de sıkıştı, sanki böyle bişy demesini bekliyormuşum gibi ki öyleydi sen yinede istersen yaz abime falan demişti, ben de hayır ya madem başka birisi var unutucam falan demiştim, o da sen bilirsin nasil istiyorsan öyle yap demişti, herneyse bi süre sonra profilim denk geldi heralde kendisine fake hesap oldugumu düşündü tam emin olmak için takip isteği attı sanırım veya ne bilym işte şuanda takipleşiyoruz 😂 gerçek hesabım yok bu arada hiçbir zamanda olmayacak benim kim olduğumu asla öğrenemiycekler
Sizce benim hakkımda ne düşünüyorlardır?