1 yılya söyle bi durum var ki eger yüzeysel sirf tanismak icin birileriyle görüsüp o sekilde bi evlilik kuracaksan karsina dediğin insan cikabilir. cunku insan derin ilişkiler kurmayi birakirsa yüzeysel durumlara bakacak ve bu devirde ad sorulmadan önce ne okuyorsun diye soruluyor. ama kafanı derin anlamli bir ilişki kurmaya odaklanirsan zaten karşındaki kişi sana ilk egitiminden bakmayacaktir. Allah bilir nasıl karşına çıkacagını ve ilişikinizin nasıl başlayacağını. ama sen korkuna odaklanirsan ya onu yaşarsın ya da ondan ömür boyu kaçarak yaşanacak güzel şeyleri de görememiş olursun. karşımıza her daim güzel seyler çıkabilir yeter ki ondan öncesinde ona hazir olalim ki o an farkına varabilelim. herkes eminim aynı konuda bircok görüs yapmistir o yuzden ben boyle bir gorus yapmak istedim. kendin nasıl olmak istiyorsan öyle ol ve kendinle barış. bence bunu yapiyorsun ama korkun var. çünkü biz kendimizle barışmayınca inan bizi anlayan insanlar çıkmıyor karşımıza. her şey ilk önce içimizde başlıyor.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)1 yılZaten öyle oluyor. Madem evlenmek istiyorsun bari parasal olarak kapıyı çarptığında başka eve geçebilecek kadar kendine yetebilen ol. erkekler kadınlarla rekabet icinde devamlı ezme peşinde oluyor degismiyor aksini iddia eden erkeklere inanma genelde gizli. Gizli oynuyorlar... Sinirlerini cikarmak için aldatmalari bile var. , bence evliliktej uzak dur. Cinsel hayatını her türlü idere edersin. Ama resmi nikahla bir adama hayatini seviyorum diye vermek saçma. kadınlar buyuzden çoğu mutsuz. Birde çocuk olunca b. ook gibi kalırsın. Neyseki ben şu anda belediyede çalışıyorum çalışmadan önce beni baya eziklediydi para harçlık hicbirey vermezdi. Ve çoğu kadın bundan muzdariptir. şimdi olaylar tersine döndü ben memurum o işcı Allah'ın adaleti.
10 Yorumla
1 yılSize bir şey söyliyim mi?
Asla mevzu okumuş olmak degil !
Ne okumuş cahiller çıkıyor.
Yarışmalarda görüyoruz.
Siz kendinize güvenin.
Açık ve onjektif olun.
Sonra öğrenmeye açık olun.
Şimdide isterseniz okursunuz.
Ayrıca bi erkegin tahsilinde bi önemi yok.
Meşhur bi hikaye varya hani.
Birgün baba oğluna “OĞLUM SEN
ADAM OLAMAZSIN DEMİŞ !
OĞLU VALİ OLMUŞ BABASINI AYAGINA GETİRMİŞ VE BÖBÜRLENEREK KARŞISINA GEÇMİŞ.
BABA BAK BEN VALİ OLDUM DEMİŞ !
BABA EVET SEN VALİ OLDUN AMA HÂLÂ BENİM GÖZÜMDE ADAM OLAMADIN DEMİŞ ! ADAM OLSAYDIN BABANI AYAGINA GETİRMEZDİN DEMİŞ “ !!!
Bana göre Mevzu esek gelip esek gitmemektir. Ayrıca eşşek bile akıllı hayvandır.
Yeri geldiğinde yükün fazlasını tasımaz, gidecegi bayırı yolu secer. Acıkınca anırır.
Koca İçin Sevgili için egitimden ziyade insanlık karakter ve adamlık arayın04 Yorumla
Soran1 yılAnladım sizi teşekkürler😄🙂
- 1 yıl
Rica ederim😄
- 1 yıl
Mesaj kutusuna bak istersen ;)
- 1 yıl
@Hayalmasal1 baktım 😆
- Eğitim & Kariyer konusunda 676 cevap paylaştı.
