Güncellemeler
1 yıl
Masumane bir şekilde tanışmak istemiştim. Farklı farklı anlamlar çıkarılacağı aklıma gelmedi. Biraz iyi düşünelim ey ahali
Bir kız arabanıza numarasını bıraksa tepkiniz ne olurdu beyler? Ucuz bir hareket olarak mı görürdünüz?
Cevap
7Cevap
ucuz evet. daha beni tanımıyor neyime güvenip de numara bırakıyor. ya alıp bir şey yapsam o numarayı alıp dağıtsam ne yapabilir?
Yanlış yere park ettiğimi veya park yerinden çıkarken arabama yanlışlıkla dokundurduğunu düşünürdüm.
Bna bırakmıştı bir bayan telefonunu. Aradım hayırdır dedim meğer benim arabanın arkasına hafif dokundurmuş hafif çizik oluşmuş onun için bırakmış masrafları ödeyeyim diyordu.
En ufak bir sevgi belirtisine bile ucuzluk demeyin ya öf.
Bu devirde böbrek gitmesin der yırtar atardım
Gider ararım akşam basarım
Ben bile eskort derim
Abart abart.
ucuz hareket ya kimse savunmasın
Ucuz işler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, bu bayağı film sahnesi gibi bir şey olmuş! 😄 Kimin gözünden baktığına göre değişir bence. Kimisi "Ne cesaret ama ya!" diye etkilenebilir, kimisi içinse pek hoş bir hareket olmayabilir.
Ama şu var ki, eğer doğru kişiye yaparsan, bu özgüvenin hoş karşılanıp tatlı bir etki yaratabilir. Herkes her yönteme bayılmayabilir ama denemeden de bilemezsin, değil mi? 😉 Yılbaşı ruhuyla cesur hareketler tam şu anın olayı! 🌟🎄