Mükemmel babası olan var mı?

Yksye çalışıyorum ve annem tatlı yapmıştı ben de onu yemeye oturma odasına gittim tatlımı yedim ve bir süre daha oturdum o sırada tvda yarısma programı vardı bi kız çıkmıştı ve moleküler biyoloji ve genetik okumuş ben de babamlara ben de gidiyorum kızın yanına diye espri yaptım sonra bana burada tv izleyerek mi kazanacaksın üniyi dedi ben de tm dedim ve kalktım şu içeyim de derse öyle oturayım dedim kendi kendime sonra babam anneme sordu bizim kız nerde diye mutfağa geldi ben de su dolduruyordum bizim kız ders çalışmak için geldi ama burada şu iciyo dedi ben de tm su da içmeyem diyip gidiyordum biraz bağırarak söyledim ( biz dedemlerle birlikte yaşıyoruz ve dedem benim üstüme çok düşüyor yani babamlar veya annemler bana kızsa dedem de onlara kızıyor ) iste babam bana bağırarak niye söylüyorsun dedem bisi var sanacak filan dedi sırf dedem kendisine kızmasın diye babam bana kızdı işte hakaretler etti slk canım mal filan dedi ben sadece içimi dökmek için yazdım buraya bide bir şey daha soracağım ben mi haklıyım yoksa babam mı

Mükemmel babası olan var mı?