1 yılEşimi neden küçümseyim üniversite okumadı diye mesleği de varmış sanki okuyan ne yapıyor allemi cihan mi oluyor çoğu mezun olduğu konuda diplomalı cahil kaldı ki bölümünü çok iyi bilse dahi üniversiteler bölüm özelinde özelleşmiş yani ben bir sosyal bilgiler öğretmeni olarak sosyal bilgileri bilirken bir doktor tıpla ilgili konuları biliyor bir mühendis inşaatla ilgili konuları biliyor küçümseyebilmek için genel kültür seviyesinde herkesin ortak uzlaşısı olduğu bir konuda sizin hiçbir şey bilmemeniz gerek ki insanlar ah şu cahile bak desin yani üniversite okumak kolektif ortak bir kültür kazandırmaz dolayısıyla kimse de bundan dolayı topluma yabancilasmaz toplum tarafından küçümsenmez hele ki şu zamanda üniversiteler eski önemini kaybetmisken
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, böyle hissetmen çok normal. Ama unutma ki insanın değerini belirleyen sadece diploması değil, kişiliği, samimiyeti ve yetenekleridir. Senin becerilerin ve emeklerin sana ayrı bir güç katıyor. Bir erkek sevdiği kadını ancak değer verirse yanında gurur duyar. Eğitim seviyeleri farkı olabilir ama sevgi ve saygı her şeyden önemli. Kendine güven ki karşındakine de güven ver! 🌟 Kendini sevmekle başlar her şey, unutmamalısın. 💪 Hayat yolculuğunda yeteneklerinle ve cesaretinle ilerlemeye devam et, diplomalar sadece bir kapı açar ama karakterin o kapının ardındaki gerçek hazinedir. :) Sen ne düşünüyorsun bu konuda?
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
92Cevap
Eğitim & Kariyer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bunun farkında olman güzel. Demek ki gelişime açıksın. Önemli olan anlaşabilmek. Üniversite mezunu olup da iki lafı bir araya getiremeyen, ortama uyamayan asosyal tipler de bol. Tek açığın buysa uzaktan eğitim ile de yüksek lisansa kadar bile gidebilirsin.
21 Yorumla
Soran1 yılÖzgüvenim iyidir. Çok iyi kariyer yapmış bi arkadaşım var bana her zaman sen bi çok üniversite okumuş insanlardan daha çok zeki aydın düşünceli bi insansın der. Zaten çoğu insan benimle sohbet ettikten sonra sen eğitimli birisin değil mi falan der. Aksine ilk okulu zor bitirdim derim şok geçirirler😂
- Eğitim & Kariyer konusunda 38,2b cevap paylaştı.
u 1 yılister evet
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılEğitim cehaleti alır eşeklik baki kalır.
Demiyorum ki üniversite okumalısın kesinlikle. Hayır aksine şu an üniversite mezunlarının büyük bir kısmı boş, bomboş.
Ben eğitimlerimiz demiyorum ama benim ebeveynlerimin aldığı eğitim de benden çok daha yukarıdaydı.
Ben üniversite terkim 3. sınıftan. iyi bir üniversiteye gittim. Evet kattığı şeyler kesinlikle oldu ama bunu sadece üniversitedeki eğitim değil ortam kattı. Eğer uzaktan okuyacaksan çok bir anlam ifade etmeyecektir.
Şimdi herkes eğitim çok önemli diyecek farkındayım. Ben okumadım ama çalışarak belirli bir noktaya geldim. Eğitimsiz olsam da okuldan mezun arkadaşıma göre daha iyi konumda bulunuyorum. İşim gereği en alttaki adamla da muhatabım üst düzey şirketlerde yöneticilerle de.
Özel yaşama gelirsek evli ve çocukluyum. Eşim yüksek lisans mezunu. Hiç bir ortamda bunun eksikliğini hissetmedim.
Çok kişi tanıdım gerçekten iyi yurt içi yurt dışı üniversiteleri bitirmiş, öküzün önde gideni kendini bir şey sanan da vardı gayet görgülü olanları da.
Sözün özü iyi bir insan mısın? Karşındaki insana değer veriyor musun?
Bitti.20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBende 18 yasinda ogrendigim, muhtemelen 16-17 yasinda da varmis ama 18 yasinda patlak veren kronik saglik sorunum sonucu örgün üniversiteye gidemedim. Dedim bende aof okuyayim, belki iyilesir, toparlanirim sonra okula devam ederim ama olmadi. Örgün okumak icimde uktedir. Yaşta mayista 25 e giriyorum. Uni arkadasliklari, ortami, mezuniyet hiss, cubbe giyip kep firlatmak, uni hayati yasamak hepsi icimde ukte kaldi.
