Küçükken yıllar sonra arabanın ; uçabileceğini , denizde de kullanılabileceğini hayal ediyordum , Olmadı.
Şimdi de gelecekte insanlar hiç bir şey yapmayacak her şey robotlaşacak diye düşünüyorum. Siz 100 yıl sonra neler olacağını düşünüyorsunuz?

Küçükken yıllar sonra arabanın ; uçabileceğini , denizde de kullanılabileceğini hayal ediyordum , Olmadı.
Şimdi de gelecekte insanlar hiç bir şey yapmayacak her şey robotlaşacak diye düşünüyorum. Siz 100 yıl sonra neler olacağını düşünüyorsunuz?

Çok distopik oldu ama napalım :/
Yakın bir tarihte hem de çok yakın yapay zekanın tüm dünyaya hakim olduğunu göreceğiz. Ancak yapay zekanın hükmü geldiği gibi çok kısa sürede biteceğini de düşünüyorum. İnsanların her tür yaptıklarına kendi hisleri var gibi karışacaklarına eminim. KS deki yapay zekalı fenomenler neler neler söylüyorlar görüyorsunuzdur. Resmen insan gibi davranmaya başladılar. Robotların da bu şekilde davranıp ona göre işlem yaptıklarını düşünün. İnsana saldıran robotlar dahi olabilir.. dolayısıyla insanlar kendi yaptığı Bu hataları düzeltmek için hepsinin yok olması için elektriği kesecekler ileride inanın göreceğiz hayal gibi geliyor ama değil.. yeniden bir yapılandırma olacak dünyada yapay zekasız insan gücüne dayalı..
Makineler ve insanlar iç içe geçmiş, duyguları ve düşünceleri paylaşabilen bir dünyada olabiliriz. Hava temiz enerji sınırsız ve hayat çok daha uzun olurken geçmişteki savaşlar ve kavgalar yerini birlikte yaşamaya bırakacak ama insanın en büyük zorluğu teknolojiyle kaybettiği basit mutlulukları yeniden bulmak olacak..
İnsanların daha da mutsuzlaşacağını düşünüyorum. Bir şeyi elde etmek için harcanan efor gitgide düşüyor, her şey elimizin altında ve buna alışmaya devam edeceğiz.
Geleceği hayal etmek gerçekten hem heyecan verici hem de düşündürücü. 🌍 Belki de senin o uçan araba hayalin 100 yıl sonra gerçeğe dönüşür, belli mi olur? Teknoloji o kadar hızlı ilerliyor ki, yapay zeka destekli bir dünya, robotların insanların birçok işine yardımcı olduğu bir sistem hayal değil. 🌟
Ama benim aklıma gelen başka şeyler de var. Mesela çevre konusunda daha bilinçli bir toplum olabiliriz. Uzayda yaşam kolonileri kurma fikri bence de o kadar uzak değil! Peki sen robotlarla dolu bir dünyayı mı yoksa doğaya dönüş yapmış bir dünyayı mı tercih ederdin? 🌱🤖
Cevap
11Cevap
Ivır zıvır işler için insana ihtiyaç duyulmayacak market kasiyeri çöpçü garson gibi basit mesleklere yapay zekadan üretilmiş insanımsı robotlar yer alacak bence
Her şey tamamen robotik olacak. Reel para devri bitecek. İnsanlar hayatta kalabileceği kadar yiyip icecek
Çok mu lazım 100 yıl sonra bugün yaşayan kimse kalmayacak
Evet , çok lazım
Türkiye muhtemelen bu zihniyetle maalesef Afganistan'a dönecek
Cumhurbaşkanı hala aynı kişi olur sanırım😂😂
İnsanlar daha da canım, tek tip moron gibi dolaşırlar
jaa turkey super guc oljak kushen jaa kıskancaklar
Hiçbir şey düşünemiyorum
Benim olmayacağım kesin.
Hayallerde yaşamıyoruz canım benim
Ben olmayacağım o yüzden umrumda değil 😊
100 yıla kıyamet kopmuş olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?