Bir fabrikada satınalmaya bakıyorum. O ise üretim bölümünde işçi olarak çalışıyor. Ben üniversite okudum 4 yıllık şehir dışında, o ortaokuldan sonra okumamış garsonluk, aşçılık filan yapmış. Bana ilk açıldığında istemedim 2 yıl boyunca hep yanımda oldu arkadaş olarak. 9. Ayda aşık olduğum adam nişanlanınca kabul ettim, sevgili olduk. Şimdide evlenmek istiyor bnle ama bn aşık değilim ona. Çok değer verdiğim biri ancak evlilik için yeterli mi bilmiyorum. Ailemde onaylıo iyi çocuk diolar.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılDavul bile dengi dengine. Boyle evlilikler benim cevremde uzun sürmüyor. Ozellikle kadin erkekten daha tahsilliyse bu sorun çıkarıyor biraz. Kadinin hem eğitim hem maddi olarak daha iyi olması sorun oluyor erkek ne kadar sorun etmiyorum dese de olabiliyor.
Yani bir evlilikte ortak seylerin olmasi önemli. Birbirinize anlatacak üniversite anilariniz, okudugunuz bolumle ve meslekle ilgili birbirinizi aydinlatmaniz onemli bence. Denk olmak onemli her açıdan. Yaş açısından arada fark olup olmamasi bile onemli. Degerleriniz ortak oluyor cunku. 90 lar da dogmus iki kişinin birbirine bahsedecegi seyler, sokakta oynamalar 90 lardaki diziler, muzikler, cizgi filmler falan hep ortak bu da konusma, sohbet etme, birbirine baglanma açısından önemli oluyor.
Eğitimde öyle. Ister ayni bolum, ister farkli bolum. Üniversite okumak, o havayı solumak, orada biriktirilen anılar falanda bir cift icin önemli olabiliyor. Gonlum ister ki onemli değil kalbinizin guzelligi diyecegim ama diyemiyorum. Bu devir artik kadinli erkekli kalbin guzelligine bakan bir devir degil. Bircok kriter var artık.
Mutlu olamaz misiniz elbette olabilirsiniz ortak degerleriniz biraz daha az olur. Cevreniz nasil bilmiyorum ama senin cevren bu kisiyi mi buldun diyebilir senin yaninda mi calisiyor diyebilir, onun cevresi bulmussun okumuş, eli para tutan kizi senin üstünmüs falan diyebilir canınız sıkılabilir. Ha aranizda sevgi ask olsa daha farkli bir yorum yapardim ama asik degilim sevmiyorum diyorsun bu duygular olmadan da bu gibi durumlara sabir gostermek daha zor olur.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Okul olarak bir yorum yapmayacağım çünkü her şeyden önce onu sevmiyorsun bence asıl önemli olan konu bu. Evlilik bambaşka bir boyut. İnsan olarak onu sevebilirsin ama kocan olarak ister misin asıl düşünmen gereken şey bu... Yani gerçekten yatağını, yemeğini , hayatını paylaşacak kadar bir sevgin var mı? Mesele asla statü değil ama bu tarz durumlarda kendine sorman gereken asıl konu şu zevklerimiz örtüşüyor mu dünya görüşümüz bir mi , ortak bir paydada bulusabiliyor muyuz... Bu adamla konuşurken zamanın nasıl geçtiğini unutuyor musun konuşmaktan zevk alıyor musun? Eğer böyleyse bir şans ver ama ihtiyatlı ol. Evlilik ciddi bir olay. Geçmişteki kalp kırıklarının geleceğini etkilemesine izin verme ve başkalarına da bu yüzden haksızlık etme. Aşık değilsen sevemeyeceksen yapma Karşı tarafa da haksızlık oluyor onun için de ağır bir darbe. Şimdi yapacağın en iyi şey onu kırmamak adına dürüst olman. Aksi durumda onun da hayatı mahvolur.
00 Yorumla
Mevzu ona aşık olmaman mı yoksa eğitim durumu mu? Önce buna bir karar ver. Aşık değilsen tabii ki de evlilik teklifini kabul etme ama eğitim durumunu çok da takıntı haline getirmeye lüzum yok. Kendini geliştirebilmişse, girip çıktığı ortamlarda nasıl davranması gerektiğini iyi biliyorsa eğitim durumu sorun olmamalı.
