Ben en az 4 tane istiyorum şimdikiler keyiflerine düşkün bir tane doğuruyorlar adamı 9 doğurtuyorlar. Ben ninelerim 11 tane doğurmuş nazın n'si dahi olmamış şimdikiler tamamen gezme derdinde. evlenildi mi çocuk şart, aile dediğin minimum 5 kişiden başlar
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılŞimdiki insanlar bilinçlendi eskiden çoçukla ilgilenildiğini pek düşünmüyorum. Anne babalar değil kardeşler birbirini büyütüyordu. Şimdiki kadınlar daha doğrusu ebeveynler ise bilinçli bir şekilde hareket edip çocuklarıyla ilgilenerek onları anlayarak ve psikolojik olarak düzgün bir şekilde yetiştirmeye çalıştıkları için tek çocuk yapmak isteyebilirler.
İlgisiz sevgisiz büyüyen her çocuk gelecekte travmalarla dolu bir birey olarak yaşamını devam ettiriyor ve tabiki böyle böyle toplumunda düzeni bozuluyor. Kelebek etkisi diyebiliriz buna.20 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılbekara karı boşamak kolay diye bir laf var tam o hesap
sen doğurmuyorsun sen çekmiyorsun acısını boş yapma
aile demek ille de çocuk demek değildir
sevdiğin kişiyle hayatını birleştirmek bunu resmileştirmektir
çocuk isteyen yapar isteyen yapmaz
kimse doğurmak zorunda değil
hele şu devirde hiç değil
insanlar kendine zor bakıyor adam 5 tane istiyormuş
ilkelliğin vücut bulmuş halisin gerçekten
yürüyen bir üreme ve soy devam ettirme içgüdüsüsün
kendin gibi bir mağara kadını bulup yapabilirsin 10-15 tane31 Yorumla
Soran+1 yılkes ln
+1 yılYani bence de bir aile en az 4 kişilik olmalı. Şimdikiler sürekli gezme derdinde dışarıda da ne varsa artık...
10 Yorumla
+1 yılSorumluluk almak istemiyorlar potansiyel yok
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
49
Cevap
28Cevap
Çocuk & Ebeveyn konusunda 707 cevap paylaştı.
Dokuz ay taşı, vücudun çatlasın, hamileyken boynuzlan, karnı burnunda kocanın arkasını topla, çocuğu çıkaracam diye ecel teri dök..
Çocuk doğdu her şey bitti mi tabiki hayır..
Şimdi hem çocuğun hem kocanın peşinden koştur.
Keyfine düşkünmüş..
Kaçınız sevmek dışında bebeği kucağına alıyor? Gidin önce çorabınızın tekini bulmayı öğrenin.
Kaşla göz arasında çocuğun başına bir şey geldiğinde de kadının anneliğine laf edersiniz..
Kendine bakamadığında da kadınlığına..
Kadın hızır acil ya her yere yetişecek..
Önce bi kadına attığınız yükü azaltın. Evliliğin sorumluluğunu paylaşın. Eşiniz bir kadın olduğunun farkına varsın. Hizmetçi gibi sürtmeyin.
Öyle kadınla sevişmekle ne baba olunuyor ne koca..
5-10 tane çocuk isteyen gitsin kendi doğursun bencil şeyler sizi..70 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu duruma bende çok katılıyorum evlenmeden önce bu tarz konuların konuşulup çözülmesi gerekiyor bence.
Evlenmeden önce çiftlerin şu konularda açık açık konuşmaları lazım;
1) Aile, anne baba çiftlerin bu konuda hem fikir olması ve ailelerde evliliğe burnunu sokan insanlar çok fazla bunu konuşup anlaşmaları lazım.
2) Kaç çocuk istediklerini birbirlerine söyleyip gerekirse birbirlerini ikna edip anlaşmaları kardeşim nasıl yetiştirileceği ile ilgili sohbet edebiliyor olmaları lazım.