Bazilari aöf diplomasini uniden saymiyor. Daha gecenlerde 3 harfli marketlerin birinde bir kadin telefonda konusuyordu. Kiz üni mezunuyum diyor, meger acikkgretim okumus. Kendisine de unuversite okudum diyor diye laf soyluyordu telefondakine. Sonra dedim bende de mi bir halt olmadi simdi? Devlet orgun, aof ayirt etmeden atama yaparken toplumda, erkegin gozunde dahi unubersite okumamis mi gozukecegim, altta mi olacagim? Hani illaki uni hatiralarim olmadigi icin onun yasadigi uni hayatini anlayamam belki. Bilmiyorum. Bende bunu kafama takiyorum. Calismayan kadin isteyende gittikce azaliyor. Calistiginda da galiba daha duzenli, kadina daha uygun, evine de bakar vs diye buyuk oranda memur istiyorlar.
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılönlisans mezunuyum henüz işe girip çalışmadım kaç yıl oldu mezun olalı. eğitim seviyem düşük yani bir de üstüne çalışmıyorum açıkçası gönlüm doktora, mühendise ya da ne bileyim işte lisans mezunu ya da yüksek lisans mezunu birine kaysa bile ben yaklaşamam o da beni ciddiye almaz zaten. eskisi gibi değil ki. doktor da olsa iş adamı da olsa erkeklerin bir çoğunluğu kadın güzel olsun yeter diye düşünüyordu hatta bilerek köyden falan evlenen vardı okumamış, hiçbir şey görmemiş kadınlarla. artık devir değişti. en kötü memur bile çalışan kendine denk memur birini arıyor. ben şu an çalışmıyorum ve bunu söylemek bile beni utandırıyor çünkü insanların tepkisi belli. diyelim oldu o da kadına bir şeyler hissediyor ve ciddi düşünüyor o zaman da bitmez hiçbir şey. erkeğin ailesi kadını hiçbir zaman kabul etmeyecek, erkeğin iş arkadaşları yine kadını küçük görecek vs vs. davul bile dengi dengine kısaca. maalesef artık kimse eğitimsiz ya da çalışmayan kadın istemiyor. çok çok nadir vardır şu an öyle.
10 YorumlaKardeşim klişe gibi olacak ama ben 2 farklı linsans ve yüksek lisans mezunuyum. Hiçbir arkadaşlığım vs üniversite mezunu olup olmaması ile alakalı olmadı. İlişki noktasında da, ilk sorum okul eğitim olmadı. Zira insanın kumaşı ve kalitesi üniversite ile olmaz. Üniversite vizyon katar ama kişilik ile doğrudan alakalı değildir. Hanım efendilik veya beyefendilik üniversite ile alakalı olsaydı, Türkiye üni mezunu oranında rekora gitmesine rağmen hal ortada
Yani çok fazla takılmayın böyle şeylere
14 Yorumla
Soran1 yılHem kibarsınız, hem de konuşma şekliniz düzgün🙂
Soran1 yılBence edilen iltifatı kabul edin🙂
Gizli Üye(36-45)1 yılEvlenirken eğitimine ve kariyerine önem vermiştim. En azından benimkine yakın olsun demiştim. Oysa evlilik insan hayatındaki en ama en önemli noktaymış. Kariyer, eğitim, mal mülk para pul insanı mutlu eder ama uyum ve huzur olmayınca gerçekten eğitimin ne maddiyatın zerre tadı ve anlamı olmaz. Hatta huzur karşılığında tüm varlığını bile vermeye hazır olursun. Bir bayanın işi gücü iyi, eğitimli ve kariyerli bir erkek tercih etmesi akıllıca bir iştir. Aynı şekilde bir erkeğinde eğitimli birini tercih etmesi daha mantıklı gelir. Ama evlilikte aslolan kültür uyuşması ve kafa dengi olmasıdır. Bir erkek bile tercihini yaparken sırf karşı tarafın eğitimine, kariyerine bakmamalı. Aksi halde benim gibi sırf kariyerine bakıp birine okey dersen yıllarını kaybeder ve kurtulmak için çare ararsın. Hayat zehir olur..
21 Yorumla
Soran1 yılÇok iyi anladım sizi.
- Eğitim & Kariyer konusunda 667 cevap paylaştı.
1 yılÖnemli olan diploma değil. İnsanın kendini eğitmesidir. O zaman çevreye de kendine de verimli bir insan olursun. Kimse de seni diploman olmadığı için yargılamaz. Meslek sahibi olmak için veya akademide ilerlemek için insanlar diploma sahibi oluyorlar veya olmalılar
20 Yorumla Adam narsist bir adamsa çalışan, üniversite mezunu olan kadını da ezer üstünlük taslar. Erkegine göre degisir. Egitim önemli elbette ama kendini geliştirmek , kendine değer katmak daha mühim nice üniversiteli var iki cümleyi bir araya getiremeyen..