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı. Evlenilir neden evlenmeyesin ki, sen sevdiğin adam nışanlamdıktan sonra adamı kabul etmiş binevi yara bandı olarak kullanmışsın, bak bir diploma bir kişiliği yaratmaz önemli olan insanın kendini geliştirmesi, şu soru tersine olsaydı eğer erkek okumuş sen okumamış olsaydın böyle bişeyi hiç düşünmeden kabul ederdin, sorunun sadece eğitim farkı olması değil senin sevmediğin ve ya aşık olmadığın birine bir şans vermen de var yapma derim
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
25
Cevap
63Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,5b cevap paylaştı.
+1 yılOlur niye olmasın Ben de üniversite okuyacağım mesela ama bir ara ilkokul mezunu bir adama aşıktım hayatta her şey olabiliyor ne oldum değil ne olacağım demek lazım
10 Yorumla Diploma = Etiket ve kapitalist bir konu
Evlilik = Yaşamın gerçeği ve duygusal bir konu.
İlintili olmayan konularda hayatıma alacağım kadını etiketiyle değerlendirmem. Ama okuma çabası göstermeyen birini de açık değilim. Kişi fakirdir ve bazı sebeplerden okuyamamış olabilir.
1994 yılında KTÜ elektrik elektronik mühendisliğini kazandım. Babam bana seni okutamam deyince askerî okulu tercih ettim. Yani bazen hayaller sizden uzaklaşır ve buna müdahale edemezsiniz.12 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın, onun imkansızlıktan okumama gibi bir durumu yok. Ben istemedim diyor. Kendini geliştir liseyi bitir filan dedim. o da tamam dedi liseye yazılacak. Eğer olursa ilerde elektrik mühendisi olmak istiyor. Ama çok uzun bir süreç nasıl olur bilmiyorum.
+1 yılbunu tartısma yasamadan anlayamazsınız maalesef... hararetlı hararetlı tartısırken sen onu meslegınden , kazandıgı paradan , statusunden vurursan ya da o senı kendıne layık gormeyıp alınganlık yapıp tartısma anında sen unıversıte okudun ya herseyı sen bılırsın gıbısınden alaycı yaklasm sergıleerse sızden olmaz...
Zordur dısarıdan gorundugu gıbı degıl... ve cok kırıcıdır ınsanda. Kendınıze guvenıyor sevgınızden suphe duymuyorsanız evlenın..10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,5b cevap paylaştı.
+1 yılDenklik bence sorun değil ama senin kararsızlığın bence sorun.
Aklını alan, heyecanlandıran bir durum yoksa bence zorlar.
Yine de aile onayı olumlu, karşındaki kişinin dost gibi güvenilir olması olumlu.
Ama için istemiyor engel varsa aslında aradığın o değil gibi hissediyorsan ben risk alıp evlenmek istemezdim.
Zaten bu yüzden hala yalnızım.00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 17,1b cevap paylaştı. Tahsil cehaleti alır eşeklik baki kalır.. Yeğenim iki fakülte mezunu liseyi Amerikada okudu.. Eşi ise ora okul mezunu ama adam gibi aadam tam anlamı ile bir beyfendi ve iletişim şirketi var ortak.. Kayın bürader de istemiyordu siyasal mezunu Amerikada bankada çalışmış kişi olarak biz araya girdik evlilik oldu.. Şimdi damada ytapıyor damat da anne baba gibi bize meftun.. İnsan olmanın okulu yok..
