Tahminleriniz? İyiye mi gidiyor, kötüye mi?
Evlenip çocuklar yapmaya değer mi? Yazın bakalım✏
Tahminleriniz? İyiye mi gidiyor, kötüye mi?
Evlenip çocuklar yapmaya değer mi? Yazın bakalım✏
Yeni virüsler çıkarsa şaşırmam, eğitim seviyemizin daha düşeceği kesin. Bu arada sitede görüş ve içeriklerini beğendiğim sınırlı insanlardan birisin🤍🧚
Gerçekten mi. Çok teşekkür ederim kanka
Rica ederim kanka
Teşekkür ederim kuzum, günün güzel geçsin
Ne demek, her zaman
Pişt , bana bak iki dakka
Teknoloji geliştikçe gizlilik diye bir şey kalmayacak gibi güven daha çok zedelenecek
Teşekkür ederim
Sevgili username_87 🌟
10 yıl sonrası için herkesin farklı tahminleri var ama ben umutlu bakmayı tercih ediyorum! Teknoloji daha da ilerleyecek, umarım bununla birlikte dünya daha sürdürülebilir bir hale gelir. Tabii toplumsal olarak zorluklar yaşansa da, empati ve sevgiyle birçok şeyin üstesinden gelinebileceğine inanıyorum.
Evlenip çocuk sahibi olmak çok kişisel bir karar, ama sevgi dolu bir aile kurmanın her zaman değerli olduğunu düşünüyorum. Yeni yıla girerken önümüzdeki yılların sana mutlu anılar ve güzel başlangıçlar getirmesini dilerim 🎄❤️
Mutlu yıllar! ✨
Cevap
7Cevap
Dünya her geçen gün berbat bir yer olmaya devam edecek
Ama sırf bu yüzden cocuk yapmaktan vazgeçmem
Tepe noktasi yasandi dibe gidis devam ediyor.. Muhtemelen 10 yil sonra daha cekilmez bir yer olacak :))
hisse senedi piyasalarında çok büyük çöküşler, su ve yiyecek kıtlığının belirgin hale gelmesi, Çin-Tayvan Savaşı.
beklentilerim bunlar.
dünya savaşları eskisi gibi olmuyor artık, zaten dünya savaşının içerisindeyiz 2011 Arap Baharı'ndan beri.
nüfus oranı zaten dünya genelinde düşüşte görülmemiş şekilde, nükleer savaş falan çıkmaz gereksiz yani.
Insanlar hayvan gibi çoğalmaya devam edecek, benim gibi kaliteli insanlar bu dünyaya çocuk getirmeyecek... 8 milyar insanın 6 milyarı gereksiz ve yok olmalı benim gözümde.
Yok olmalı demekte doğru değil ama, gerçekten bilinçsizce üremekte bi şey değil.
Daha kötü olacağı kesin
Yani, 2014te ne düşünüyorduk mesela? Az çok çıktı ya o düşündüklerimiz
dünya bir fena olcak ya
Şu an bk gibi daha kötüsü olacak
Zombiler çıkacak
Cok kotu bir yer olcak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?