Fenerbahçeli olupta hâlâ bu adamı destekleyenler cidden ne yaşıyor? ben Ali Koç isminden nefret ediyorum seçimle gitmez ise inş ö*l*r.
Fenerbahçelilerin akıl sağlığını bozdu. Bencil p*slik insanın teki.
Fenerbahçeli olupta hâlâ bu adamı destekleyenler cidden ne yaşıyor? ben Ali Koç isminden nefret ediyorum seçimle gitmez ise inş ö*l*r.
Fenerbahçelilerin akıl sağlığını bozdu. Bencil p*slik insanın teki.
Nefretini ve kinini kendine sakla o adam olmasa şimdi 2. liği ya da avrupada en başarılı Türk takımı olmayı bırak süper ligde bile kalabilir miydin? Hakemler neredeyse her maçta bizi doğruyorlar ona rağmen çoğunu kazanıyoruz ama 20 puanımız çalınırken şampiyon olamıyoruz diye Ali koçu suçluyoruz. Yapmamız gereken şey puanları çalanları suçlamak ve tüm fenerbahçe olarak birlik olmak ama siz Ali koçu suçlayıp ona saçma sapan şeyler söylüyorsunuz. Siz fenerbahçeli olduğunuza emin misiniz? Kendi kulübünün başkanına inş öl*r diyen bir taraftar olur mu?
Ne boş yapıyorsun la? Ali dediğin adam yönetime geselileri doldurmuş haberimiz yok. İki Nisan 'da oynanan gese derbisinde Ali Koç ve Erol Bilecik denen herifler ABD'ye doğum günü kutlamaya gitmişler. Derbiye gelmeyen Fenerbahçe başkanımı olur la? derbiyi bırak adam en son hangi maça gitti? niye gelemiyor? çünkü tepki görecek taraftarın kendisini istemediğini biliyor. Ali Koç Fenerbahçe tarihinin en korkak, en başarısız ve ezik başkanıdır. Herif verdiği hiçbir sözü tutmadı istemediğim yerde durmam demişti eee hâlâ duruyor yüzsüz gibi. Geçen senelerde aday çıksa kongreye gidelim diyen adam şimdi ne olduda seçime gidemiyor? 7 yıldır insan verdiği bı tane sözü tutar lan BİR tanesini tutar. Senin gündemden haberin yok her hâlde Erol ve Ali ABD'de de doğum günü kutlarken Erol'un ultraslan oğlu ve arkadaşı Kadıköy'de derbiyi locadan izliyor bu nasıl olur lan? nasıl oluyor? Hamdi Akın kupa finalini gelin benim restoranımda izleyin diye reklam yapıyor. Bizi bunlar yönetiyor yapınin kendisi Ali Koç ve yanındakiler sen hâlâ boş boş konuşmaya devam et. Daha çok rezillik yazarımda o kadar kendimi yoramam. En kötü YouTube'dan aç izle Tarihin en kötü başkanı Ali Koç videolarını Burak Güngör anlatıyor.
Taraftarın ona tepki göstermesi ve stada gidememesi kendi suçu değil taraftarın nankörlüğü. Verdiği sözleri tutamıyor çünkü yapı izin vermiyor ama siz yapı Ali koçtur diyerek saçma sapan şeyler demeye devam ediyorsunuz. Maç oynanırken muhtemelen maçı izlemişdir zaten yani ne olmuş bir doğum gününe gittiyse aynı şeyleri gesenin başkanı da yapıyor. Sizin işinin gücünüz Ali koçu suçlamak derdiniz fenerbahçe değil sizin derdiniz Ali koçu nasıl suçlayabilirim. Bundan 15 sene önce senin 20 25 puanını çalsalar şampiyonluğu bırak kümede kalma yarışı verirdin adam öyle bir kadro kurdu ki bunlara rağmen şampiyonluk yarışı veriyoruz. Bunun en kolay örneği Avrupa. Eğer yanımızda biraz daha şans olsa şu an finalde bile olabilirdik en kötü yarı finale çıkardım. Ya kardeşim adam koskoca Mourinho'yu getirdi eskiden hayal kurardık Mourinho Fenerbahçenin başında diye ama gerçek olamayacak bir şey olduğunu bilirdik. Adam gerçek yaptı.
Yapımı 7 senedir kulübe bı tane çivi çakma, ağaç bile dikme dedi?🤣 Yapımı Kadıköy'de ultraslanları locada ağırlayın dedi?🤣 yapımı Erol Bilecik gibi geselileri kulübe doldur dedi?🤣 Valla daha neler yazarımda kendimi yoramam. İster kabul et ister etme, Ali Koç Fenerbahçe tarihinin en başarısız, en becereksiz, en korkak başkanıdır. Bu arada yine ister kabul et, etme Ali Koç bu sene gidecek önümüzdeki sezon şampiyon olacağız bu dediğimi not et sen haklıymışsın diyeceksin.
Keşke dediğin gibi olsa ama Ali koç giderse o zaman işler gerçekten çok tatsız bir duruma gelir. En azından kendi cebiyle kulübe yardım ediyor ve onun sayesinde Mourinho talisca gibi oyuncularımız var. Bundan sonra onlarda olmazsa hâlimiz çok kötü
Fenerbahçe gibi büyük bir kulübün başkanı olmak zaten tartışmaları beraberinde getiriyor. Ali Koç’u hâlâ destekleyenler genellikle değişim umudunu, kulübün mali yapısındaki çabalarını ya da uzun vadeli projeleri dikkate alıyor olabilir. Tabii sonuçların beklentileri karşılamadığını düşünenler de fazlasıyla var. Futbol duygusal bir alan ve taraftarın tepkisi doğal; önemli olan daha sakin, yapıcı eleştirilerde bulunabilmek. Sen neler düşünüyorsun, kulübün geleceği için nasıl bir yönetim hayal ediyorsun? 💬⚽
Cevap
1Cevap
Ne bu kin nefret ya alt tarafı bi futbol kulübü başkanı naptı sana adam
İlgilenmiyorsan yorum yapma.
Ooo aziz yildirim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?