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 844 cevap paylaştı. Evlenme karar ıalabilmen için önecelikle seni ne kadar temsil edeceğine, sana olan saygı ve sevgisine, aranızdaki iletişim bağının kuvvetine ve herşeyden önce senin onunla ne kadar bağ kurabildiğine bağlı. Eğer onunla ilgili geleceğe dönük duygu vew düşüncelerin yoksa boş yere kendini bu konularda ezdirme. Seni mutlu edeceğine inanıyorsan, seninle çok iyi çift olacağına inanıyorsan öyle evlen.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHem adamı nisanlisindan ayirmissin hem umut vermissin simdide diosun ki evlenmek isteniyorum. O zaman biye kabul ettin niye umut verdin adami nisanlisindan ayirdin. Soruna gelirsek egitim ya da maddiyatdan dolayi karar verirsen bu senin zararina mutsuzluguna vede ilerde imtihan sebebin olarak karsina cikabilir. İlerde zengin ama karaktersiz namussuz bir adama denk gelirsen cok ah vah edersin. Ama aşık olmadigin icin hayir dersen o ayri. Tabi yine adama umut vermen cikma teklifini kabul etmen onu magdur etmen cok yanlis bence. Okulu dert ediyosan illaki soylersin aciktan lise ve on lisans da okur. Maddiyati dert ediyorsan fabrikanda yaverin bas yardimcin muhasebe hazine maliye isleri gibi seylerde mudur olarak calisir. Sevdigin gozune gonlune hitap ediyorsa biraz, ilerde askda olur evlenince. Yeterki mutlu olun. Biraz huzur mutluluk karakter saygi sevgi ön plana cıksın derim.
02 Yorumla
Soran+1 yılBiraz yanlış anlamışsın olayı, nişanlı olan bir başkasıydı ona aşıktım bn. Bu da önceden beri bana teklif eden biriydi. Yani kimseyi nişanlısından filan ayırmadım😅
Cevap sahibi+1 yılEyw pardon. Ama diger dediklerim egitim maddiyat aşk konusu hala gecerili hsjsjs
Gizli Üye(25-29)+1 yılAyrılmanız en doğrusu çünkü hem bunu dert ediyorsunuz ki soruyorsunuz, hem başkasına aşık iken sevmediğiniz biri ile birliktesiniz. O adamla evlenirseniz eğer siz pişman olacaksınız, o adama da hayatı her türlü zindan edeceksiniz. Sakın ama sakın evlenmeyin. Kesinlikle ayrılın. Zaten başkasını sevdiği halde başkasıyla evlenmek çok aptalca ve mutsuz huzursuz evlilikler oluyor. Hem kendi iyiliğiniz, hem de o adamın iyiliği için hemen ayrılın.
10 Yorumla
+1 yılBir danışman olarak sana söyleyeceğim, kıyaslama yaparak sen zaten çok emin değilsin. Üni mezunu işşiz ve fabrika da çalışıp daha ıyı şartlarda yaşayan bir çok tanıdığım var tekrar bir düşün ya da bana ulaş analiz yapalım.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 981 cevap paylaştı. Sadece şu soruyu kendince cevapla, her akşam onunla yatıcam her sabah kalkınca ilk onu göreceğim ve bu benim sevişeceğim adam olacak. Hepsinde ok isen aşk sonrada gelişir. 1'inde ile şüphen varsa evlenme derim. Okulu dert etme okur.
00 YorumlaYanii ailenin onaylaması garip bir durum gibi geldi ama bu adamın aile bakıcak gücü var mı bunu sorgula derim , yanlış anlaşılmasın sorumluluk alma yeteneği ve demokratik bir zihine sahipmi bunu sorgula diyorum.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılSen kendine bant olarak kullanmişsın karsi tarafin selameti için uzak durman en iyisi aksi halde buyük haksızlık. Adamin ortaokul mezunu oldugunu sorgulamaktan daha buyuk bir sorun var ortada
10 Yorumla
+1 yıl9. Ayda aşık olduğum adam nişanlanınca kabul ettim, sevgili olduk.
Sen kendi menfaatin için kabul etmişsin. Çocuğu rahat bırak da herkes layık olduğu kişi ile evlensin.00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılValla benim kuzenim de teyzemin oğlu hiç
okul okumadığı halde onunla evlendi kız doktor şimdi adana şehir hastanesin de ama şöyle bişi var teyzemin oğlu da genç
yakışılı00 Yorumla
+1 yılKişinin kendini nasıl gördüğü ve karşı tarafa nasıl baktığı önemli gayet tabi olur ben çok gördüm dayım tamirci eşi fizik öğretmeni sevgi saygı ve gayet mutlu
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. üniversite mezunu çoğu erkek daha az düzeyde eğitim almış kadınla evleniyor. Kendini geliştirmis biriis ise önemli değil bence. Ortak duygu, özellikler, zevkler vs olması yeterli.
