Çocukluğumdan beri yalnızım ve dışlanıyorum sorun bendemi?

Neredeyse çocukluğumdan beri yalnızım çocukken arkadaşlarımla oyun oynarken beni dışladıklarını farkettim. arkadaş gruplarında kimseye zararı olmamasına rağmen sevilmeyen illa birisi olurya işte bende onlardan biriyim çocukluğumdan beri dışlandım. Aslında çocukluğum iyi geçti diyebilirim sadece biraz dışlanan birisiydim. Lise hayatımdada genelde zorbalanırdım ve dışlanırdım beni seven olmazdı sürekli oyun oynardım. Liseyi bıraktım saat 8 akşam 6 saatleri sanayide çalışıyorum sosyal hayatım sıfır bu zamana kadar hiç kız arkadaşım olmadı. Başlarda böyle şeyleri pek önemsemezdim ama bu aralar çok fazla sevgi açlığı çekiyorum ve artık beni seven bir kız arkadaşımın olmasını istiyorum ancak sorun şu ki kendimi bildim bileli hiç özgüvenim yok nasıl tanışacağımı bilmiyorum. Çok yakışıklı biri değilim burnum büyük çirkin gözüküyorum ve çok zayıf bir vücudum var. Artık acıyorum kendime ağladığım zamanlar oluyor ve hayatım çok monoton olmaya başladı. Akşamları kafeye gitmek ya da mal mal oturmaktan başka yaptığım hiçbir şey yok. yalnızlık hiçbir zaman peşimi bırakmadı parklarda olsun, kafelerde olsun, film izlerken olsun, içerken olsun yalnızlık sanırım benim kaderim ve bundan kurtuluş yok gibi ne yapacağım hakkında hiçbir fikrim yok yazık lan bana şu yaşadığın hayata bak be adam

Çocukluğumdan beri yalnızım ve dışlanıyorum sorun bendemi?