50 YorumlaYanlus dusunce sizden utanacak kişi zaren hayatına almaz ki eğitim insanın kendinde başlar. Yine de dışardan bitirme imkanınız varsa fırsatı değerlendirebilirsiniz. Bunu başkasına rezil olmamak için değil de kendiniz istediginiz için yaparsanız daha iyi olacaktır sizin için
31 Yorumla
Soran1 yılKendim de isterdim ama artık çok geç. Zihnim çok yorgun. Bunu yapamayacağımı biliyorum.
Haklısınız. Eğitim insanın kendinde başlar👍🏻
Gizli Üye(30-35)1 yılŞimdi bu soruyu böyle bir sitede sorarsan eğitim önemli değil derler elbette. Çünkü sitedekilerin eğitim seviyesi az çok aynı. Sana "mühendisim, doktorum" v. s diyenler olacaktır inanma onlara. Veya şu kadar üniversite bitirdim diyenler olacaktır. Muhtemelen dandik bir üniversitenin dandik bir bölümünde okuyup hiçbir şey öğrenememiş kendini geliştirmemiş insanlardır. Ha bir kaç tane okumuşa denk geldim yalan yok. Onun dışında herkes kendini mühendis veya yazılımcı sanıyor. Yazılımcıyım diyenlere soru soruyorum cvp yok. Çünkü yalan söylüyor ve verecek cevabı yok 😂 Konuya gelecek olursak iyi bir üniversitede iyi bir bölümde okumuş ve iyi bir mesleği saygınlığı olan kişiler yanında aynı statüde insan istiyor. Benim bir tanıdığım sırf kız mühendis ailesi doktor diye sevmediği kızla mantık evliliği yaptı. İyi kötü bir bölüm okumaya çalış bence
20 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 357 cevap paylaştı.
s 1 yılSeven erkek kucumsemez boyle seylere takılmaz mesela ben de umursamam ama o erkek oranı %5. En ufak tartısmada ya da baska bir sey de bunları kullanarak seni asagılayabilir. Dış görünüşünü övmene gerek yok bunlar bir anlam ifade etmiyor, sokakta bir sürü güzel/yakışıklı var yani.
23 Yorumla
Soran1 yılSokakta benim gibisi kolay kolay bulunmuyor😉😂mesela her kadının fiziğini her girdiği ortamda kadınlar hayretle izleyip övgüler yağdırıyor mu? Ben girdiğim her ortamda kadınlar hayran kalıyor. Doktorum öğretmenim bile iltifat ediyor. Ben bu iltifatlara alıştım artık gülümseyip teşekkür ediyorum sadece
- 1 yıl
Ne guzel bana hiç iltifat eden yok be senın gıbısı zor bulunur ask
Soran1 yılDalga mı geçtiniz ciddi misiniz pek anlayamadım🙂ama her kadının güzel bi özelliği oluyor illaki bir yerinize iltifat eden olmuştur
1 yılAayy aşkım hicte utanma ne var bunda ülkede diploması olmayanlar neler yapıyor simdi (anladın sen) bende lise mezunuyum ve bu hicte utanılacak birsey degil tabikide olur benim mühendis sevgilim vs olmustu pilot falan seninde olur evlenirsin bile hic canını sıkma 🫶💛😽
11 Yorumla
Soran1 yıl(Anladım ben)😂
Teşekkür ederim canım benim🌺
Diplomanın zeka ile ilgili olduğunu veya bir kalite olduğunu kim söyledi. kaldı ki kişi isterse ordinaryüs profesör olsun karakteri rezaletse bir anlam ifade etmez. üniversite mezunu olmak kolaylaştı da artık. Kendini geliştirmeni öneririm sadece ama bunun diploma ile ilgisi yok. Biz erkeklerde pek o düşünce de yok konuşabileceğimiz birlikte vakit geçireceğimiz kızlara bakarız olgun olduğumuz zaman.
10 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılDiplomalı o kadar çok eşek var ki inanamazsın 👍 diploma önemli değil önemli olan yaptığın işte ne kadar başarılısın. Günün sonunda işi diploma değil sen yapmış oluyorsun. Kendini geliştirirsen zaten diplomaya gerek yok hepimiz mektepli olmak zorunda değiliz, alaylı olmakta mektepli olmak kadar önemli.
