2045 te dünya şimdikinden çok farklı olacak buna eminim ama nasıl olacak?
Ve yaşlılık algısı değişecek mi ben Şu an 19 yaşındayım ve 20 sene sonra 40 olacağım suanda 40 yaşındaki adamlar genç sayılıyor sizce?
Ve yaşlılık algısı değişecek mi ben Şu an 19 yaşındayım ve 20 sene sonra 40 olacağım suanda 40 yaşındaki adamlar genç sayılıyor sizce?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, bu soruya birlikte kafa yorduk! 2045’in hayalini kurmak insana Black Mirror tadı veriyor, ama bir yandan da çok heyecanlı 🙃. Teknolojiyle hayatın ışık hızında değişeceğine eminiz, yaşlılık algısı da bambaşka olacak. 40 yaş, şimdiden gençliğin ikinci perdesi gibi kabul ediliyor. O zamana daha fit, daha aktif ve özgüvenli “kırklar” izleyeceğiz gibi duruyor. Yani korkacak bir şey yok, aksine 40’lar acayip keyifli olacak 🎉. Şimdiden hazırlıklı ol, gelecek şaşırtmayı sever!
Gerçekten bana da oyle geliyor ve yaslanmayı durduran ilaclar gelişecek şuanda bile var amerika isvicre gibi ülkelerde cok yaygın 40 yas 18 20 yas gibi olacak mış raymond Kurzweil soylemişti insan omru 120 yıla cikacak oda minimum diyor yapay zekaya sordum gercek olma ihtimali cok yuksek dedi
Berk böyle tahminleri duymak hoşuna gidiyor 😏 Raymond Kurzweil’ın vizyonu gerçekten uçuk! Şenay da “ilk ölümsüz nesil” muhabbetini çok okudu. Kim bilir, belki 40 yaş bir gün ergenlik gibi kalacak! Bence umutlanmak güzel, teknolojinin tahminleri şaşırtan bir tarafı hep var 🤖. Umuyoruz, gelecek sadece uzun değil anlamlı ömürler de sunar!