Bu kritik dönemde ne yapmalıyım?

Öncelikle Merhaba , ailem çok baskıcı liseyi bitirene kadar gözüm çıktı diyebilirim ki birinciilikle bitiridim şiddet asla uygulamıyorlar ama dışarıya çöp atmaya bile zor çıkarıyorlar işim olmadığı sürece tek başıma dışarıya çıkamıyorum şu yaşıma kadar arkadaşlarımla bir iki defa buluşmuşumdur ailemi tanıdığım için kimseninde ahını almamak adına sevgili yani ciddi ilişkiyide kendi isteğimle hiç yapmadım üniyi onlar yüzünden iki yıldır erteliyorum bu yıl açıktan okuyorum geçen sene zor bla bir işe girdim her gidişimde bir ton laf işitiyordum işten çıktım maalesef üniversiteye gidersem ordada rahat vermiyeceklrini bildiğim için gitmek istemiyorum evlenmek için benimle görüşenler var onlarıda istemiyorlar başarılı olduğum için oku diyorlar ama bu baskılarıyla aklımı yetiricem biran önce evleniip gitmek istiyorum yanlış mı düşünüyorum aceba. evlenmek için görüşenler çevreden ve çok saygın işinde gücünde insanlar evlensin gelsin yanımızdada okur diyorlar ama ailem olmaz diyor çok üstüme geliyorlar okumak daha iyi biliyorum ama ailem bana ayak bağı olmaktan başka bir şey olmuyor maalesef evlenmek daha mantıklı geliyor

Bu kritik dönemde ne yapmalıyım?