Daha düne kadar Aziz gitsin de ne olursa olsun diyordunuz, tek vasfı babasının zengin olması olan bu dallamayı takımın başına getirirken çok hevesliydiniz. Öyle mumla ararsınız Aziz'i, Aziz abinin bokunu yesin bokunu..
3
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Dostum ben 3 sene öncede Aziz'ciydim bugünde. Dediğin gibi şu an bizim taraftarlar mum gibi arıyor
Bu sezon şampiyon olunmaması Ali Koç'un suçu değil. Adam ne kadar iyi oyuncu varsa aldı. Hiçbir süper lig takımında bu kadar kaliteli bir kadro yoktu. Suç çıkıp oynamayan ruhsuz eşeklerde.
Sosa 35, Caner ve gökhan gönül aziz yıldırım döneminde 4 sene önce gönderilmiş oyuncular biri 35 diğeri 32 yaşında! Sinan gümüş iki sene önce serdar aziz 1 buçuk sene önce galatasaray'dan yetesiz diye kovulmuş oyuncular! Tisserand dediğin adam saatli bomba gibi her maç hata yapabilen, lemos dediğin adam ispanya ikinci liginden gelen bir oyuncu! Samatta'yı iki sene önce fatih terim istiyor diye transfer etmek büyük hata! Samuel osayi yıldız olacak diye championship'ten transfer edildi... Mesut özil yaklaşık 1 senedir arsenal'de oynamıyordu ve 35'lik cisse ile kemal ademi çöplerini hiç konuşmuyorum bile! Tek yapılan olumlu transfer irfancan kahveci ve bu kadar transferin içinde şans eseri denk gelen szalai diğerlerinin hepsi kötü transfer! Demek ki suç bu takımın başına emre belezoğlu'nu sportif direktör yapan ali koç'tadır... Onun için kesinlikle istifa etmeli! Ve fenerbahçe kadrosu oldukça yaşlı ve kötü
En zengin insanlardan biri olması para kazanmak istemeyeceği anlamına gelmez :D Amazon kurucusu da zengin ama o da para kazanmaya devam ediyor yatırımlar yapıyor :) 3 büyüklere gelen çoğu başkan para kazanmak için geldi çoğu da kulübü borçta bırakıp kaçtı. Belki gerçekten Fenerbahçeyi de tutmuyor olabilir belki sırf takımı daha güçsüz yapmak içinde gelmiş olabilir sonuçta zengin.
Soran
+1 yıl
Ali Koç'un öyle biri olma ihtimali yok. Adamın çocukluk hayali Fenerbahçe başkanlığı yapmak ve gerçek bir Fenerbahçe'li
Bence gerçek bir Fenerbahçeli olsaydı çoktan istifa ederdi. Yenilmezlik serilerini de kaybetti. Düzen yaptığını da sanmıyorum sürekli kadro değişikliği teknik direktör değişkliği. Para kazanmakta olabilir amacı bilemeyiz.