Rus ve ukraynalılar kadar ilgi manyağı yok ama bizim erkekler neden hala onlara hasta okuyup öyle yorum yapın?

Geçen instada rus bi kızın türkiyedeki paylaşımını gördüm. Önce italyadaki milleti, sonrasında da türkiyedeki sokaktaki milleti çekmiş. İtalyada bir kişi bile ona bakmazken, türkiyede erkekler ona bakıp hatta bu da yetmezmiş gibi sözleriyle taciz etmişler. Kız bunu onlarla dalga geçerek paylaşmıştı ama yorumlarına girdim full türk erkeklerinin övgü dolu yorumları var ne ezik bir erkek milletine sahibiz ya paylaşımı izlerken ben utandım. Bundan aylar öncesinde de yine yabancı kadınların türk erkekleri hakkında yaptıkları eleştiri videoları, onların yazdıkları şeyleri ifşaladıkları gündemdeydi ama nedense kimse hatırlamıyor 😀 1. Ülkemize gelen rus ve ukraynalılar kendi ülkelerinde ve gelişmiş ülkelerde (italya - fransa vs) oralardaki modern erkeklerden ilgi göremedikleri için Türkiyeye gelip buradaki abazaların ilgisiyle egolarını tatmin ediyorlar. Asla fakir bir erkekle takılmazlar ki rus erkekleri bile onları tercih etmiyor. Ama bizim erkeklere sorsan onlar baş tacı, onlar ultra güzel şöyle böyle. Doğal olan nadir rus vardır belki de yoktur. Onlar küçük yaştan itibaren ipek kirpik, burun, kaş, dudak, yanak estetiği- dolgusu yaptırıyorlar. Ve nedense rus kızlarının yorumlarına bakıyorum ya türk erkekleri ya da arapça yazan erkekler var. Suriyelilere, araplara sapık diyorlar ama onlardan daha beterler 😀 kendi kız kardeşleri başka ülkeye gitse ve yamyam gibi erkekler tarafından sözlü veya fiziksel tacize uğrasa anında çılgına dönenler, başkasının karısına kızına yamukluk yapmaktan hiç çekinmez iki yüzlüler
Rus ve ukraynalılar kadar ilgi manyağı yok ama bizim erkekler neden hala onlara hasta okuyup öyle yorum yapın?