3) Parasal konular çiftlerin bence birbirlerinin ne kadar kazandığını biliyor ve ihtiyaçlarını, zevklerini, mutfak alışverişlerini ayarlayabilir olmaları bu konuda hem fikir olmaları lazım
4) Herşeyden önce anlayış lazım😄21 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl*Kardeşim yerine çocuğun demek istemiştim*
Mesele sadece çoğalmak mı ya marka bi bebek ayakkabısı bile 300 tl den başlıyor devir değişti kadınlar daha çok söz hakkına sahip ve bilinçli artık, eskiyle ninenle falan nasıl şu zamanı kıyaslarsın biz çocuğa yetemiyoruz diye vicdan azabı çekiyoruz işi bırakıp çocuğumuzla ilgileniyoruz eskilerin mantığı ‘doğan büyür’ ama yok yani toplum kaliteli bireyler istiyor çata pata büyümüş çocuklar değil
31 YorumlaEvlenip çocuk niye yapalım. Sürü halinde çocuk doğurmakla anne baba olunmuyor. Hayatımızı yaşamamız gereken yaşta başka bir canlı büyütüyoruz. Dertleride bitmiyor. Gerek yok dünyada çok çocuk var. Onları sahiplen. Hiçbir erkek kadın gibi sorumluluk almıyor anlayamazsınız.
20 YorumlaTamam şimdikiler istemiyor da sen de iyice abarttın
Herkes 5 çocuk yapsaydı şimdi dünyada adım atacak yer bulamazdık daha kötüsü açlıktan ölenlerin sayısı artardı. İnsanların nüfusu artık dünyaya fazla geliyor
Nitelikli insan gerekiyor sayısı çok kafası boş topluluklar bir şeye yaramaz10 Yorumla
+1 yılÇocuk doğurup doğurup fıtık ve rahim sağlık sorunları yaşamamak, her doğan çocuğun iyi bir eğitim almak ve sosyekonomik durumu iyi bir aile ortamında büyümek gibi hakları olduğunun bilincinde kadınlarız niye sizi bu kadar rahatsız ediyor bu durum? Bir çocuğu büyütmek demek karnını doyurup altını temizlemekten ibaret mi sanıyorsunuz? Topluma yeni bir insan kazandırmak onu eğitim kültür iyi ahlak ve güzel huyla donatmak bu devirde ve bu kadar felaketlerle dolu bir dünyada zaten yeterince zorken neden evimize oturup bir sürü çocuk yapalım? Sosyal hayattaki varlığımız neden zorunuza gidiyor? Beden bizim bedenimiz değil mi? Sizi ne ilgilendiriyor?
113 Yorumla- +1 yıl
@Mryon evlilik demek çocuk mu demek bu nasıl bakış açısı
- +1 yıl
@Mryon Toplumda evlilik dışı ilişkilere bakış açısını ortaya atan yine erkekler. Etiketlere maruz kalmamak için çoğu kadın evlenip "etik" bir ilişki sürdürüyor
- +1 yıl
@Midwifen Ortalama 25 yaşında evlenip 40 yaşına kadar doğurgan sayılan bir kadın 15 senede 5 çocuk yapsa her birini en iyi ihtimalle 3 yılda bir yapacak ki genelde bunlar üst üste oluyor, ne anlatıyon bebeğim?
- +1 yıl
@Mryon Kimsenin evlenmek gibi bir zorunluluğu yok toplumun dayatması olmasa çoğu kadın istemez.
- +1 yıl
@Mryon İyi de bu geleneği de toplum dayatıyor. Yok kına sizin düğün bizim yok nişan sizin bilmem ney bizim.
- +1 yıl
Sanki kadınlar hiç istemiyor demi?
Düğün olmazsa evlenmem, teklif olmazsa evlenmem, şu olmazsa evlenmem diyen çok.
Kendine fiyat biçen bile var afedersin daha önce yorumda gördüydüm bana talip olandan 60 bin TL istiyorum kız almak kolay değil diyordu.
Siz böyle oldukça erkekler de sizinle evlenmez zaten.
