Bunu örnek olması için yazıyorum aslında. Biz eşimle 25 haziranda evlendik 1 yıldır beraberiz aynı hastanede İstanbul’da devlet hastanesinde çalışıyoruz. O güvenlik görevlisi ben hemşireyim onun maaşı 10 bin benim ki de 12 bin oldu. Aylık 22 bin TL giriyor eve. Nikahımızı yaptık söz evde organizasyon parasını ortak verdik.30 bin tllik üç bilezik aldı daha fazlasını istemedim. Nikah elbisesi kuaför kendim ödedim. Düğünde de kendi maaşımdan ödeyeceğim. Gelinlik düğün salonu kına masrafı hepsini ailemize gram yük olmadan beraber ödedik. Şimdi 3 gün sonda kına ve düğünümüz var ne bankaya ne düğüne borcumuz yok tatile de çıkacağız düğün fotoğrafını da ortak ödeyeceğiz. Ben eşimin yanına kendi evimi kapatıp geçtim eşya fa almadık ordan da masraftan yırttık hem düğün yapacağız hemde borcumuz yok. Herkese inat herşeyi ortak yaptık çok da mutluyuz sonuçta benim de maaşım var DEĞİL mi neden karşı tarafa yükleyik herşeyi sonuçta evlilikte ben yok biz varız 100 bin tllik altın istesem ne faydama dokunacak o belki borca girecekti o üzülünce ben de üzülücem çünkü onu çoooook seviyorum
ARKADAŞLAR BU ÜSTTEKİ YAZIYI 2 sene önce yazmıştım ama maalesef boşandık. Eski eşim onu sevdiğim için bunca fedakarlığa rağmen beni yarı yolda bırakıp gitti. Bir ara işten çıkarılmıştı 6 ay işe gidemedi onda bile avukat parasını ben ödedim sırf işine kavuşsun diye bir an önce. Sonra işe döndü tazminat aldı yüklü. Ve bu aldığı paraya benim param dedi. yüklü parayı aldıktan sonra başladı psikolojik şiddetleri beni aşağılama hor görme (Aslında hem öğrenim , hem maaş hem meslek olarak ondan daha üstte olmama rağmen sen hemşiresin güvenlik görevlisiyle ne işin var demesine rağmen sevdiğim için kimsenin lafına kulak asmayıp evlenmiştim. hakaret küfür bir kaç kere de beni duvardan duvara savurdu itttirdi kafamı duvara çok sett şekilde çarptım. Herşeye rağmen evliliğimizi kurtarmak için bütün yolları denedim çözüm için aile terapistine gidelim diye dil döktüm. istemedi /psikolojik şiddet de uyguluyordu zaten. Ben asla haketmedim benim gibi birisini asla bulamayacak. Ben onu çok sevdiğim için evlenirken yukarıda yazdığım gibi herşeye ortak göğüs germiştim. Tek eşya bile istememiştim evlenirken sırf o borca girip üzülmesin diye. Şimdi ise kendimi yaşayan bir ölü gibi hissediyorum …. Psikolojik tedavi görüyorum. ilaçlar kullanıyorum. Sizce ileride mutlu olabilecek miyim eski ben olabilecek miyim?
😔😔
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer