Sizce Ali Koç neden başarılı olamadı? 😄 Koca 7 yılda sadece 1 tane kupa alabildi 😄 Fenerbahçe ve Beşiktaş varken gülecek başka bir şey aramaya pek de gerek yok 😄

Sizce Ali Koç neden başarılı olamadı? 😄 Koca 7 yılda sadece 1 tane kupa alabildi 😄 Fenerbahçe ve Beşiktaş varken gülecek başka bir şey aramaya pek de gerek yok 😄
1. Yıl : İş hayatıyla futbol hayatını birbirine karıştırması !!
2. Yıl :
3. Yılı :
4. yıl :
Kendi kafasından senaryolar Üretir sürekli rakiplerle uğraşır fakat iç yönetimde hiç uğraşmaz. İki lafından biri Galatasaray’da ve hala Galatasaray’la ugrasmaya devam ediyor.
Hakemlere yönelik tutarsızlıkları :
Bir dönem biçilirken hakemleri savunmuştu aradan 1.02 ay geçmeden kendi maçında hata yapan hakemin düdüğünü aşırmıştı.
Kendilerine yapılınca suçu rakibe yapılınca normal izlenimler verdi.
Kısaca Ali Koç’un acilen Galatasaray ve hakemlerden sıyrılıp kendi işine bakması gerekiyor !!!
Aynen dostum çok güzel anlatmışsın 😊 Fenerbahçe taraftarları da Ali Koç'un her dedigine inanıp ona destek vermeye devam ediyor. Fenerbahçe taraftarları Ali Koç'u bu kadar çok desteklediği sürece Ali Koç takımın başında daha yıllarca kalır
Şahsen ben Galatasaraylıyım ve Ali Koç’un Fenerbahçe’nin başında olması bizim avantajımıza geliyor.
Fakat tek kötü taraf Ali Koç agresif tavrı ile Fenerbahçe taraftarını da Galiana getiriyor.
Hakemler desen bence hakem hatalarının bir kısmı hatta çoğu acaba bugün hata yaparsam bir şey olur mu?
Kırmızı verirsem sorun olur mu sarı verirsem sorun olur mü?
Gibi düşüncelerden geçiyor ve sayısal olarak da ortada bu ülkede en çok düdük astra kulüp Fenerbahçe .
En azından Ali Koç’un agresif bir tavır yapması en azından insanları birbirlerinin karşısına getirmemesi lazım .
İddia ediyorum ki şu anda en agresif taraftar Fenerbahçe taraftarıdır en agresif yönetim Fenerbahçe yönetimidir .
Fenerbahçe taraftarının agresif olmasına Sebeb ise Ali Koç tur.
Hakemler bile korkuyor acaba bugün benim başıma bir şey gelir mi diye net söylüyorum Galatasaray Fenerbahçe maçını yöneten hakemler tir tir titriyor dur
Cevap
4Cevap
bir galatasaraylı olarak ali koçu sonuna kadar destekliyorum ve kupa alana kadar pes etmemesini öneriyorum fener ali koçsuz olmaz
Aynen bende Galatasaraylıyım kardeşim Ali Koç bi inat uğruna takımı bitirdi 😄 Beşiktaş da bitti. Bu yıl Galatasaray şampiyon olursa diğer takımlarla arasındaki farkı çok açacak 😄
Babasına ınat yaparsa sonu boyle olur rahmı bey bjklı
Şirket yönetir gibi futbol kulübü yönetirse olacağı bu
Geçen altın kelebek alıp transfermarkete yazdirmislar söylentilere göre 😂
Kesin böyle yapmışlardır çünkü alabilecekleri başka bir kupa kalmadı 😄
Futboldan anlamıyor alının topçular b*k gibi
Lanet olsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?