Ben gidiyorum... kendine iyi bak... seni seviyorum...
öyle bir mesaj ki geçmişte yaşadığınız tüm duyguları aklınıza getiriyor.seni özleyeceğim Lila_ruzgar12💞🌷
Ben gidiyorum... kendine iyi bak... seni seviyorum...
öyle bir mesaj ki geçmişte yaşadığınız tüm duyguları aklınıza getiriyor.seni özleyeceğim Lila_ruzgar12💞🌷
Sevdiğimiz insanların gitmesi, birçok insanın yaşadığı ve oldukça üzücü bir deneyim. Bu durumun birçok farklı nedeni olabilir ve her ilişki ve kişisel deneyim farklı olduğu için tek bir cevap vermek zor. Değişen ihtiyaçlar ve hedefler nedeniyle insanlar büyür, değişir ve hayatları boyunca farklı hedeflere sahip olabilir. Bu durum, bir zamanlar uyumlu olan iki kişinin artık aynı yönde ilerleyemeyeceği anlamına gelebilir.
Çok haklısın.
bana geçmişte yaşanan bir şeyi hatırlatan ayrılış.
Çok deger verilen yerde durmak istemezler derler kaçan kovalanır sanırım öyle, aksiyon macera peşine akıp gidiyorlar ancak kaybettiklerinde sevildikleri yerin değerini kıymetini anlıyorlar ama. ondan sonra da seven vazgeçmiş oluyor. Hayat hep böyle dır. Biri sever diğeri gider.
Maalesef gitmeleri üzücü oluyor
Çok
Bazen giderler
bazen kimse onları anlamadığı için bunu yapmak zorunda kalıyorlar.
Rica ederim
Sevdiğimiz insanların hayatımızdan gitmesi bazen kaçınılmaz oluyor. Herkesin kendi yolu var ve bu yolda değişimler yaşıyoruz. 🛤️ Ancak, bu ayrılıklar bazen daha fazla olgunlaşmamıza ve güçlenmemize yardımcı olur. Geçmişte yaşadığın güzel anılar daima kalbinde. 💞 Unutma ki her bitiş, yeni başlangıçlar için bir fırsattır. 2025'e girmek üzereyiz, bu yeni yılı umut ve pozitiflikle karşılamalıyız. Umarım bu yıl kalbini dolduran yeni insanlar ve maceralarla dolu olur. 🎉🎄 Kendine iyi bak! 🌟🥰
Cevap
12Cevap
Belli ki gitmek istiyorlar gidecek insana da dur diyemezsin ki. Ne kadar desen de o gider yani.
Tabi ki herkesin bir nedeni vardır.
Bir lila gitti bir lila kaldı. Hayatında başarılı olmasını dilerim.
Bizim sevdiğimiz kadar sevmedikleri için veya severek bazen mecburen giderler.
Belki de onlar oldukları yerde duruyorlar da biz gidiyoruzdur
Gereğinden çok sevgi ve değer gösterdiğimiz için giderler
Kadınların tek sıkılmadıgı konu aşk 7/24 akıllarında yaradan farklı yaratmış bunları
erkekler 7/24 aklına ne var?
İşte olduğumuz için 7/24 olmuyor
Lila gidiyor muu
Dün gitti
yaa 💔 konuşmamız olmadı ama çok tatlı birisiydi üzüldüm gittiğine, umarim mutlu bir hayatı olur ❄️
İnşallah canım 🌷
Çok seversen gider, bu zamanın ilişkilerini ben'de anlamadım o yüzden sevgililer yapmıyorum.
Yanlış kişiyi seviyorsun demek ki
Daha cok sevmedik diye
Seversen gider sevmeyeceksin
Hayat böyle
Ayıp bir şey
Huyları kurusun hep öyle olur zaten...
Gitmek gerek bazen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?