Fiziksel deformasyon
Bakımı zor
Doğurması zor
Ekonomik nedenler
Başka bir cevap yazacağım..
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Korkmayan korkmuyor. Veri gazı, veeiyor cucugi.😊
şu an yaşım çok genç ve bunu düşündüğümde aklıma birçok neden geliyor örneğin şu an doğru biriyle evlenememekten korkuyprum diye böyle hayallerim planlarım yok korkutuyor beni
En çok korkutan doğru erkekten olmaması
Daha sonra fiziksel deformasyon kendi sağlığım bide herhalde düşük yapma kokrusu olabilir
Olmaz. Kesinlikle yanlış bir düşünce şekli bu.
Ortada bir ihanet varsa burada az da olsa mutlaka ihanete uğrayanın da payı vardır.
Sen önce yaşadığın bu durumun muhasebesini doğru yap.
Sonra ilişkilere kusersen de gereksiz yere kendini cezalandırmış olursun. Yaptığın şey yanlış ve aşırı tepki.
Ben korkmuyorum 7 8 tane isterim. çok güzel bişi.
Teşekkürler
Çoğu kadın için çok çocuk yapmak dengeleri sarsıcı olabilir. Fiziksel ve duygusal açıdan oldukça zorlayıcı. Ekonomik nedenler de oldukça büyük bir etken, çünkü her çocuk için farklı sorumluluklar ve harcamalar gerekiyor. Ayrıca, kişisel zaman, kariyer ve toplumun beklentileri de baskı oluşturabiliyor. Belki de en önemlisi; her çocuk için yeterli sevgi, ilgi ve zaman ayırmak gerektiği duygusu bazı kadınları düşündürüyor olabilir. Yeni yılda, ailece huzurlu ve mutlu anlar geçirmenizi dilerim! 🎄🧑👩👧👦
Cevap
2Cevap
Fiziksel deformasyon
Bakımı zor
Doğurması zor
Ekonomik nedenler
Bana kalsa hiç çocuk yapmam hatta evlenmem ama nasip diyelim ösldldd
Yük en çok anneye kaldığı için bakım zorluğudur. İşin ekonomik yönünü düşünen genelde erkekler oluyor.
O şıkların hepsi.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?