Günaydın iyi haftalar diliyorum üşüsek ne olacak sonuçta hepimiz ev geçindiriyoruz çalışmamız gerekiyor. Hayat şartları çok pahalı o yüzden paramızı akıllıca harcayıp yaşamımıza idame ettirmemiz gerekiyor. Güzel keyifli bir çalışma günü diliyorum Sevgi ve saygılarımla.
Yaaa hiç sorma sabah sıcakta evden çıkıp o durakta titreyerek Minibüs beklemek varya öyle ağır geliyor ki anlatamam işte kışın da bu zorluğu oluyor ama yapacak bir şey yok çalışmaya devam bizim bunları düşünecek lüksümüz yok maalesef rabbim sağlık sıhhat versin inşallah 🙏 gerisi teferruattır 👍👍🥰
soğuk gerçekten de üşengeçliğe neden olabiliyor ama bi gereklilik söz konusu olunca soğuk moğuk dinlemiyorsun insan gerekli gördüğü şeylere daha bi ilgi ile yaklaşır
bu arada senin şu güzel dileklerin yok mu beni benden alıyor söylediklerinin en kocaman mutlulukları seninle olsun :)
Günaydın. Yok benim üşenecek bir durumum biliyorsun ki. Şantiye içinde olunca bir yere gitmek zorunda da kalmıyorum. Tüneller zaten sıcak 😄. Kar yağmıyor, yağmur yağmıyor. Bir tek çamur oluyor işte genelde.
Ya yemin ederim bu sabah yataktan çıkana kadar akla karayı seçtim bir insan 25 dakika düşünür mü çıksam mı çıkmasam mı diye. Kalkıp klimayı açmaya bile üşendim bugün :D
Tutmuşlar geçen gün bana birlikte Antep' e baklava yemeye gidelim mi diye soruyorlar? Bilmiyorlar ki Asıl Antep'te gerçek tatlılar nere de? Ne? Z@lak olmasın insan...
@Olalalaisback hak veriyorum da. Bazen tam tersi de olabiliyorBizim hoca Pazartesi wodlarını bazen ağır yazıyor. Bugün de tam öyle bir gündü. Belim ağrıyor:)