00 Yorumla
+1 yılEvlenirsin ama anlaşabilir misin bilmiyorum kız okuyup erkek okumayınca sorun oluyor cevremde gördüğüm kadarıyla. Ayrica sevmedigın biriyle evlenme bence
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Bende lise mezunuyum ama üniversite mezunu olup işsiz ya da asgari ücretle çalışan kadınla evlenmem benim için okuduğu okul değil kazandığı para önemli eğer sizden çok daha az kazanıyorsa evlenmeyin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Aşık değilsen zamanını boşa harcama. Ama aşıksan, seviyorsan, seni gerçekten sevidiginez sana saygı duyduğuna eminsen evlen. Diploma vs önemli değil. Önemli olan karakterdir.
00 Yorumla
+1 yılBir çok diplomalı eşşek tanıyorum. Bu sitede bile bir çok Bay ve Bayan diplomalı eşşek var.
Üniversite diploması dediğiniz olay tam olarak ne? Rezil eğitim sisteminde liseden sonra ekstra 4 sene daha masraf yapmak, dirsek çürütmek mi?
Ben misal lise mezunuyum fakat çevrem hep doktor, mühendis, avukat, diş hekimi. Demek ki diploma olmadan da insanlar ikili ilişki kurabiliyor. Sağlıklı iletişim kurabiliyor.00 Yorumla
+1 yılNeden sevgili oldun? Tek sebebin acını bertaraf etmek miydi? Sonra niçin bu sevgili olma durumu devam etti? Şimdi evlilik için kriterlerini düşündüğünde kaçta kaçına uyuyor bu adam?
00 YorumlaOkul önemli değil. Önemli olan karakter ve aşk. Eğer aşık değilsen evlenseniz mutlu olamama ihtimalin var. Okul gerçekten Önemli değil
10 Yorumlayani neden olmasın ki , milletin ne dediği önemli mi? ikinizde birbirinizi seviyorsanız ve sizin için sıkıntı yoksa , kafana takma bence
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 549 cevap paylaştı. Davul bile dengi dengine.
Ayrica simdi sorun olarak görünmese ilerde cok büyük sorunlar yasarsiniz.
Sahsen ben kabul etmezdim.00 YorumlaOlabilir ama genel teammül davul dengi dengine olursa daha uyumlu ses çıkar, öbür türlüsü sıkıntı yaratabilir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılSoru diploma üzerine olsa da ki bu mühim değil, asıl sorun senin ona aşık olmaman. Aşk yoksa evlenmeyin...
00 Yorumla
+1 yılEvlenebilirler ama ilerde sorunlar olur mesala karşı taraf başa kalkar ne demişler davul bile dengi dengine
00 YorumlaBu tarz ilişkilerde bakman gereken ilk şey entelektüel bakış açısı ve sahiplenme duygusunun sen benim malımsın zihniyetinin olup olmadığıdır.
00 Yorumla
+1 yılİçin ısınmıyor ise evlenme
Üniversite mezunu olmak artık çok olağanüstü bir durum değil
Evlilik için ömürlükmü ona bak00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
u +1 yılTam tersi olsaydı olurdu ama şimdi senin yanında komplekse kapılıp sana kötü davranabilir yoksa pek önemli bir şey değil.
00 Yorumla
+1 yılkadının veya erkeğin okuduğu okul düzeyi fikrimce evliliğe engel olmaz ama bi taraf aşık değilse evliliğe engeldir
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Bence evlenip çocuğun başını yakma sen zaten sevmiyorsun onu kendini kandırma yazık günah o çocuğa
10 Yorumla
+1 yılOlacagini dusunseydin eğer sen yukaridaki soruyu okumamis ve biz de bu cevabi yazmamis olurduk ;)
00 Yorumla
+1 yılOlur niye olmasın ki, hangi okul derecesini bitirdiğin değil aradaki sevgi ve sadakat önemli. Ancak sevmiyorsan ne onun hayatını mahvet nede kendi hayatını çocuk oyuncağı değil söz konusu iki kalp ve bir ömür.
02 Yorumla
Soran+1 yılBaşlarda insana sevgi herşeye yeter gibi gelio ama öyle olmuo işte. İnsanın yaşı ilerledikçe daha farklı şeyler arıyor evleneceği insanda.
- +1 yıl
Ne arıyorsun mesela burada yazamıyorsan dm'den yaz konuşalım
Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Meslek önemli mi? Sevgi bu kıyaslamayı yapacak kadar mı değersiz?
00 YorumlaÇok fikir çatışmaları olur benim de eski nişanlım can ciğer dik hastalıkta sağlıkta üstelik akraba idik. O Dr du ben bilgisayar programcısıyım. Yani bir tecrübe üzerine konuşuyorum. Kaçınılmaz oluyor bir müddet sonra fikir ayrılıkları
00 Yorumla
+1 yılMevzu adama aşık olmaman, ortaokul mezunu olması değil, ayrılmalısın.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEğitim farkı karakterine yansıyabiliyor anlaşmazlık olabilir olaya bakış açısı farklı olabilir ama iyi anlaşıyorsan evlen gitsin ailen izin vermiş
00 Yorumla
+1 yılBirbirlerini seviyorlarsa eğer tabi evlenebilirler
00 Yorumla
+1 yılÜniversite mezunu olmuşsun da aynı zamanda asalak olmuşsun
00 Yorumla
+1 yılNeden onun duygularıyla oynadın o zaman? Senin canın yandı diye aynısını başkasına da yaşatmak zorunda mıydın ki...
00 Yorumla
+1 yılBence sen sana değer veren ile olmalısın. Değer vermeyen gitmiş evlenmiş. Değer veren daha güzeldir daha güzel özel anlar yaşarsın.
00 Yorumla
+1 yılSevmiyosan evlenme kardeş bunun işle güçle alakası yok. Boşuna umut verme çocuğa
10 YorumlaSakın derim davul dengi dengine çalması gerekir bence çok sorun yaşarsın. Senin ufkunu anlayamaz...
00 Yorumla
+1 yılBence emin degılsın ve bekle kendınede onada yazık etme
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılzamanla kültürel farklar ve beklentiler sıkıntı yaratacaktır.
00 Yorumla
+1 yılsen buna aşık değilsin!
02 Yorumla
Soran+1 yılaşık değilim dedim zaten
- +1 yıl
gerek yok böyle bir birlikteliğe
+1 yılYani şahsen ben evlenmezdim ama seni bilemem
14 Yorumla- +1 yıl
Aynı kişi ilkokul mezunu zengin olsa aynısını düşünmezdin bence
- +1 yıl
Ben kendi parasını kendi kazanan bir kadınım, ben babamdan beş kuruş para almıyorum senelerdir. Elin adamının mı parasına bakacağım? Türk dizisi karakterleri sanmayın her kızı, daha da yazma
- +1 yıl
Peki evlenmeme sebebin ne tam olarak?
- +1 yıl
Öncelikle size helal olsun kendi ayaklarınızın üstünde duruyorsunuz. Sadece düşüncemi söyledim burada kızacak bir şey yok. Her yoruma açık olun bence, sizi burada kötülemiyorum. Ayrıca eğitim derecesinin ilişkide saçma benim fikrimce çünkü ilkokul mezunu bir insan da kendini geliştirebiliyor. Hatta üniversite okumuş bir çok insandan daha iyi düşüncem bu yönde sizede fikrinizide saygı duyuyorum. Ben sadece yorum yaptım bunda kızacak bir şey göremedim. İyi günler :)
- Aşk İlişkileri konusunda 901 cevap paylaştı.
+1 yılSevmiyor isen evlenme denk bile değilsiniz
00 Yorumla Davul bil3 dengi dengine
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılZor evlenir
00 Yorumla Kibir yapma hatun
Kalbin ısındıysa hayır deme00 Yorumla
+1 yılAnlaşırlarsa neden olmasın? :)
00 Yorumla
+1 yılEvlenebilir tabii ki.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 706 cevap paylaştı. Kibir kokan bir soru 🤨
00 Yorumla
+1 yılOlabilir tabi. Ne değişiyor sanki.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kendime denk görmezdim
00 Yorumla
+1 yılSevmiyorsan evlenme gereksiz bence
00 Yorumla
+1 yılYanında bir şeyleri eksik hissetmiyorsan olur
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılHayır çok saçma olur evlenmen
00 Yorumla - Devamını Gör (28)
Devamını Gör(73)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Üniversite mezunu bir kız ile ortaokul mezunu erkek evlenebilir mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım