Evde olmayı tercih ediyorum. Ama soru aklıma yılda 10 ay yaz yaşayan ülkeden kalkıp Şubat soğuğunda beni görmeye gelen sevgilimi hatırlattı. 😂 Türkçe bilmiyor ama yine de seni seviyorum canım sevgilim diyesim geldi. 🌸
Yani şöyle ki, Almanya da aşısız insanları artık hiçbir mekana almadıkları için, dışarı çıktığımda bir yere oturma ihtimali tamamen elimden alınmış durumda. Dolayısıyla donmak hoş bir duygu olmadığı için eksi hava şartlarında çıkmam muhtemelen.
Mecbur olmadığım sürece adım dahi atmam, yaz aylarında kavurucu sıcaklar içinde aynı durum söz konusu bende. Galiba hiçbir türlü çıkasım gelmiyor benim. Evde daha mutluyum ben, yemeğimi suyumu, birde sigaramı verin bana tamam.🤌
Yağmurlu havalarda çıkmam ama soğuk havalarda çıktığım oluyor. Yaz aylarında dışarıya çıkmaya erinen ben, soğuk havalarda dışarıda vakit geçirmekten keyif alıyorum. Biraz soğuğu severim. Onun da etkisi var galiba.
Soğuk havada dışarı çıkmayı sevmiyorum. Zaten aşırı üşüyen biri olduğum için keyif alamıyorum.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Seni sibiryaya Oimjakona davet ediyorum 2 hafta tatile Yemek içecek 5 yildizli otel de konaklama hersey dahil 🤸♀️ Otel var miydi orada ya 🤔Neyse beklerim
Soğuk Havalarda Eğer Spor Salonu Kapalı Ve Ya Dersim Yok İse Evde Açarım Netflix Keyfime Bakarım Yorgun Değilsem Evdeki Fitness Aletlerin İle Çalışmalara Devam Ederim