Böyle bir baba sevilir mi?

Öncelikle niye gizlendin diye sormayın, rencide olmak istemiyorum.
Babam subaydı, doğuda görev yapıyordu annemin tayini Ankara'ya çıkınca geldiler, ilk kez orada gördüm annemi ve babamı, beni götürmemişlerdi doğuya. Aldılar beni askeri lojmanlara götürdüler orada yaşamaya başladık tabi ben gecekonduda anneannemin yanında büyüdüm birden hayatım değişti hor görüldüm çünkü ben "kardaşlı" felan konuşuyordum sokak ağzıyla oradaki herkes süslü cümleler kullanıyordu benim için orada ki 3 sene eziyet oldu, nihayet alıştım. Küçücük çocuktum ben bir gün altıma işemişim uyurken farkında bile değilim, uyurken saçımdan tuttu sürükleye sürükleye banyoya soktu soğuk su ve kemerle bir güzel dövdü çocuğuna unutamayacağı bir miras bıraktı, haftalık dayağımı mutlaka yerdim ama bir çocuğa atılması gereken bir dayak değildi bana yapılan, biraz zaman geçti babam yaptığı salakça bir işte 2-3 milyon lira para kaybetti ve intihar etti. Anneminde bütün parasını çöp etti. Kendi kardeşlerinde tonlarca para var hiçbiri yardım etmedi. Birde babam kardeşlerinden para almak için iftira atmış anneme bunu da intihar etmeden bir kaç gün önce itiraf etti. Fakat Allah'ın işine bak babamın her zaman yardım ettiği tonlarca para verdiği kardeşleri yardım etmedi aramadılar bile. Babam olacak bu adam mezarından kalksa ağzını burnunu dağıtırdım. Babamın konusu açıldı bende s*kerim babamı dedim. Annemde onun sayesinde askeri okula gidebileceksin dedi ağladı kızdı bana, bende iyi dedim bir kere de işe yarasın. Kız arkadaşım vardı (normal bir arkadaş) ona anlattığım zaman bana hak vermesi gerekirken yaptığımın yanlış olduğunu söyledi. Ben o adam yüzünden sinir hastası oldum en ufak bir şeyde kavga çıkardım, paramız çok vardı belki ama benim hayatımın a. koydu. Sizin böyle bir babanız olsa ne yapardınız? Sever miydiniz? Nasıl hissederdiniz?
Böyle bir baba sevilir mi?