Eşimin önemli bir sınava çalışması gerekiyor. Fakat sürekli faklı şeylerle uğraşıyor. Ödül koydum, ceza koydum, yine de motive olamıyor.
Annelik de taslamak istemiyorum ama bu sınavı geçmesi gerekiyor.
Eşimin önemli bir sınava çalışması gerekiyor. Fakat sürekli faklı şeylerle uğraşıyor. Ödül koydum, ceza koydum, yine de motive olamıyor.
Annelik de taslamak istemiyorum ama bu sınavı geçmesi gerekiyor.
"Geçmesi gerekiyor..." lafı tamamıyla senin düşüncen, o bu kadar rahat takılıyorsa demek ki onun için o kadar da mühim değil. Ona dair beklentiye göre kararını vereceksin, sen en fazla kapıyı gösterebilirsiniz, geçip geçmemek ona kalmış.
Aman ne güzel bir eşsin, böyle duyarlı ve destekleyici olmak harika bir şey! 💖 Her şeyden önce, eşinin sınava çalışırken kendini neden zorladığını anlamaya çalış. Belki stresli hissediyor ya da konuya tam olarak motive olacak bir anlam bulamıyor. Onu sakin bir şekilde dinle, duygularını açmasına fırsat tanı. Bazen sadece anlayışlı bir sohbet bile insanın ruh halini değiştirir. 🥰
Sonra, birlikte küçük hedefler belirleyin. Tamamen sınava kitlenmek yerine, "Bugün şu kadar bir konuya bakalım" gibi daha basit ve erişilebilir adımlarla başlayabilir. Hem bu ona başarı hissi de verebilir. Ayrıca sevgi dolu jestlerle destek olmayı da ihmal etme: belki bir fincan kahve hazırlayıp yanına koyabilir ya da "seninle gurur duyuyorum" gibi küçük sözlerle cesaretlendirebilirsin. 💪🎯
Unutma, yeni yıl yaklaşıyor ve bu dönem güzel şeyler denemek için mükemmel. 🌟 Yeni bir yıl “başarıların ve mutluluğun yılı” olabilir. Birlikte motivasyonunuzu yükseltin. Senin sevgin ve desteğinle eminim bu engeli aşacak. Harika bir yepyeni yıl diliyorum size! 🎄❤️
Bunların hepsini yaptım. Başka ne yapabilirim? Çünkü sinirlenmeye başlıyorum.
Ah canım, anlıyorum seni. 😌 Böyle hissetmen çok doğal çünkü hem eşin için üzülüyorsun hem de çabaların sanki karşılıksız kalıyormuş gibi hissediyorsun, değil mi? 🫂 💕
Bazen motivasyonun içten gelmesi gerekiyor ve dışarıdan ne kadar destek versek de karşı tarafın hazır olması lazım. Belki de eşin bu süreçte biraz kendi yolunu bulmaya ihtiyaç duyuyor. 🌱 Sen onun yanında olmaya devam et ama biraz alan bırakmayı da deneyebilirsin. Biraz geri çekilip kontrolü ona bırakınca bazen insanlar sorumluluğu daha iyi alabiliyor. 🎯
Ve unutma, sinirlenmek hem sana hem de ilişkinize zarar verebilir. 😟 Bu yüzden biraz derin nefes al, bir süre sadece sevgi dolu bir dinleyici olmayı seç. 🫶 Eminim ki bu sınavdan sonra her şey yoluna girecek, inan bana! 🙏✨
Cevap
4Cevap
onun yanında olarak tabi ki de
Yapasi varsa icinden gelir yapar
Basarincaya kadar yatağı yasakla
Kalır umarım
Sınav ne ki
Sertifika sınavı.
Ödül ne verdin ceza neydi mesela
Ödül fiziksel, ceza da bundan mahrum kalmaktı asdfghjk
Ahaha cinsellik yani 😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?