10 Yorumla Saçma bir bakış açısı. Yani eğitimsiz demek kendini geliştirmemiş midir. Bu bakış açısı pek doğru değil ya. Ki sadece evlilik için de bu değildir yani istek arzu ve tutku da gerekli bunlar olduktan sonra gerisi de biraz olsa bile bir şekilde olabilir. Sorun olacağını düşünmüyorum şahsen ben kimseye de çalış şunu yap diyen biri olmadığım için kendisi nasıl mutlu olacaksa evde nasıl mutlu olacaksak öyle yapmak da önemli diye düşünüyorum
11 YorumlaEvet zaten genelde öyle oluyor erkekler rütbesi kendisinden aşşağıda olanla evlenmek ister erkekler için eğitimin bi öenmi yok onlar için sadece süs püs yatak mevzusu bir de
Hatta tam tersi eğitim senin için dezavantaj çünkü onlar fazla eğitimli kızları sevmez ve istemez00 Yorumla
1 yılhiç gerek duymam böyle şeylere saçma geliyor bence utanılıcak bir durum yok olabilir zaten bizim ülkede diploması olanlara ben daha çok üzülüyorum 🙄
00 Yorumla
1 yılKuzum inan öyle davalar görülüyor ki mahkemede cifler ikiside mühendis doktor ya da en iyi eğitimleri almış ama buna rağmen küfürler hakaretler havada uçuşuyor evde huzur yok
Evlilik bunlarla ölçülmez, kumar gibidir, diploma , para ya da başka için evlenilirse zaten hayır gelmez. Seni seviyormu, ailesine tanitiyormu, sana saygı duyucakmi, seninle olmaktan mutlu olucak mi, kadın olduğunu hissettirebilicekmi bunlara bak sen.00 Yorumla
1 yılYani 2 senelik yazip aksama kadar kafelerde , vize haftasinda veya finalde ise geceden calisip yarin sinava girersin 2 sene sonrada diploma , al sana egitim.
Egitim insanin kendini bulmada ne kadar ileri gittigidir. Gerisi hikaye. Akademik bilgim olsun diyorsan youtube dan izle ogrenirsin.
Utanma asla , birde egitimli dedigin adam ney doktor veya muhendis flnmi.
00 YorumlaBence diplomanin pek bir önemi olmaz , diploma olmaması çalışmaya engel değil ki , okuyup iş bulamayan binlerce insan var, şahsen ben görücü usulü evlenicem ve evleneceğim kişinin okumuş/okumamış olması umurumda değil, bana sevgisini versin, bana özel hissettirsin, cocuklarimizi beraber büyütelim yeter 😊😊daha ne isteyebilirim ki kendisinden🥹🥹
00 Yorumla
1 yılEğitimsiz veya eğitimli kadınla evlenmenin bir anlamı yok
Nasıl ki Bir kadın Allahın ona verdiği şerefin farkında ve Kadınlığını kullanmadan yaşıyosa bu hayatı ve düzgün ahlaklı bir eş arıyorsa diğer kusurlarını göz ardı ediyorsa veya prensiplerini
Erkekte'de öyle, karakter önemli
Eğitimsiz olmak'da kusur değil lafın gelişi yazdım
00 Yorumla
1 yılDiploma cahilligi alir sadece. Kendinizi bir nebze yetistirdiyseniz atada kulturel sıkıntılar olacağını sanmıyorum. Dumdüz biriyle de farkli biri zordur. Esiniz bunlari sorun etmezse zaten bir sikinti yok. Utanilacak. bir durumda drgilsinoz, kendinizi sevin, kucuk gormeyin. Degerli olan sizsiniz :)
00 Yorumla
1 yılÇalışmış didinmiş birseyler için cabalamissin ve sonuçta bir meslek edinmissin evet eğitim çok önemli hayatta bir adım önde olmana sebep oluyor ama üniversite her şey demek degil şuradan vasat bir okulda ya da bölümde okumaktan okumayıp ise atılmak daha mantıklı şimdi üni mezunları BİM'de kasiyerken lise mezunu kendine meslek edinmiş biri iki katı para alıp güzel bir hayat surebiliyor kendini geliştirmen için de illa okula gerek yok
00 YorumlaSevginin önüne hiçbir şey geçemez bunu unutma ben doktor bayan olupda eşi servis şöförü olan kişiyi biliyorum Ama bu hususlar ilerde seni rencide etmemek icin konusilmasi gereken hususlar insan oglunu taniyamassin ciddi gorustugun biri varsa konuş tabi icinde rahat olsun surekli icinde bir bosluk hissetmendense bunu bire bir konusman daha iyi olucak senin psikolojin acisindan
00 Yorumla
1 yılİster insan sevdiği zaman gercek sevgiden bahsediyorum öyle mala mülke menfaat sevgilerden değil
Sevdiğinde dünya karşı olsa yinede gider sever kişi10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılİstemez davul bile dengi dengine. Yorumlarda bunu güzellemeye çalışanlar olmuş. Önemli olan iç güzellik dış güzellik bilmem ne diye. Şu an önemli olan tek şey para ve statü çünkü ekonomi öyle bir noktaya geldi ki erkekse de tek başına geçinemiyor zaten. Yani ne düzeyde kendini geliştirdiysen o seviyede birini beklemelisin.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSen evliliğin mantığını anlamadın sanırım: zaten kendine baktırma güdüsü olan erkekler dışında hepsi işi gücü tam belli olmayan , pek bi eğitimi olmayanla evlenmeye niyetli.