Gizli Üye(30-35)+1 yılya senin devirden haberin var mı? daha insan kendine yetemiyo geçinemiyo hadi onu geçtim dünyanın haline bak pandemisiydi bilmem nesiydi güzel bi gelecek bekliyo mu ki gidip 10 tane çocuk yapalım? olay doğurmaktan ibaret değil kimsenin hakkına giremezsiniz öyle iyi bi yaşam ve iyi bi psikoloji sunman gerekir çocuğuna her şey ne basit size ya düşünmeden konuşmayın.
30 Yorumla
+1 yılÇok çocuk eşittir mutlu aile fikri çok hatalı ve sığ bir düşünce bana kalırsa. Bence kadınlar neden çocuk doğurmak istemiyor demek yerine ben neden bu kadar çok çocuk yapmak istiyorum derseniz bu daha makul ve akıl dolu bir soru olmuş olur.
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvli olsam bende bi tane yaparım yani bir çocuğun ihtiyaçlarını en iyi düzeyde iyi okullara göndererek hiç birşeyden mahrum bırakmadan karşılamak var 6 tane çocuğun ihtiyaçlarını kıt kanaat karşılamak var çok çocuk istiyorum diye niye eziyet edeyim onlara mantık işi mi
20 Yorumla
+1 yılEski nineler için cocuk demek güç sahibi olmak demekti evladım. Şimdiki kadınlar için güç sembolü kariyer ve para oldu. Zengin kadin parasıyla fakir kadin çocuğuyla oynarmis. Bu da teyzenden sana yeni atasözü olsun.
20 YorumlaYa Allah aşkına devir çocuk dogurma devri mi millet kendini zor doyuruyor birde çocuklarıma mi sefalet getircem, ayrıca çocuk doğurmayı bırak hamilelik bile başlı başına zor bir süreç , anneannemlerimiz doğurmuş canlarının kıymeti yokmuş gibi biz öyle değiliz aynı devirin değiştiği gibi
30 Yorumlao kadar çocuğa bakman için ceo falan olman gerek galiba. ayrıca bu nasıl bir düşünce yapısı? kadınların da işi gücü oluyor ya hani, ona göre 'ben nasıl ilgileneceğim?' diye düşünsen iyi olur. sonra görüyoruz nasıl insanlar yetiştirdiklerini.
11 Yorumla- +1 yıl
Eşi çalışmayacaktır belki bende sevgilimle evlenince çalışmayacak
Bu dünyaya çocuk getirilmez mantıken saçma ve evet ayrıca kendi konforumu oluşturup bundan yeni bir insana yer açma düşüncesi insanı bunaltıyor hele bir çok ebeveyni olmayan çocuk varken bu dünyaya çocuk getirmek saçmalık.
00 Yorumla
+1 yılBu nasıl bir düşünce yapısıdır?
Her kadın çocuk doğurmak zorunda mı?50 Yorumla
+1 yılBakabilecek paran varsa eğitim ihtiyaçlarını sosyal hayatlarını karşılayabileceksen yap kardeş. Ben 1 taneden fazla istemiyorum çünkü kendimde o ekonomik özgürlüğü göremiyorum yöneticilerimiz sağolsun
04 Yorumla
Soran+1 yılköpek alıp beslemesini biliyorsun ama
- +1 yıl
Köpeğin masrafı mı var 😂 senelik mama parası 1000 tl aşı vs oda 1500 tutsa 2500 sadece bebeğin bez masrafı aylık 2000 tl
Soran+1 yılne 1000tlsi mama fiyatlarını görüyorum, 5 kilo 100 tl filan
- +1 yıl
Bonacibo alıyorum 15 kg mama 250 tl 15 kg mama da 3 ay gidiyor. Köpeğim küçük ırk bir köpekte değil 45 kg goldenretriever bana burada boş yapma
Gizli Üye(25-29)+1 yılOooldu ninen 11 tane doğurdu da gün yüzü gördü mü acaba çocuk doğurup bakmaktan. Gelecek vaad ediyorsan çocuk yaparsın bu zamanda öyle başı boş birakicaksan yapma görüntü kirliliği olmasın gerek yok.
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAile hangi tanıma göre 5 kişiden başlıyor tam olarak? Element uydurup buna göre yaşamanız çok cici. Eski devirde değiliz, çocuğu doğurup bakamayacak olan bakmıyor artık. Gayet doğru.
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDoğurmasınlar mümkünse çok zaten ülke mahvolmuş üretip durmasınlar
61 Yorumla
+1 yılValla kadın olsam ben de doğurmak istemezdim, hak veriyorum kadınlara. İçinde insan yaşıyo ve içinden insan çıkarıyosun. Korkunç lan.
10 Yorumla
+1 yılBu devirde kimse dunyaya cocuk dogurmal istemiyor başta ekonomi cok zorluyor
11 Yorumla
Soran+1 yılzor değil
Bu hayata cocuk getirilmez getireceksen de iki tane yeter bir kiz bir erkek bence bunun maddi yonu psikolojisi falan bir cocuk kolay yetismiyo
00 Yorumlaçocuk yapıp büyütmek kolay işler değil hele de bu zamanda
02 Yorumla
Soran+1 yıldedi 22lik
+1 yılBu zamanda bakımı da zor çalışıyorsa mesleği varsa zor oluyor ilgilenemiyoe
10 Yorumlaİnsan gibi yetiştiremedikten sonra çok doğurulmasının bir marifeti yok.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇocuk insanı hem maddi hem manevi anlamda yorar. hele ki günümüz şartlarında 1 tane cocuğun masrafına bile zor yetişiyor millet. haydi onu da geçtim, bu devirde insan cocuğunu sokağa salmaya korkar. Kimseye güven yok. 1 tane olsun, bütün dikkatimi ona vereyim, koruyup kollayayım, en iyi şartlar altında yetiştireyim istiyorum. Allah nasip ederse o biraz büyüyünce 2. de olur ama daha fazlasını düşünmem
11 Yorumla
+1 yılKardeşim sanane kadınlardan elestirmesene insanları
Kendi evleneceğin kezbana söylersin 9 tane yaparsınız00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEğer ekonomi durumu varsa 4-5 tane olmasj lazim ama ekonomi durumu yoksa bakamayacak ilgilenmeyecek durum da ise olmaması lazım ülkenin durumnu biliyoruz en az 2 olması laizm ekonomi gücü yoksa
10 Yorumla
+1 yılDünyada İnsan nüfusu arttıkça bekârlık sayısıda artar.
00 Yorumla
+1 yılCocuk doğurmak mesele değil adam gibi adam bulmak mesele siz durumu yanlış anlamışsınız
00 Yorumla
+1 yılHem ekonomik yönden hemde vücudu korumak için yapmazlar
00 Yorumlafızıgı bozulacak dıye cocuk yapwayan kadınları tanıyoruw
00 Yorumlahayat pahalı iş güç yok ülke bitmiş çocuk diyorsunuz.
20 Yorumla
+1 yılbanna ağrıyordur
https://www.youtube.com/embed/9-JYT7xfPjg00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEee sen doğur o zaman, kolay bir şey mi sanıyorsun?
011 Yorumla
Soran+1 yılerkek adam çocuk mu doğurur 😃
Cevap sahibi+1 yılYaa doğru, erkek adam ne yapar?
Soran+1 yıleve para getirir, ev ihtiyaçlarını karşılar ailesini korur
Soran+1 yılevdekileri terbiye eder
Cevap sahibi+1 yılBunu kadınlar da yapıyor zaten, eve para getiriyor ev ihtiyaçlarını karşılıyor, küçücük bebeğe terbiye verip besleyip büyütüyor. Yazdığın kişilikte birini istiyorsan kendi kafanda biri olmalı saygılar...
Soran+1 yılbu dediklerini aile yapısını bozmak amacıyla feminizm diyor.
kadının eskiden görevi neydi?
Cevap sahibi+1 yılFeminizim doğru ama aile yapısını bozmak için değil. Kadınlar eskiden mal gibi kullanılıyordu. Evlendirilip eve kapatılıyor, çocuk yapılıyor kadın tek başına bakıyor, eşi akşamdan akşama ilgileniyor ya da ilgilenmiyor. Evin tüm işleri kadında, yemek, bulaşık, bir baradak suyu bile alamayan kocasına hizmetçi oluyor, hakkını savunamıyor, savunduğu zaman da bazen şiddet görüyor. Kocası izin verirse özel bir hayatı oluyor. Market, alışveriş için kocasına dilençi oluyor. Erkek te işte ne yapsın çok çalışıyor ya eve gelince hiçbirşeye dokunmadan karnını doyurup sığır gibi yatıyor. Çünkü kadının görevi eşlerine kul köle olmaktı değil mi?
Cevap sahibi+1 yılDüşünce yapından nasıl biri olduğunu anlayabiliyorum. Kendine hizmetçi gibi bir kadın aramaktansa, kendi ayakları üzerinde durabilen birini bul, eve beraber kazanç sağlayın, ev işlerinide herkes sorumluluğunu bilsin, bölüşsün. Birbirinize saygınız ve sevginiz olsun. O zaman güzel bir ailenin tadını çıkarırsınız. Ama bu kafayla değil anlatabiliyor muyum
Soran+1 yıltamam
- +1 yıl
Benim evliliğimi anlattınız ama su da var ben ev hanımıyım bazen sizin gibi eşime laf söylüyorum en son bana dediki seni ne için getirdim diye yani biraz karışık aslinda iyiyiz birbirimizi cokta seviyoruz ama gerçekten işin aslına bakinca oda çalışıyor sonuçta bide o yorgunlukla gelip ismi yapsin çocukları sever oyun oynar bazen kizarimda benim cocuklarim tekmi diye sanki tek başıma doğurmuşum gibi neyse sizin kafanizdanim ama ne yazıkki meslegim yok ailem hiç desteği yok yani ama yinede eşimle çok mutluyum yeri geldimi ayaklarımın altinida öper değişik bir iliskimiz var ama iyiyiz birde 2 kız çocuğum var eşim maddi durumdan dolayi dahada istemiyor ama ben iki tane daha istiyorum yani ailemiz genişlesin kalabalik olalim diye
- +1 yıl
Ben iki çocuğum var 2 tane daha istiyorum eşim bakamam diyor maddi açıdan zor zaman diyor ama bende ilerde pisman olmak istdmiyorum sonucta rizki veren Allah 2. Çocuğu ben istedim esime 1 yila yakin yalvardım çocuğumun kardeşi olsun diye maddi olarak da iyi olmasakta insanin sevgiye ihtiyacı var cocuksuz olma
Gizli Üye(18-24)+1 yılGüleyim de boşa gitmesin 2 çocuk bile fazla sanki çok bakabilcek gibi 3 5 v3 fazlası isteyenler iyi misiniz ya
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılVe*
Gizli Üye(18-24)+1 yılo kadar zenginmisin bakıcı tutabilicekmisin? hem anneye hem kardeşim yazik
00 Yorumla
+1 yılEşine çocuk yapacak kadar güvenmiyordur veya eşinde baba olabilecek o yükü taşıyabilecek sorumluluğu görmüyordur yine güven kapısına çıkıyor yani
08 Yorumla
Soran+1 yılsen o amaçla mı doğurmazsın?
- +1 yıl
Ben biriyle evlenmişsem her şekilde güvenimi kazanmıstir zaten yaparım çocuk düşünmem
Soran+1 yıl4 tane kabul eder misin
- +1 yıl
İki olsun temiz olsun görüşündeyim devir çok kötü eskiden olan sorumluluğun on katı çocuk güvenliğini sağlamak
Soran+1 yılsokağa salmazsan sıkıntı olmaz
- +1 yıl
Çocuk bu tabi ki sokağa çıkacak eve mahkum edip güçsüz ve korkak çocuk mu yetiştirilir
- +1 yıl
Çocuk dediğin sokakta oynar kazanma kaybetme duygusunu deneye yanıla oynadığı oyunlardan öğrenir
Soran+1 yılsitenin bahçesine bırak zaten güvenli olmadı sen de onunla çıkarsın
+1 yılÇocuk doğurmak önemli değil bence onlara iyi bir gelecek ve iyi bir nesil lazım
30 Yorumla
+1 yılYazik nenene. Etinden sutunden yillarca yararlanılmış isi bitince de kesilmis inekler gibiymis.. hayat yasayamamis yazik kadina..
10 Yorumla
+1 yılKanka çocuğu hak eden adama doğurursun
48 Yorumla
Soran+1 yılhak edip doğurmayan kadın çok
sen barıştın mı eşinle- +1 yıl
Evet barıştık
Soran+1 yıltebrik ederim uzatmamak en iyisi, kaç çocuğunuz var
- +1 yıl
Teşekkürler 2 çocuğumuz var
Soran+1 yılnerelisin? Hasankeyf fotosu paylaşmışsın
- +1 yıl
Erzincan da İstanbuldayım p
Soran+1 yılmemleketimin fotosunu görünce 😊
- +1 yıl
Aslında fotoyu. Güzel görünce paylaştım yani
İyi de yeni evlenince hayatı yaşamak mı daha iyi yoksa çocuk bakmak mi bence çocuk meselesi 35 yaşında başlamalıdır
00 Yorumla
+1 yılSonra karın doğura doğura vücudu bozuldu ve çocuk bakmaktan ilgisiz bıraktı diye aldat dimi?
00 Yorumla
+1 yılBence güzel ama kimse keyfini bozmak istemiyor bu yüzden de bebek istemiyor olabilirler
00 Yorumla
+1 yılTaşı sıkan suyunu cıkaran Kadin yapabilir onu noktaaa!!!
00 YorumlaAlçakların hepsi kocakarı gibi dedikodu yaparlar
11 Yorumla
Soran+1 yılkim?
+1 yılSanki sen doğuruyosun basit basit anlatmak kolay
20 Yorumla
+1 yılNe gerek var o kadar çocuğa
20 Yorumla
+1 yılErkekler bakarken yardımcı olmuyor çünkü.
02 Yorumla
Soran+1 yılne yapsın? erkek eve para getirir kadın çocuğa bakar
- +1 yıl
Çocuk kendin kendine olmuyor. Senin de parçan olduğu için bakman gerekiyor. Her şeye eve para getirmek değil. Bunu anlamıyorsunuz işte. Ki kadınlar da çalışıyor artık. Hem eve hem çocuğa hem kocaya bakıyorlar. E biraz siz de çaba gösterin değil mi.
+1 yılKeşke olsada doğursam
01 Yorumla
Soran+1 yılne olsa?
Çocukla uğraşmak istemiyoruz
10 Yorumla
+1 yıltamam o kadar paran varsa doğuracak kadın bulursun
10 YorumlaO kadar kolaysa kendin dogur. Gereksiz varlik
67 Yorumla
Soran+1 yılben erkeğim 😃 doğurmak benim görevim değil ki
Soran+1 yılben evleneceğim kadın için diyorum bana ne senden
Soran+1 yılnasıl geçerli? benle evli karar verme hakkım var
Soran+1 yılok
+1 yılsenin ninelerinin bir hayatı yoktu awk
20 YorumlaBen 4 tane kız istiyorum bebiş gibi kızlar üfff
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇocuksuz olmaz 1 tane az
16 Yorumla
Soran+1 yıl1 tane de çocuk mu olur 😅 ben 1 tane çocuğum var demeye utanırım min 4 tane olacak, beraber pikniğe gidince hepsi etrafta koşturacak ben de karımla sarılıp onları izleyeceğim, çiğköfte yapacam sıpalar etrafımda dizilip beni izleyecek 😊
Cevap sahibi+1 yılBenim ikizlerim var bir daha doğum olursa yine ikiz olacak
Soran+1 yılnereden biliyorsun ikiz olacağını
Cevap sahibi+1 yılYumurtaliklarim ciftmis doktor söyledi ben nasıl bileyim bunu
Soran+1 yıleşin çok şanslı
- +1 yıl
Allah bağışlasın
Kolaymı doğurmak kolaysa sen doğur
23 Yorumla
Soran+1 yılkolay değil ama şimdikiler de çok fazla abartıyor
Soran+1 yılabartıyorlar naz var
Gizli Üye(30-35)+1 yılyobazlıgın geldıgı son nokta
00 Yorumla