ABİM YÜZÜNDEN HER GÜNÜMÜN BİR KISMI AĞLAYARAK GEÇİYOR BUNDAN KURTULMAK İÇİN NE YAPMALIYIM?

Abimden her zaman dayak yiyorum abim yüzünden her yeriimde morarık var günümün bir kısmı acıdan ağlayarak geçiyor az önce ödev yapıyodum yaparkende şarkı dinliyodum ve şarkıyı bende söylüyordum sonra abim bir anda odama girip kiminle konuşuyosun diyerek bilgisayara baktı ve müzik ekranını gördüğü halde bir tane tekme vurdu ayağıma acıdan kıvrammaya başladım anne diye bağırsam bile annem hiç bir şey yapmadı aynı zamanda bana sürekli küfür ediyor argo kelime kullanıyor engelli hasta diye hitap ediyor hatta bir kere abim yüzünden ayak parmağım çatladı ve abartmıyorum ben bebekliğimden beri abimden şiddet görüyorum annemin yanında vursa bile annem hiç bir şey yapmıyor hatta artık dayanamayıp intarha bile karar vermiştiim ama sonra vazgeçtim artık dayanamicak gibiyim şikayet etmeyi düşünüyorum ama yaşım çok küçük KIZLAR YARDIM EDİN NE YAPMALIYIM

ABİM YÜZÜNDEN HER GÜNÜMÜN BİR KISMI AĞLAYARAK GEÇİYOR BUNDAN KURTULMAK İÇİN NE YAPMALIYIM?