erkeklerin hayallerindeki kadınla alakalı güzellik adına birçok kriteri vardır ama eğitimi kültürü açısından pek yoktur. Güzel popo ve dolgun göğüsle halledemeyeceğin şey yok. O kadar akıllı değiller takma
00 Yorumla4 üniversite okudum, diplomanin zerre kadar önemi yok benim için.
Evleneceğim kişiye eğitimi sormam bile, arkadaşlarımla da tanıştırmam, mümkünse çalışmasın, istemiyorum.
Evde huzur, mutluluk olsun, birbirimizi tamamlayalım, gerisi hikâye.30 Yorumla
1 yılDeğer insanin kendi özündedir, akademik. kariyer güzel bir şey tabiki ama karekter yoksa o da bir sey ifade etmiyor, sadece para kazandırır ama değerli biri yapmaz. İyi niyet ve karakter insanı insan yapar.
00 Yorumla
1 yılEmin ol seni seven biri eğitimi takmaz önemli olan kültürel olarak kendini geliştirmiş olman zeka seviyenin vasat olmaması yoksa diploma kağıt parçası günümüzde kimse takmaz
02 Yorumla
Soran1 yılKültürel olarak kendini geliştirmiş olmak derken tam olarak ne demek istediniz? Örnek verir misiniz?
- 1 yıl
Kültürlü olmak işte aynı kelimeleri kullanmak söylediği terimleri esprileri anlamak gibi
1 yılÖncelikle diploma almak kolay. Lise mezunu değilsen olabilirsin, üniversite diploması istersen de açıktan üniversiteler var 2 sene okur alırsın diplomayı. Zaten çalışkan biri olduğunu söylüyorsun bunları da hayli hayli yaparsın. Sevgilin veya eşin böyle bir durum için senden utanırsa bu onun aptallığı. Seven insan sevdiğini göklere taşır yerlerde gezdirmez.
10 Yorumla
1 yılÜniversite sıralarındayken nice cahiller gördüm ben. Kendini güzel eğittiysen kimse takılmaz emin ol
12 Yorumla
Soran1 yılEvet güzel eğittim o konuda hiç sıkıntım yok. Çoğu eğitim görmüş insandan daha aydın bir zihne sahibimdir. Hatta yeni tanıştığım insanlar eğitimli biri olduğumu zannediyorlar🙂
- 1 yıl
O zaman hiç takılma mutlu olmaya bak 😊
Seni seven insan seni küçümsemez….. eğerki böyle bir takıntın varsa seni yadırgamicak bir insanla olmalısın
20 YorumlaÇok önemlidir, tercih edilmenizde en önde olan faktördür. Ancak kapalı bir düşünce yapınız yok, bu sizi öne çıkartır, ancak tercih konusunda erkeğin bakışına göre değişir.
00 Yorumla
1 yılKalbin güzel olduğu sürece sıkıntı yok evet dış güzellikte benim için çok önemli nokta ama bu kalp güzelliği ile birleştiği zaman bambaşka oluyor ben eğitimli bir insanım 23 yaşındayım ama aradığım aşkı bulamadım belki birçok eğitimli kızla görüştüm ama hiçbirinden hoşlanmadım öyle bi ön yargım olmaz helal süt emmiş olduktan sonra biraz da albenisi olduktan sonra tamamdır
00 YorumlaYa üni mezunu olupta ne odunlar var sen kendini geliştirmiş bir hanımefendisin seni seven böyle sevsin çöl kafanı yorma
014 Yorumla
Soran1 yılBeni tanıyor gibisin?🙂
Soran1 yılNe güzel
Soran1 yılYorumlarımı okudunuz herhalde:)
Soran1 yılCiddi olamazsınız😂
Soran1 yılSınav yaparım bak
Soran1 yılHmm... Bana göre doğruluk nedir?
