Okumuş eğitimli mesleği olan bir adam köyde büyümüş ilk ilkokul mezun u bir kızla evlenirmi?

Ben köyde doğup büyüdüm şu anda da köyde yaşıyorum ama beni görenler hep bir şey der üniversite mezunu musun falan der fikirlerim düşüncelerim bakış açım daha farklı benim ben eğitimli hoşgörülü anlayışlı biriyle evlenmek istiyorum kendi çevremdeki erkeklerle anlaşamam çünkü çok baskıcı oluyorlar Kafalarımız hiç uyuşmuyor kaba saba okumuş olması da değil hani anlayışlı falan olsun istiyorum burada köyde de zor bulursun diyorlar seni öyleleri bulmaz diyor bulsalar da istemez diyorlar neden diyorum çünkü davul bile dengi dengine ediyorlar 28 yaşıma geldim kafalı uyuşmadı diye sevgiyle bile yapmadım yani kendi çevremde biriyle tabii tabi biraz daha ilaçlarından dolayı da olmadı hani birini tanıman için sevgili olmak gerekiyor işte sevgili olunca da beklentiler çoğalıyor ilaçlarımdan dolayı da bunda yaşamak istemedim görücü usulü de benim istediklerim olmuyor bir yandan da artık evlenmek istiyorum bugüne kadar haram olan hiçbir şey yapmadım her şey helalinden olsun istiyorum çok zor zamanlar geçiriyorum bu konuda artık ailemden de baskı almaya başladın evlenmek için ben de istiyorum artık bir evim olsun bir Yuvam olsun ama sevmediğimi istemediğim biriyle de evlenmek mutsuz da olmak istemiyorum sırf evlenmek için evlenmek de istemiyorum

Güncellemeler
1 yıl
İlaç değil dini inanç olacak yanlış olmuş🌸
Okumuş eğitimli mesleği olan bir adam köyde büyümüş ilk ilkokul mezun u bir kızla evlenirmi?