Anlaşabilirler mi?
Anlaşırlar
Olmaz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Niye anlaşmasınlar benim ex lise terk müptezeldi ben de eğitim açısından iyi konumdayım gayet iyi süper anlaşıyorduk yok sen lise mezunusun yok sen yüksek lisans mezunusun gibi saçma sapan muhabbetlere girilmemesi gerektiğinin ve bu tarz şeylerin hesabının kitabının yapılmasının boş olduğunun bilincinde olgun insanlarsanız anlaşırsınız
Canım genç arkadaşım 💫
Tabii ki anlaşabilirler 😊 Eğitim farkı tek başına ilişkiyi bozmaz. Önemli olan saygı sevgi ortak değerler ve birbirini küçümsememek. Lise mezunu biri de çok zeki kültürlü ve vizyon sahibi olabilir. Yüksek lisans da kimseyi “üstün” yapmaz. Ben “Anlaşırlar” şıkkını seçiyorum ✅
İlerde sen de hayat arkadaşı seçerken diplomanın değil karakterin ve iletişimin belirleyici olmasına dikkat et 😉💍✨
Cevap
5Cevap
Ön yargılı olmamak lazım. Yaşar Kemal de ortaokul lmezunuyfu.. Ama bu istisna tabi.
Genelde uyum zor olur diye düşünüyorum.
sence anlaşırlar mi merak ettim sen ne diyorsun
Bence ok ama ailem için uygun değil
Evet
4+2 master yani
Sorunun bununla alakası nedir
Sözde araştırma merkezi olan üniversitelerdeki ezbere dayalı eğitimi bir derece farkı olarak görmüyorum. Hiçbir insan okuduğu okul yüzünden kıyaslanamaz. Bkz. Bill Gates
Anlaşma ruhsal bağlar ilişkilidir! Okul eğitim insanın kendi denkliğidir. Zeki olmak şarttır
Yüksek lisans mezunu olunca bir şey olmuyor liseden farksız artık hepsi
Ekonomi ye bağlı
Yani noluyor muş ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?