Soran1 yılboş ver yoruldum🙂
eğitim sadece okulla olmuyor kendini geliştiren okula gitmeden de gelişiyor ve okula gidip gelişimi tamamlanmamışlar da çok kısacası gayet makul bir yaklaşım
00 YorumlaBenim diplomam var 16 yıl onun için okudum benim hiçbir işime yaramıyor senin işine yaracaksa sana verim
04 Yorumla
Soran1 yılAh.. canım benim.. Umarım işine yarar🌺
Soran1 yılBenim ülkemde öyle değil. Üniversiteye girebilmek için yıllarca hazırlanmak gerekiyor. Belli bir altyapının olması gerekiyor. Türkiyedeki gibi kolay bir şekilde sınavdan geçemiyorsun.
1 yılTam tersi sıkıntılı oluyor. Erkek eğitimsiz kadınları daha çok tercih ediyor. Kendimden eğitimlisini istemiyor.
02 Yorumla
Soran1 yılBenim bi arkadaşım vardı ODTÜ de okuyordu. Kadınları mesleğine göre seçiyordu. Mesela doktor olmalıydı illa sevgilisi falan
- 1 yıl
Çok nadir Bi şey o bizim ülkemizde. Erkeklerin genel olarak aşağılık kompleksi oluyor. Kendilerinden eğitimli kadınlara dünyayı dar ediyorlar ilişkide
1 yılHer şey diploma değildir. İnsan kendini geliştirdiyse hayatta en büyük mutluluk olmalıdır kendine. Elinizde mesleğiniz bile varmış. Artık dışarıdan okuyarak bile bir diploma alabiliyorsunuz.
00 Yorumla
1 yılErkekler icn eğitimli olup olmaması önemli değil aslnda.
Nerde nasl davranacagni konusacagni giyinecegni bilsin yeter ki bu da %10 falan önemli onlar icn geri kalan güzellik önemli onlar icn 😄00 Yorumla
1 yılBaşta maddi-manevi denklik önemli. Bunun yanında üniversite mezunu olmak ya da olmamak ise tek başına yeterli bir kriter değildir. Eskiler ille Edep, ille Edep demişler. Diyeceğim Eğitimli olmak önemli, Edep ondan daha önemli. Arkasından diğerleri diyelim...
00 YorumlaBenim için abuk subuk davranışları olmadığı sürece eğitiminin hiçbir önemi yok. Takıntılı olanlar vardır ama genel olarak erkekler kadının kariyeri ile neredeyse hiç ilgilenmez.
00 Yorumla
1 yılHissetmen normal ama emin ol ki alakası yok hayatım boş ver böyle saçma düşüncelerin seni ele geçirmesine izin verme hayatım emin ol hiç önemli degil,
00 Yorumla
1 yılDiploma sorun değil zaten olanın da diplomasını alıyorlar artık... Ayrıca açıköğretimden okuyabilirsin. Ben de bu sene bi üniversite sınavına gireyim diye düşünüyorum
00 YorumlaEğitimli biri olarak yanıma alacağım kadın da benim gibi aylık 80 bin civari alıp genel kültür olarak bana yakın olmalı. İstediği kadar güzel olsun, kafa ve iş olarak bana mutlaka yakın olmalı
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 697 cevap paylaştı.
1 yılSenin gibi mesleği olan, eşi yetenekli nice erkekler var.
Yeter ki sen kariyer saçmalığına takılma.
Emin ol, seni isteyen gerçekten seven insan takılmaz.00 Yorumla Erkek nekadar egitimli geliri yuksek olsada egitimsiz hatta işsiz kadinla evlenir ama kadin herzaman kendinden daha ustte erkekle evlenir.
10 YorumlaHiç sorun olmaz Her şeyden önce insan olmalı bence insan diploma ahlak değil diploma insanlık değil hiçbir şey değil açıkçası
10 Yorumla
1 yılErkekler bunu önemsemez kadınlar önemser erkeklerin tek önemsediği şey deliğin yoksa sen çöpçü bile olsan kabul ederler
10 YorumlaŞahsen ben uzak dururum kendımı layık goremıyorum zor maalesef
15 Yorumla
Soran1 yılSen erkek misin😄
Soran1 yılAma bu çok kötü.. Kendine niye bunu layık gördün belki adam seni hiç o gözde görmeyecekti sen direkt ben sana layık değilim yapmışsın
Soran1 yılboş ver, önüne bak.
Bu devirde kadinin beceriklisi ve azgini onemli. O yuzden egitimi takma
116 Yorumla
Soran1 yıl2. side tamam😂😂
Soran1 yılEvet hem de fena😉
Soran1 yılEvet iddialıyım. Merak ede dur🤡
Soran1 yılBen de dominantım🙂tabi yerine göre erkek de dominant olmalı o ayrı.
Soran1 yılKabasın
Soran1 yılHakkını yeme kimsenin. Kibar adamlar aksine çok karizmatik oluyor.
Soran1 yılNiye böyle tribe girdiniz onu da anlamadım selametle falan..🙂her halükarda zaten yazışmicaktım😂
Soran1 yıl🤔sizce libidosu yüksek biri herkesle her şeyi yaşayana mı denir?
Önemli olan takva ibadet ahlak diplomali essek kaynıyor piyasa.
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılgeç değil hala okuyabilirsin açık öğretimden ayrıca ben lise mezunuydum eşim ise yıldız teknik üniversitesi bitirmiş bir makine mühendisi oluyor yani böyle şeyler
20 Yorumla
1 yılutancak bisey yok ünv okuyanların bi farkı yok ben ünv okudum hayatımda cok bi degiskilık olmuyo size öyle gelıyo sadece
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 347 cevap paylaştı.
1 yılMeslegin var ve kibar iletisim becerim iyi ve kendini yetistirdi isen ne guzel
06 Yorumla
Soran1 yılÖyleyim evet.
Okumadım denilince çok mu kötü bir şey canlandırıyorsunuz gözünüzde🙂- 1 yıl
Yo hayir bunlarin sende olduguna eminim sanki
Soran1 yılTeşekkür ederim.
Yorumlarım az çok fikir oluşturmuş da olabilir🙂- 1 yıl
Iletisimin güçlü anlayisli gercegin farkinda ne istedigini bilen bir yapin var bence
- 1 yıl
Yaşın 30 lar ise bunun olgunluğuda olabilir
Soran1 yılEvet, 30-uma yaklaştım. Böyle konuşuyorsunuz ama realite de bir çok insanla anlaşamıyorum🤷🏻nadiren beni doğru şekilde anlayan insanlar çıkıyor. Bir ortamda bir şey söylüyorum herkesin garibine gidiyor. En son kadınların olduğu bir kalabalık ortamında konu 8 martta annelerin çocuklarının öğretmenlerinin hepsine hediye almasından açıldı. Ben de; 8 Mart öğretmenler günü değil aslında tüm kadınların günü. Bir kadın bir kadına neden toplum baskısı yüzünden hediye alıp çok güzel bir şekilde öğretmenin 8 martını kutlaması gerekiyor, onu da anlamış değilin🙂 dedim. İnanın sırf bu yüzden oradaki tüm kadınlar bana düşman kesildi. Ve hepsinin dediği tek şey, biz bu güne kadar hep 8 martlarını hediyelerle kutladık. Eskiden de böyle yaptık, devam da edicez. Yani açıklanan tek mantıklı zannettikleri nedenleri eskiden de kutlamış olmaları. Bir şey eğer eskiden beri kabul görmüşse maalesef insanları o algıdan çıkarmak zorlaşıyor çünkü insanlar gördüğünü hayatın doğrusu zannediyor. Sorgusuz sualsiz kabul ediyor. Benim gibi birisi de çıkıp uyandırmaya çalıştığında düşman uzaylı gözünd görünüyor. İşte bu gibi nedenler yüzünden %95 kabul görmüyorum etrafım tarafından.
- Eğitim & Kariyer konusunda 4,5b cevap paylaştı.
1 yılErkek bu noktada sevgiye bakabiliyor ve güzelliğe ve anlaşmaya böyle olursa evlenir.
01 Yorumla
Soran1 yılGüzelim, çok güzel severim, kafa dengimse iyi geçinirim. Zaten kafa dengim olmayan birini sevmem o da ayrı
1 yılBenimde nişanlım hakim ben sıradan biriyim tamam 4 yıllık okudum ama hiç birşeye yaramıyor iş bile zor buluyorum
00 YorumlaEğitimli erkekler evleneceği kadınları kendilerini iyi temsil edip edemeyeceklerine dikkat ederler
00 Yorumla- Devamını Gör (99)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat